Pred vojno sem v ŠL tudi sam tako tankal na Brezovici pa sem hotel 2x letos pa ni šlo. Imajo Sklenjeno in napisano da samo za uporabnike njihove kartice. Sem pa tankal na Barju. Ljubljana je šfoh pokrita z ab črpalkami.Natankaš in greš plačat... A ti ne bodo hotli računat?
Zaenkrat vedno brez problema na Logotu. Me ni še nihče za kartico vprašal. Mikrolokacije ne izdam, da se ne bo kaj spremenilo.
V krogu šestih kilometrov imam 6 pump pa nobena nima ab. Pa večina ni majhnih.Od kajuhove do obvoznice jih imas mogoce celo 6. (2 petrolovi zagotovo, lahko da je omv nategnu AMZS z lokacijo adbluja, ker v Dolu in mostah ga ni, pa je napisana))
Premalo? . Do njih imas ti koliko? Manj kot 10km?
Dokler je ni bilo v Litiji, sem imel do najbližje 20+km.
Jaz ga tankam v VodicahSla na MOL in ima 3 pumpe v ljubljani z adblue. Vsaj na spletni strani tako pise. Za Petrol in OMV ne vem, pa ima tudi sigurno kaka rocko.
Adblue bo se kar en čas, niso samo avtomobili. Tudi te rocke v osnovi niso bile postavljene za avtomobile.
Sej te veš, da to mora biti na domačem dvorišču. Tak kot bi eni najraje v trgovino zapeljali z avtom, ker 20m stran, kjer je prazno parkirišče, je pa fuLL predaleč.Ma kakšne snežinke ste to? Da niste sposobni v 20000km najdet eno pumpo z adblue? Za take je Bauhaus, Merkur, Obi... je pa zaradi neaposobnosti najdet pumpo ta pač malo dražji.
Saj če že bencin preplačaš, boš pa še adblue. Ni problema.Poglej kako so razporejene. So po celi Ljubljani? Sicer mi dol visi, ker tankam itak ponavadi na ac.