Hm, in zakaj bi človek kupoval to, če ima na črpalki liter po 2 EUR in lepo natoči točno toliko kot je treba?Ni vsepovsod tako, na črpalkah že, sicer pa so cene v kantah tudi +30 € za 10l
Hm, in zakaj bi človek kupoval to, če ima na črpalki liter po 2 EUR in lepo natoči točno toliko kot je treba?
? In kje jo imajo? Skrito v prtljažniku??? Jaz jo imam na desni strani zraven pokrova za nafto in pač potegnem cev z ročko toliko ven iz črpalke, da potem brez problema vtaknem in tankam. Če jaz to cev navlečem okoli pasata, jo boste tudi ostali?Nimajo vsi avti lepo dostopne odprtine za nalivanje....
? In kje jo imajo? Skrito v prtljažniku??? Jaz jo imam na desni strani zraven pokrova za nafto in pač potegnem cev z ročko toliko ven iz črpalke, da potem brez problema vtaknem in tankam. Če jaz to cev navlečem okoli pasata, jo boste tudi ostali?
Jernej
Picasso globoko v prtljazniku, pod 7im sedezem....? In kje jo imajo? Skrito v prtljažniku??? Jaz jo imam na desni strani zraven pokrova za nafto in pač potegnem cev z ročko toliko ven iz črpalke, da potem brez problema vtaknem in tankam. Če jaz to cev navlečem okoli pasata, jo boste tudi ostali?
Jernej
Slabe 3 tedne nazaj so ga še imeliVelja do konca septembra.