Upam da nimajo tistega "traktorskega" ki ga delajo iz ureePo želji, kamor hočeš.
Ja, krvava pa polna, pa lunin mrk vceraj...Pa dobro - a vas luna nosi? Spat pojte …
Neee, po dolgem času sem moral ponoči/zjutraj na šihtPa dobro - a vas luna nosi? Spat pojte …
Men so rekli: Brez neumesnih. Pa zbrisal. Milim, pobrisal post.Ja, krvava pa polna, pa lunin mrk vceraj...
Ja dela pa dobičke industriji.Še mislit sine moreš, kako ljudje šparajo, ko dajo zadnje€ za leasing obrok in gorivo. Ad blue je samo še dodaten nepotreben strošek zaradi birokracije in ekologije. Me zanima, če tudi za ladijske motorje potrebujejo ad blue. Ekologija je v vseh teh primerih samo farsa. Tako kot ste napisal kanistri od AD blue onesnažujejo okolje, pokvarjeni rezervoarji prav tako. Tudi sam transport tekočine ad blue povzroča dodatne obremenitve okolja.
Ena AdBlue črpalka je Mol, pri kinu v Celju. Kje so ostale?
Je ena aplikacija, android, ki mi je dobro služila na poti po Švedski in Norveški. Kaže ali je pumpa lai kantica. S ceno! Preveril vsaj 6 črpalk, ki so ustrezale opisu v aplikaciji.