½ritolizniki½

Reaper85

Pripravnik
7. nov 2014
237
0
16
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:Bivši sodelevac je ima avto za svetinjo. Njegov otrok bok ne daj, da bi jedel piškote v avtu. Zaradi drobtin. Aja, pa golfa vozi.
Pa sem našel še dve vprašanji, ko bom kupoval rabljen avto.
In sicer če ga je vozila samo ena oseba, in če se je še kdo zraven vozil, sploh otroci.

Sam sem pri mojem v ponedeljek mislim da prvič v 10 letih pral sedež, nekam nerodno sem stopil v avto in z zadnjim umazanim koncem čevlja podrsal ob sprednji levi del sedeža.

Pa tudi ko sem bil sam otrok, je imel fotr polivinil zadaj na tleh, in vedno opozarjal da naj se ne nosi blata v avto. Zdaj ga povsem zastopim, in to se mi zdi prej normalno, kot pa da je nekomu vseeno, če je avto posvinjan.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
avto je orodje. Nek odnos do stvari sicer mora bit, ampak ne spolni.
hysterical-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Bil je samo primer.
Ti dam še enga ?
Imaš hišo (valda, odplačuješ kredit, ker je malo ljudi, ko ima 300k€ na lagarju), hiša se ti vžge. Ker sam ne sfolgaš, kličeš 112. PGD skliče intervencijo in preden vsi pridejo do tebe, hiše ni več. Zakaj ?
Zato ker, ko so operativni gasilci ob pisku pagerja spustili vse iz rok in hiteli v gasilni dom, jim je na poti en prepotentni [cenzura] zapiral pot in se jim ni hotel umakniti... If u know, what i mean...
wink-1.gif

Vsak ima svoj razlog in če se enmu mudi, mu ustrezi. Če je opravičeno ali ne, pa verjetno ne boš/bomo nikol izvedl...
Bodi boljši
roza.gif

p.s. Zgornjega ne vzet kot napadanje, ampak na to,da nikoli ne veš, kaj je v ozadju zgodbe...

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Nekje v povprečju naletim vsaj na enega dnevno, ki se lima na rit. Ne 5 ali 10 metrov zadaj, ampak dobesedno meter ali manj za ritjo.
Resno kdo pri zdravi pameti pričakuje, da se bom umikal idiotom brez kančka kulture in še manj pameti? Vsakemu? S tem da niso redki primerki, ki te kljub 300 metrov dolgi ravnini brez prometa ne bodo šli prehitet, pa če se na trepalnice postaviš ...
bonk.gif
recimo ...
Ali pa na LJ obvoznici: vozim lagano sportski med 90 in 100 km/h po voznem pasu, relativno redek promet, prehitevalni prazen, zadaj pa retard na riti. Kaj naj? V jok pa na drevo? Ali naj se kar umaknem na odstavni pas - ne ne, kar v ograjo da bo majmun ziher imel dovolj prostora da prehiti. Aja, saj ne bo, saj nima namena prehitevat, on samo tako vozi, ker je pač poseben
evil.gif

In pol bi še kak [cenzura] [cenzura] [cenzura] [cenzura] [cenzura] nekaj snemal kot dokazni material, če bi mu kdo spredaj "za brezveze" bremzal? Kaj boš pa posnel? Vsebino prtljažnika ali police pred sabo vozečega? Drugega itak ne vidiš.
bonk.gif

Aja, če je kdo res na nujni dirkaški vožnji naj npr. vžge vse 4 žmigavce - jaz bi nekako dojel da nekaj ne štima in se bi ziher umaknil ali pa vsaj konkretno pospešil do prvega možnega placa za umik.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
haha
grin1.gif

V takem primeru, kot si ga opisal, bi si jaz na tvojem mestu prižgal čik, pa malo radiu pojačal glasnost.

Itak, on bi raje videl, da se ti vozš 200, on pa direkt za tabo.. Zarad polcajev, pa te fore
grin1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Prepocasni ste pac....face it. Zakaj nekateri nimamo ritoliznikov?

Zdej ne vem, ali selektivno bereš a ne znaš prebrat, kaj je napisal? Vozil je po VOZNEM pasu, prehitevalni prazen, [cenzura] pa za njim na odbijaču... Če moraš biti pa ti povsod in vsakokrat prvi... upam, samo, da ne boš kdaj tega obžaloval.

LP

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Včasih sem imel golfa 2 dizla pa nisem nikol mal ½ritoliznikov½ še mal pumpo sme odvil, da je bolj kadil, šel.

Ampak bi ga spet rad imel, zdaj je to že staro 25-30 let.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
hysterical-1.gif

Večina nas vozi po omejitvah, ti i očitno tak super voznik, da omejitve zate ne veljajo... po možnosti druge voznike "zbudiš" s kako vožnjo v škarje, prehitevanje v nepregledni ovinek in podobno... potem ti pa ni jasno kaj ti blendajo.... Ja... res so VSI ostali čudni...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
hysterical-1.gif

Večina nas vozi po omejitvah, ti i očitno tak super voznik, da omejitve zate ne veljajo... po možnosti druge voznike "zbudiš" s kako vožnjo v škarje, prehitevanje v nepregledni ovinek in podobno... potem ti pa ni jasno kaj ti blendajo.... Ja... res so VSI ostali čudni...

grims-1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Najboljši na nekem področju so ponavadi tisti, ki se s svojim znanjem in sposobnostmi ne hvalijo ... to pa zato, ker vedo, da nikoli ne morejo biti tako dobri, da ne bi mogli biti še boljši.

Mišljenje "jaz sem dober voznik" je nevarno. Na šolanjih za poklicne (letalske) pilote je ena prvih stvari, ki jo udeleženci slišijo ta, da je za pilota najbolj nevarno, če postane preveč zaverovan v svoje sposobnosti.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
hysterical-1.gif

grims-1.gif

Aha.. zato se pa še posebej hvališ s tem...
bonk.gif