Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Tole piše na US embassy strani glede Slovenije, se pravi to so nasveti Američanov za kakšne ameriške turiste, ki pridejo sem:
"Visitors should be aware that some drivers in Slovenia can be quite aggressive, including speeding and tailgating."
Vir: http://slovenia.usembassy.gov/driving_auto_accidents.html
No to me je vedno zanimalo.... Tisti ki leze v danko... A bo(š) zato kaj prej na cilju?Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ksz..
Al pa če se mu lepo umakneš... Mogoče se mu mudi z nekim določenim razlogom...
...Me zanima, če bi ti bil sin/hči/žena/punca na urgenco sprejeta, ti bi se pa tja peljal po omejitvah po ACju...
Prosim, naj prvi dvigne roko tisti, ki...![]()
Ko vozim pod hitrostnimi omejitvami (okoli sebe gledam lepo naravo, lepe ženske itd.), se umikam edino modrim lučem. Komur to ne paše, naj se jebe.Citat:
Uporabnik Maurioniss pravi:
V naselju se pelji po števcu 57 in ne 48, izven naselja pa 100 in ne 70![]()
Bo kar držalo.Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Razlog izsiljevanje prednosti pri vključevanju na glavno cesto, bremzanje v ovinkih in podobno.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ksz..
Al pa če se mu lepo umakneš... Mogoče se mu mudi z nekim določenim razlogom...
...Me zanima, če bi ti bil sin/hči/žena/punca na urgenco sprejeta, ti bi se pa tja peljal po omejitvah po ACju...
Prosim, naj prvi dvigne roko tisti, ki...![]()
In tebi se v takšnem primeru mudi na urgenco kerCitat:
Uporabnik ovca pravi:
....
Mogoče se mu mudi z nekim določenim razlogom...
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Ko vozim pod hitrostnimi omejitvami (okoli sebe gledam lepo naravo, lepe ženske itd.), se umikam edino modrim lučem. Komur to ne paše, naj se jebe.Citat:
Uporabnik Maurioniss pravi:
V naselju se pelji po števcu 57 in ne 48, izven naselja pa 100 in ne 70![]()
Citat:
Ko vozim pod hitrostnimi omejitvami (okoli sebe gledam lepo naravo, lepe ženske itd.), se umikam edino modrim lučem. Komur to ne paše, naj se jebe.
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Tako grozni vozniki pa spet nismo, da morajo imeti posebne nasvete za Slovenijo![]()
Kaj jim potem šele piše za Rujiso![]()
Dobro voznisko si kupil zato neves kaj je varnostna razdalja ,da nimas kulture obnasanja krivis mater ali oceta ?Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Jaz tudi že kar nekaj časa čakam enga tazga kot si ti pa da mu častim ene par razbitih zob.Citat:
Uporabnik Zetor pravi:
Jaz pa tezko ze dve leti cakam enega takega da mi bo castil popravilo podrsanega odbijaca pa se noben hudic ne lepi zadaj da mu dobro zavrem.![]()
Ja, v prometu so toplovodarji obsedeni z mojo ritjo - ko rečem "toplovodarji" mislim tiste, ki sicer ne bi nikoli priznali, da so homoseksualci. Podzavestna motnja ritoliznikov.Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Kakšen od teh se ti bo pač tud na odbijač prilepilCitat:
Ko vozim pod hitrostnimi omejitvami (okoli sebe gledam lepo naravo, lepe ženske itd.), se umikam edino modrim lučem. Komur to ne paše, naj se jebe.![]()