Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
ksz
Kaj pa dogaja KR redarjem
Nekdo je zasikal da je tist pločnik kao varna pot za šolo in pokliče redarje takoj, ko je nekdo parkiran na pločniku. V bistvu pa po mojem mnenju tisti pločnik ni edini možni dostop do šole ampak se čisto varno da iti drugje, celo bližje.
Če mene vprašaš bi tam morali mal poostriti pristop na t.i. peš cono med vrtci in šolo, ker ob času ko se otroke oddaja in prevzema v vrtcih, mame in očki tako divjajo naokoli, da je joj. Sploh v Mojco tisti, ki imajo otroke v razvojnem oddelku. Prinori z novim SUVjem (en konkreten primer z VW Touranom bele barave) in ti moraš odskakovati, parkira direktno pred vrati oddelka in odskaklja s čisto mobilnim otrokom v vrtec. Enemu takemu se je morala žena pozimi odmakniti v kup odkidanega snega, da ni povozil nje in 2-letne hčerke. Ampak mi moramo razumeti, ker on(a) ima pa otroka s posebnimi potrebami. Pomoje so posebne potrebe nekje drugje... To, da bo nekdo drug (jaz konkretno
) moral od jeseni dostavljati v ta vrtec 3 otroke, od tega dve, ki komaj racata in eno, ki jo je ravno tako potrebno paziti, da ne stopi pred drveč avto na peš coni, pa te ljudi ne zanima sploh.