Te spet kak sosed moti pa si policijo klical?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Evo ravno zdaj že skoraj pol ure policijski avto parkiran na zelenici pred blokom, a ni to zanimivo?
Te spet kak sosed moti pa si policijo klical?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Evo ravno zdaj že skoraj pol ure policijski avto parkiran na zelenici pred blokom, a ni to zanimivo?
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kretenizem na kvadrat ej, a za to mamo državo ? [censored], ko so pa tanki orali po zelenicah jim je kdo zaračunaval-tr pizde, ki nam zdaj vladajo so se pa skrivali po kleteh in bunkerjih, nam vojakom je pa bilo ukazano, naj varujemo vso to gnilobonikoli več gnoji
raje spizdim drugam, kot so nekateri današnji "ugledneži" ..pobašem, kar imam pa jebite se
Mahony, ti si pa mlad pa neumen, pa paše ti tko kot je
Kdo ti brani, da ne spizdiš?Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
raje spizdim drugam, kot so nekateri današnji "ugledneži" ..pobašem, kar imam pa jebite se
Ne samo da je kazen 200 EUR nenormalna, ampak so jo redarji po mojem mnenju izrekali nezakonito, v nasprotju z prejšnjim zakonom, Pač še ena v vrsti goljufij. Da imam prav dokazuje to, da so člen v novem zakonu malce spremenili, tako da zdej bi pa mogoče šlo skoz.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne, meni se kazen 200 EUR ne zdi normalna. Ampak jaz vem, da je to kazen dolocil obcinski svet pod vodstvom zupana jankovica. In tega zupana so si prebivalci Ljubljane izvolili sami. In zdej naj pojejo kar so si skuhali. Ce imamo lahko referendum o dzamiji pa naj ga nekdo sklice se o takih mestnih odlokih. Ce to res vse tok moti. Isto pravim za prometne zakone - pa dej zberite podpise in se naslednja taka novela zavrne.