Žrtev radarja kranjskega redarstva

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Evo ravno zdaj že skoraj pol ure policijski avto parkiran na zelenici pred blokom, a ni to zanimivo?
Te spet kak sosed moti pa si policijo klical?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.733
15.775
113
v ljubljani tako resen, da ga cenijo na 200€
tongue-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
kretenizem na kvadrat ej, a za to mamo državo ? [censored], ko so pa tanki orali po zelenicah jim je kdo zaračunaval-tr pizde, ki nam zdaj vladajo so se pa skrivali po kleteh in bunkerjih, nam vojakom je pa bilo ukazano, naj varujemo vso to gnilobo
bonk.gif
nikoli več gnoji

raje spizdim drugam, kot so nekateri današnji "ugledneži" ..pobašem, kar imam pa jebite se

Mahony, ti si pa mlad pa neumen, pa paše ti tko kot je
priden.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
samo res, včasih so tanki lahko orali po zelenicah pa ni nihče nič rekel, saj ni važno da so bili to vojni časi, važno je to DA SO TANKI ORALI PO ZELENICAH!!! haha. po tvojem postu bi si upal reči da si ti če ne mlad pa definitivno neumen.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kretenizem na kvadrat ej, a za to mamo državo ? [censored], ko so pa tanki orali po zelenicah jim je kdo zaračunaval-tr pizde, ki nam zdaj vladajo so se pa skrivali po kleteh in bunkerjih, nam vojakom je pa bilo ukazano, naj varujemo vso to gnilobo
bonk.gif
nikoli več gnoji

raje spizdim drugam, kot so nekateri današnji "ugledneži" ..pobašem, kar imam pa jebite se

Mahony, ti si pa mlad pa neumen, pa paše ti tko kot je
priden.gif

Sicer ne vem katera substanca je povzrocila tale tvoj izbruh. Ce ni substanca v igri je pa malo zaskrbljujoce.

Drugic vklopi sarcasm detector pa bo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Preberi pazljivo ta " izbruh" ..ne bom ti rekel pandur ali podobno, ker si samo človek kot jaz..

moti me, da ti osebki, ki niso nikoli delali in ne znajo nič, kot zatirati državljane, ker so se zavihteli na oblast, zdaj pa izumljajo nemogoče kazni..pa pi.zda, a se tebi zdi 200 evrov normalna kazen , če pustiš pleh za pol ure na mestu, ki nikogar ne ovira..a je to tak zločin? ej..200 evrov imajo nekateri za preživet za čez mesec
stupid-1.gif
kakšno plačo maš pa ti? ne prav visoko, če si res policist.

v glavnem, sram me je, v kar smo takrat verjeli, zdaj je pa nastalo to, kar je

PS-ni substanc , samo kosilo in 2 deci vinčka, ki sem ga sam zaslužil

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Ne, meni se kazen 200 EUR ne zdi normalna. Ampak jaz vem, da je to kazen dolocil obcinski svet pod vodstvom zupana jankovica. In tega zupana so si prebivalci Ljubljane izvolili sami. In zdej naj pojejo kar so si skuhali. Ce imamo lahko referendum o dzamiji pa naj ga nekdo sklice se o takih mestnih odlokih. Ce to res vse tok moti. Isto pravim za prometne zakone - pa dej zberite podpise in se naslednja taka novela zavrne.

a ves, jaz sem o teh zadevah premisljeval verjetno vec kot vsi tisti ki jamrajo in se k.urcijo. Samo ocitno noben nic ne naredi - pol pa mejte kokr mate. a mislis da jaz se nisem dobil lisic na avto? a mislis da nisem bil razkurjen ker sem moral placat. Seveda sem bil, samo sej sem jaz parkiral tam ko se ne sme, ne redar.

Kar se pa tice tega v kar ste verjeli leta 91 - Zdej 20 let po tem, ko imas 20 let vec zivljenskih izkusenj se vprasaj in si odgovori: "ali je res mozno, da bi nekak osamosvojitev spremenila generalno razmisljanje folka?"

Pomoje ne. Lej folk je zivel v ureditvi, ki je propadla, ki ni mogla laufat. In ta isti folk je pol pricakoval raj na zemlji. Lej, sej zdej je folk isti kot je bil 30 let nazaj mislim narod, ne politike. Politiki so pac odraz naroda.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne, meni se kazen 200 EUR ne zdi normalna. Ampak jaz vem, da je to kazen dolocil obcinski svet pod vodstvom zupana jankovica. In tega zupana so si prebivalci Ljubljane izvolili sami. In zdej naj pojejo kar so si skuhali. Ce imamo lahko referendum o dzamiji pa naj ga nekdo sklice se o takih mestnih odlokih. Ce to res vse tok moti. Isto pravim za prometne zakone - pa dej zberite podpise in se naslednja taka novela zavrne.
Ne samo da je kazen 200 EUR nenormalna, ampak so jo redarji po mojem mnenju izrekali nezakonito, v nasprotju z prejšnjim zakonom, Pač še ena v vrsti goljufij. Da imam prav dokazuje to, da so člen v novem zakonu malce spremenili, tako da zdej bi pa mogoče šlo skoz.

V naši državi so referendumi samo o vprašanjih, ki jih želi politika. 5 miljonov naj bi se nabralo v občinski blagajni, bod prepričan da bi nekoga, ki bi želel ta znesek zdesetkati hitro onemogočili. Ne živimo v demokratični državi, kjer bi glas ljudstva kaj pomenil tudi v obdobju med volitvami.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
WTF
confused-1.gif
od kdaj

Kaj je na sliki zadaj, TŠC oz bivša Iskra šola? Se pravi stoji pri Ruža fast foodu?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Prej je sošolec na FB napisal. Slike nisem jaz naredil. Je pa slikano to tam kot misliš ja. Nasproti Lidla.
Pa komaj sem se navadil na Scenica. :D

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
Slaba slika, ne monitor ali pa če je dejansko nov radar, ker smo navajeni na eno veliko lečo sredi prtlažnika in črne škatla zraven.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Sem ga tudi jest ze zasledil pred Cornerjem,..tamkje je napisano na karton RADAR
smile-1.gif
v ponedeljek

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Danes dopoldne je bilo na Belviju, da Hyundai meri na Zlatem polju. Tako da nekaj bo na tem.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tudi v naših hribih so se mordernizirali. No ja bolje rečeno, kotlini. Ah jaa.... Baje štartajo po novem letu. So se pa dva dni nazaj intenzivno učili delat z napravo. Postavljal to po Idriji ko utrgani. RX-65 ga najde. Rešeno.
cool-1.gif