Citat:
Uporabnik Fastly pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Za razliko od drugih, ti jaz ne privoščim kazni. Mislim, da so po eni strani daleč previsoke, nadzora pa je tudi premalo. Da ima neko naselje generalno omejitev nižjo od 50 km/h pa bi tudi moral biti nek elaborat zakaj je tako in časovnica, KDAJ bodo kaj v prometu spremenili, da temu ne bo več tako. Ne pa delat ležeče policaje, pločnikov in kolesarskih stez pa ne.
Še so normalni uporabniki na alterju. Me veseli.
Vsekakor se strinjam, da so kazni previsoke. To ni za našo varnost, pa čeprav imamo še vedno ogromno opranih glav na alterju, ki menijo drugače. To je enostavno moral biti en res dober šampon in še bolj kvalitetna krtačka. Žalostno, res. Jaz osebno, ko preberem odgovor v stilu - prehitro si šla, ne izgovarjaj se, plačaj in drugič počasi - je to zame človek ko nima ne cilja, ne lajfa in sploh ne razmišlja več in možgani oprani na fertik. Ali pa ji privošči, da je tudi ona nabasala, ker on se je že opekel.
Šla si prehitro, to je dejstvo. Če boš dobila celo kako dobro pritožbo, te bodo zjebal. Proti sistemu ti ne moreš. Lahko, ampak samo če si finančno dobro podprt. Potem se da skoraj vse v naši državi, pod rokami mafije. Tako pač je. Treba se je sprijaznit. Mamo en kup balasta, ki ga lahko prebiraš tudi na alterju. Ne vem kako lahko nekateri uporabniki po cele dneve pišejo po alterju. To sta sam dve varianti. Ali je človek doma in se dela pametnega na alterju ( zame revež, ki se ne more nikjer dokazat, ker je nesposoben v 3pm ) ali pa ima službo, katero plačujemo mi in ne dela NIČ! OZ je v javni upravi in bo naredil vse, da ostane tam. Namreč, za tako plačo in za tako NEdelo, bi vsak naredil vse, da ostane tam. Vemo, da bi vsi radi imeli plačo 2000€, ampak delal bi pa samo en dan v tednu.
In potem se še najde bunch of morrons, ko trdijo, da je to za našo varnost. Zame nobelovi nagrajenci.
Srečno, stisni z denarjem, čeprav vem, da je enostavno nemogoče. Tudi sam stiskam na vseh področjih, korenim, logaritmiram, ma [cenzura] čaram ni da ni, da se zdim že sam sebi neumen. Ampak, ko bo enkrat film razneslo, pomoje ne bo lepo. Oni nej pa kar naprej nastavljajo radarje. 1x se bo zgodilo, če prej ne bodo pa musliči končno naredili red. Cant wait. Pri nas je preveč ljudi, ko krojijo življenja drugim, no matther what, samo da se ma on lepo. Spodaj pod njim pa trpi 1000 ljudi, ampak to njega ne zanima. Sej mam jaz en tak primer v družini, ko gleda samo na svojo rit. Trpimo pa ostali. No, jaz ne več, ker sem poštekal vzorec takega človeka in ga hitro postavim na realna tla. Veronika, to so pač dejstva. Sej bo....lahko se pa skupaj dobimo pa naredimo našo prihodnost lepšo, da se nekaj naredi za ljudi. Če tisti bunch of morrons še niso pogruntal, jim bom jaz povedal. Temu se reče novodobno suženjstvo. Ampak glavno, da imamo službe. Res je, imeti službo, delat tretjino življenja, da lahko preguraš čez mesec. Pokojnine pa itak ne bo na koncu. Res je, hvala vam, da imamo službe. Kako so vam že opral možgane s tem. Ehh......