Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Zakaj ti potem ni vseeno, če si v javnosti v razvlečeni majici? Zakaj se počutiš dobro samo urejena? Pomoje zato, ker najmanj podzavestno čutiš/misliš, da bi te neurejeno čudno gledali. Skoraj ni človeka, ki bi bil imun na to, čisto iskreno sam pri sebi.
Hmm, enkrat sem že napisala, pa je izginilo
Se popolnoma strinjam s tem, da se rihtamo za druge, zase smo dovolj dobri cel dan nagi in nenamazani in nedepilirani ali v pižami ali v strganih cotah, samo da nas nihče drug ne vidi. To je v bistvu prava svoboda.
Taki, kot smo, smo sprejemljivi sami sebi (sicer se spremenimo ali prej ko slej na nek način fentamo) in našim navajenim partnerjem in našim mačkam ali psom, ki nas pa itak gledajo drugače kot skozi oči vizualnosti. Ljudje žal vidimo drugače. Torej Capl, ko si mi svetoval nabavo psa, je bilo to nadvse modro.
Je pa zelo zanimivo, ko sem zadnjič gledala intrervju z direktorico Domela, ženska se ne barva, nima diet, s svojimi podrejenimi sodeluje odlično, ob 5 zjutraj vstane in najprej igra klavir, pobrala je že mnogo nagrad, imajo jo radi vsi, dela za širšo skupnost, no, povvh vsega je doktorica elektrotehnike. Rada ima svojo družino/vnuke in veliko da nadružino. Meni so take ženske (in moški) všeč. Take, ki imaj svojo pot in so zadovoljne same s sabo. To je bistvo.