Ne skrbi
Zate se bo že našel kakšen obrit fant, da se boš lahko brez skrbi stisnil k njemu.
Zate se bo že našel kakšen obrit fant, da se boš lahko brez skrbi stisnil k njemu.
no, zakaj se briješ?Ne skrbi
torej od svojga tipa zahtevas, da se brije?jaz se moram vsak dan ali drugi dan brit, sicer je šmirgl
da par dni ne brijem, ne moem na blazini spat, me tak moti
brada me moti pa še grdo je
zna držati. v bistvu zenske zahtevajo to, oziroma jim je ti bolj všeč.mogoče pa so "they" ustvarili trend poraščenosti moških, da jih ločijo od pussijev/metrosexualcev/transov.. da je jasno kdo je kaj..
mogoče pa je gillette predrag postal..
mogoče pa je pravim ženskam všeč pravi moški, torej poraščen..
Ko se žlajfa po njemu, more it gladko brez zatikanjtorej od svojga tipa zahtevas, da se brije?
K temu pri buljenju v telefon bi dodal tist (vsaj meni) čuden način pogovarjanja, ko folk drži telefon pred sabo kot da gre za videoklic a v bistvu gre za klasičen pogovor z zvočnikom na "on" potem se pa ali derejo v telefon pa ga tiščijo na vsake toliko k ušesu, ker zaradi hrupa v okolici itak ne slišijo dobro ali pa zaradi miru v okolici vsi mimoidoči slišijo vse podrobnosti pogovoraZadnje čase? Tole je trend že nekih deset let. Trend pač. Kot recimo prekratke hlače. Pa buljenje v telefon. Nekaj kar mutava raja pograbi na polno in se čudi vsakemu, ki ni del tega trenda.