Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Starejši si morajo zaslužiti spoštovanje. Nič ne pride avtomatsko. Tudi mladi niso kar po difoltu pametni samo zato, ker so mladi, kajne? In znajo odpreti Fb profil, ali mogoče še kaj več...
Ti si ga z vsesplošnim pluvanjam in zaničevanjem mladih, ter drugače mislečih ne zaslužiš.
Če nad mladimi nisem navdušen, je to moja (ustavna) pravica. Ne vem pa, če je tvoja pravica, da žališ mene, ali koga drugega...
Kajti gre za celo generacijo, za njihovo obnašanje, za početje, ki ga kritizira ne tako malo sociologov.
Najbrž pa ni treba biti ravno sociolog, da vidiš, da marskaj pri mnogih mladih ne štima.
Ali pa se jih mogoče celo ne sme kritizirati? Imajo mogoče status sirijskih astronavtov?
A stare se pa lahko žali in pošilja na pokopališče, kjer pa bodo končali tudi VSI danes mladi! Garantirano, zagotovo!
A da ni pomembno, če pri mladih mnoge stvari ne štimajo?
Potem pa vsaj nehajmo govoriti, da na osebkih, pri katerih marsikaj ne štima - "svet stoji"...
Sicer pa se piše "pljuvanjem!
In jaz, za razliko od tebe, pljuvam po delu neke genaracije, ti pa žališ konkretno osebo, mene.
Kar je velika in pomembna razlika!
Si pomislil, zakaj žališ? Ker pogosto NIMAŠ argumentov. In začneš skakati, cepetati. In v svoji nemoči - žališ.
Moji argumeni so namreč tudi fotografije z ulic in teksti strokovnih oseb iz člankov.
Tvoji edini argumenti so, da sem star in uporabljam VHS.