Ženske od moškega hočejo ...

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
jaz nisem nikjer žaljiv...

Nekaj tvojih žalitev samo iz te teme, se mi ne da gledat tudi drugih tem, v katerih si tudi žaljiv:

- johanes očitno ni nikoli drugače osvojil ženske kot s euri..
- nezainteresiran osebek gleda VHS in razmišlja o stari krami
- eni so pa bolj johanesovi. nesposobni za karkoli.

Spoštovanje do starejših, oziroma do drugače mislečih je očitno za mlade in malo manj mlade španska vas!

Sebe torej dvignete tako, da zatolčete dol drugega. Ampak tak stil SE VAM pač NE BO obnesel!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Starejši si morajo zaslužiti spoštovanje. Nič ne pride avtomatsko.
Ti si ga z vsesplošnim pluvanjam in zaničevanjem mladih, ter drugače mislečih ne zaslužiš.

P.S. Prvi 2 alineji nista žalitev, ampak sklepanje glede na tvoje pisanje v tej temi. Tako si se prikazal.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Razlika seveda je..jebacice na vhs so ze stare mame, na jutubu pa frisne cesplce.
grin1.gif

Mmmm ... Moana Pozzi
smirk-1.gif

Problem pri tamladih je, ko jih že čisto vsak grmiček zmoti. Da pa punce iščejo takega z najbolj debelo mošnjo - pa četudi ga v hlačah nič ni, je pa že prastara navada. Preživetveni instinkt pa to.
smirk-1.gif

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Starejši si morajo zaslužiti spoštovanje. Nič ne pride avtomatsko. Tudi mladi niso kar po difoltu pametni samo zato, ker so mladi, kajne? In znajo odpreti Fb profil, ali mogoče še kaj več...
Ti si ga z vsesplošnim pluvanjam in zaničevanjem mladih, ter drugače mislečih ne zaslužiš.

Če nad mladimi nisem navdušen, je to moja (ustavna) pravica. Ne vem pa, če je tvoja pravica, da žališ mene, ali koga drugega...

Kajti gre za celo generacijo, za njihovo obnašanje, za početje, ki ga kritizira ne tako malo sociologov.
Najbrž pa ni treba biti ravno sociolog, da vidiš, da marskaj pri mnogih mladih ne štima.

Ali pa se jih mogoče celo ne sme kritizirati? Imajo mogoče status sirijskih astronavtov?

A stare se pa lahko žali in pošilja na pokopališče, kjer pa bodo končali tudi VSI danes mladi! Garantirano, zagotovo!

A da ni pomembno, če pri mladih mnoge stvari ne štimajo?

Potem pa vsaj nehajmo govoriti, da na osebkih, pri katerih marsikaj ne štima - "svet stoji"...

Sicer pa se piše "pljuvanjem!
In jaz, za razliko od tebe, pljuvam po delu neke genaracije, ti pa žališ konkretno osebo, mene. Kar je velika in pomembna razlika!

Si pomislil, zakaj žališ? Ker pogosto NIMAŠ argumentov. In začneš skakati, cepetati. In v svoji nemoči - žališ.
Moji argumeni so namreč tudi fotografije z ulic in teksti strokovnih oseb iz člankov.

Tvoji edini argumenti so, da sem star in uporabljam VHS.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Še ločiš ne kdo kaj napiše...
Moja pravica je tudi, da nisem navdušen nad tabo in da ti to tudi povem. Ti pa v vsaki kritiki in nestrinjanju vidiš žalitve.

Sicer pa besede "difoltu" slovar ne pozna. Poizkusi znova.

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Utemeljena kritika je v redu.
Nestrinjanje z drugim je tudi v redu.

Omalovaževanje nekoga samo zato, ker je star (in po vašem torej nima kaj za govoriti in pisati), pa je NESRAMNO.

Pošiljanje na pokopališče pa še malo bolj...

Ampak ni čudno: če je država v kurcu, je seveda v kurcu tudi kultura dialoga na spletu države, ki je v kurcu.
In od spletnih primitivcev seveda ne more biti nekega napredka... In ga tudi ne bo!

difolt[/COLOR]-slovenscine_2.html]ime spletne strani

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Omalovaževanje nekoga samo zato, ker ima drugačno mnenje od tebe, je nasramno. In to ti redno počneš.
Žališ direktno, posredno, celotne skupine ljudi in še kaj bi se našlo. Ampak tebi je kao vse dovoljeno ane? Kao ustavna pravica.
Ja samo potem je to dovoljeno tudi vsem ostalim.
Zgleda svojih žalitev niti ne vidiš več(ti je že tako prišlo v navado, da je to nekaj povsem običajnega), ob vsaki kritiki proti tebi, pa skačeš v luft in vpiješ o krivicah in žalitvah.

Me spominjaš na:
kalimero_36910.gif

(konstruktivna slika v stilu tvojih)

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Kopi-pejstaš moj tekst. Kaj več ne gre? Poklicna šola?

Bedni levi, da te plačujejo za tako nekvalitetno pisanje...

Hitro napiši repliko! Za 5 evrov na dan je treba Johannesu odgovoriti takoj, drugače adijo honorar...

Nazadnje urejeno:

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Omalovaževanje nekoga samo zato, ker ima drugačno mnenje od tebe, je nasramno. In to ti redno počneš.
Žališ direktno, posredno, celotne skupine ljudi in še kaj bi se našlo. Ampak tebi je kao vse dovoljeno ane? Kao ustavna pravica.
Ja samo potem je to dovoljeno tudi vsem ostalim.
Zgleda svojih žalitev niti ne vidiš več(ti je že tako prišlo v navado, da je to nekaj povsem običajnega), ob vsaki kritiki proti tebi, pa skačeš v luft in vpiješ o krivicah in žalitvah.

Lepše ne bi mogel (kratko in jedrnato) opisat tipičnega penzionista.
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Seveda kopiram, če pišeš sam o sebi. Mislim res bedno, da drugim pripisuješ stvari, ki jih sam ves čas počneš.

btw, pisanje po forumu je za spostitev. Plačevati mi ne rabijo, imam dovolj
wink-1.gif

(nimaš kaj za napisati in se zatekaš k bednim foram)

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ksz... ste čisto zdrekali temo, speeeet!!!
Govora je o ženskah in njih potrebi po bogatih moških.
Ne rabite razpredat o mladini in starcih!!!!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
johanes, zališ zaničuješ ti. posameznike (katerim očitaš da so KUPLJENI) ter tudi cele skupine ljudi, kateri ne živijo po tvojih običajih.

ampak seveda ko dobiš porcijo nazaj pa jokaš in stokaš.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Nekdo, ki piše kar naprej, pa ni v penziji, ima:

- zelo lahko, neodgovorno službo, zato Slovenija je, kjer je, ker takih ne naženejo!

- je plačan od kakšne politične opcije, praviloma od leve, da poskuša minimalizirati VELIKE probleme,ki jih imamo v Sloveniji praktično na vseh področjih

Aja, še ena možnost: tak je slep. Ne vidi težav. Vidi le sebe...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ksz... ste čisto zdrekali temo, speeeet!!!
Govora je o ženskah in njih potrebi po bogatih moških.
Ne rabite razpredat o mladini in starcih!!!!
o mladenkah in njih starcih?
evil.gif

lahko tudi o mladeničih in jih starkah, čeprav je to malo bolj redko...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Ali pa... Delam kolikor meni paše, kadar meni paše in kolikor želim zaslužiti. Nepredstavljivo zate, vem.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Vsaka kritika je konstruktivna. Obstaja tudi kritika o kritiki itd, ... toda v prvi vrsti je kritika konstruktivna!

Moja državljanska pravica (pravzaprav kar dolžnost) je, jezikati čez državniške faile, tako kot jezikate v vzporedni temi o 24 kurah
tongue-1.gif
.

Zato bi vaju, Johana in tebe, prosil, da zakopljeta bojno sekiro.
cheer.gif

Nazadnje uredil moderator:

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.530
2.284
113
Mater ste smotani namesto da bi se o češplah menil, se kregate kdo je bolj trapast
Ajajajaj