Opozarjam te, da ti bom ukradel 100000 EUR, ko boš šel na morje. Zdaj pa me ne moreš tožit, ker sem te opozoril.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če se meni parkira na privat zemljišču in mi reče, da ga noče odstranit polijem avto z bencinom in ga vžgem. Pred tem ga opozorim kaj bom naredil, da me ne more tožit in to je to.
Citat:
Uporabnik sacko pravi:
mojemu kolegu se je zgodilo, da mu je radar ki je opravljal meritev hitrosti zaparkiral dovoz v hišo. In ko pride domov, se mu majstr tud prestavt ni hotu, češ da je to njegova dolžnost. Nakoncu so ga s sosedi zaparkirali tako da ni mogel več merit on jim gre pa suvereno kazni napisat. Zadeva je šla nato na sodišče in lej ga zlomka sodnica je bil istega mnenja kot radar, pa je šlo za privat zemljišče...
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Opozarjam te, da ti bom ukradel 100000 EUR, ko boš šel na morje. Zdaj pa me ne moreš tožit, ker sem te opozoril.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če se meni parkira na privat zemljišču in mi reče, da ga noče odstranit polijem avto z bencinom in ga vžgem. Pred tem ga opozorim kaj bom naredil, da me ne more tožit in to je to.
kaj pa vem, v tej drzavi je marsikaj mozno. Predvidevam pa, da so imeli slabega odvetnika ali pa ga sploh niso imeli. Drzavi se pac hebe za napake in prekrske ki jih dela. Za njih pac ni predpisanih kazni in sankcij, zato pac probava. Zgubit nima kaj, sploh pa ne iz zepa odgovorne osebe.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik sacko pravi:
mojemu kolegu se je zgodilo, da mu je radar ki je opravljal meritev hitrosti zaparkiral dovoz v hišo. In ko pride domov, se mu majstr tud prestavt ni hotu, češ da je to njegova dolžnost. Nakoncu so ga s sosedi zaparkirali tako da ni mogel več merit on jim gre pa suvereno kazni napisat. Zadeva je šla nato na sodišče in lej ga zlomka sodnica je bil istega mnenja kot radar, pa je šlo za privat zemljišče...
nakladaš
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik sacko pravi:
nakladaš
Ti podatki so javni in prosto dostopni. Torej policija mora znati to ugotoviti.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Kako pa policist ugotovi, kje je zasebno zemljišče ob cesti? Ali ima podatke iz zemljiške knjige in katastra na voljo.