Pri teh lažnih novicah o smrti zaradi cepiva vedno prednjačijo ženske. Potem se da sklepati, da se ženske nebi smele cepiti. Prav neverjetno je kako je ljudem bistveno lažje sprejeti laž, zaroto, kot pa preprosto dejstvo. Če bi šli malo raziskat dejstva zarot, bi takoj videli, da zarote nimajo neke vrednosti.
Ravno včeraj sva imela s sodelavcem debato, zakaj se ne sme na Antarktiko. Jaz sem bil pač mnenja, da je to pač iz razloga, ker tam tak ali tak nimaš kaj videti, da je zelo mrzlo, da narava tam doli ni prijazna do življenja, on pa je pač videl tam doli polno zarot, da ni nobenih fotografij, ki nebi bile retuširane, da se nekaj na veliko prikriva, dobil sem občutek, da imajo tam doli najmanj zvezdna vrata in, da imajo na Antarktiki nezemljani vsak dan piknike in žurke, in da snujejo propad človeštva s pomočjo Nase in zarotnikov. Potem je debata nanesla še na Naso in črno Naso, na to, da luna nebi smela obstajati, da je nenavaden nebesni obljek, ker je proti zemlji obrnjen vedno z isto stranjo, in da se ne ve, kaj je na drugi strani,...... in podobni nesmisli so kar drli iz sogovornika. Skratka vso energijo porabi, da verjame zarotam. Če bi 1% tega vložil v raziskovanje te realnosti, bi videl, da 99% NJEGOVIH TEORIJ NE DRŽI. Ampak teorije zarote so zakon, kljub temu, da se še nobene ni dokazalo.