nič novega, temu se reče "knockdown kit".baje bodo kitajci avte delno razstavli, potem po delih sem spravli in se nazaj sestavli. made in EU.
stupid as fuck
nič novega, temu se reče "knockdown kit".baje bodo kitajci avte delno razstavli, potem po delih sem spravli in se nazaj sestavli. made in EU.
stupid as fuck
Najprej morajo kaj prodati…vem da ni novo, ampak nepotrebno tratenje energije in časa. pač "zelena" agenda. krejzi world pač.
![]()
Neuradno: Tesla pripravlja manjši in vsaj petino cenejši model Y
Tesla za Kitajsko načrtuje manjšo in za proizvodnjo vsaj 20 odstotkov cenejšo različico modela Y, ki bi jo pozneje izdelovali tudi v Evropi.siol.net
Sesipa se megla…Te igre že poznamo zdaj.... delnica pada, Musk pride takoj ven z novico od next big thing. Samo trg danes ni ugriznil....na -5% smo, letos že skoraj -40%.
Temu nakladaču verjamete še samo najbolj zblaznele drkađije kot ti
Res, s čim? Dodatna zaslon v zadnji vrsti, vrnitev ročice za smernike. WOW!!Nov Y je bojda zelo spodoben avto, notranjost mocno izboljsana
Nisem videl še v živo, zato težko osebno komentiram, sem se pa pogovarjal z nekom, ki dela na sestavljanju premije in si je ogledal novega Y. Zelo je bil impresioniran, saj ni več v notranjosti cenene plastike, tako ima človek boljši občutek, ko sedi not - čeprav na funkcionalnost nima vpliva.Res, s čim? Dodatna zaslon v zadnji vrsti, vrnitev ročice za smernike. WOW!!
Svetovna premiera, vrnitev ročice za smernike.Res, s čim? Dodatna zaslon v zadnji vrsti, vrnitev ročice za smernike. WOW!!
Kar seveda pomeni, da je Tesla doslej imela ceneno plastiko notZelo je bil impresioniran, saj ni več v notranjosti cenene plastike,
Najbolj me motijo plasticni zici.Kar seveda pomeni, da je Tesla doslej imela ceneno plastiko not![]()
Oprosti no, že S prvih generacij je za 120.000+€ bil znotraj sekret proti mečki ali bemfli za isti denar.Ja saj to je vsem jasno ki so se vsedli v kakega novejsega?