I
Izbrisan uporabnik #9334
Jaz nisem cepljen.....pa se je 1eur kovanec bp zalimal na, ramo....
Tko da bullshit to z kovinami
Če bi šel malo pod tuš ... pa se ne bo več prijel
Jaz nisem cepljen.....pa se je 1eur kovanec bp zalimal na, ramo....
Tko da bullshit to z kovinami
Name se najbolj primejo ta vijolicni. Samo jih redko kje se vidis, tako da imam magnetno polje na boost nastavljen.
Vidim da si eno navadno strankarsko trobilo, ki ne razume prebrano, istocasno pa o drugih pise zaljivke, da se izvleces iz primeza lastne neumnosti. Zivi v svojem svetu, druge pa ne posiljuj z tvojim ne- znanjem politike, zdravstva in ne vem cesa vse si mislis da si sposoben
Torej je preverjanje C pogoja čisto enostavno. Natakarji imajo kovancev kolikor hočeš, če si cepljen, te "testira" brez da pokažeš kakršen koli dokument ali identifikacijo. ČE drži si OK, če ne - ven.Kar se pa 10c kovanca tiče: že prej sem videl takšne slike in videe in sem si mislil da gre za nek trik. Po cepljenju pa sem to kar tako, za hec, sprobal, in dejstva so sledeča: kovanec se je na cepljeno mesto prijel, na enako mesto na drugi roki se ni. Večkrat z nejevero ponovljeno, vsakokrat z enakim rezultatom, kar je presenetilo tudi mene. V prvem opisu sem dal "magnetnost" v narekovaje, a z namenom norčevanja v odgovorih se to, seveda, prezre.
Ne, pridni smo in se denar lepi na nas..Zgleda da se denar tezko odlepi od vas. Ste pac whrni.
Tiho bodi, da te Hojs ne sliši.Torej je preverjanje C pogoja čisto enostavno. Natakarji imajo kovancev kolikor hočeš, če si cepljen, te "testira" brez da pokažeš kakršen koli dokument ali identifikacijo. ČE drži si OK, če ne - ven.
Ne razumem zakaj se tega niso že spomnili.
Ownerji ekip, ki so večinoma bogati belci seveda.Rasistično? Kdo pa? KKK?
Belih igralcev v NBA ne silijo k cepljenju ampak samo črne? Če je temu tako potem je res zadaj rasizem ampak seveda kot v veliko primerih enostavno nakladaš in je v NBAju za cepljenje pritisk za vse enak. Če so pa kakšni beli igralci že cepljeni, črni pa še ne in je potem pritisk samo ša na njih, je pa to potem še manj rasistično siljenje.Medtem ko v Ameriki rasistično silijo črne NBA igralce v cepljenje, pa je v Premier ligi lagano, samo 1/3 je cepljena. Kljub temu bodo lahko brez težav igrali.
Report: TWO-THIRDS of Premier League players unvaccinated as conspiracy theories run wild among senior players - Extra.ie
The Premier League is facing a serious Covid problem as it emerged that two-thirds of players are not yet vaccinated, with many refusing to do so.extra.ie
Belih igralcev v NBA ne silijo k cepljenju ampak samo črne? Če je temu tako potem je res zadaj rasizem ampak seveda kot v veliko primerih enostavno nakladaš in je v NBAju za cepljenje pritisk za vse enak. Če so pa kakšni beli igralci že cepljeni, črni pa še ne in je potem pritisk samo ša na njih, je pa to potem še manj rasistično siljenje.