Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sej se zezamo, ne :sprasujemse: ?

Le zakwa bi se dinar za 10 centov prilimal na kožo, če ne zaradi švica ?! A - da bi se zaradi magnetizma?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.058
5.657
113
Ne razumeš! V cepivu so take stvari da namagnetijo še nemagnetne kovine....

I

Izbrisan uporabnik #9334

:p , ne razumem ne. Konec koncev ljudje verjamejo v marsikaj čudnega, npr. orgonske topove, pa v orkester ki igra notri v tranzistorju itd ...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jaz pa ne verjamem brezumnim in paničnim odlokom naše vlade, ker smo jo tolikokrat dobili na laži. Je tako močna, da preglasi stroko, torej skrull her!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Vidim da si eno navadno strankarsko trobilo, ki ne razume prebrano, istocasno pa o drugih pise zaljivke, da se izvleces iz primeza lastne neumnosti. Zivi v svojem svetu, druge pa ne posiljuj z tvojim ne- znanjem politike, zdravstva in ne vem cesa vse si mislis da si sposoben

Ja ja bebček se mi je zdelo da nisi sposoben odgovoriti na enostavno vprašanje ker si opran.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Zdaj pa ker je tukaj veliko strokonjakov in ker ne poznam dr. Nade da bi jo vprašal saj ona zagotovo pozna odgovor, me zanima, kako sem se jaz okužil z mrtvim virusom če pa nisem bil cepljen?

Priponke

• 1633159308884.jpg
    1633159308884.jpg
    425,9 KB · Ogledi: 100

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.533
3.898
113
Ljubljana
hmpg.net
Kar se pa 10c kovanca tiče: že prej sem videl takšne slike in videe in sem si mislil da gre za nek trik. Po cepljenju pa sem to kar tako, za hec, sprobal, in dejstva so sledeča: kovanec se je na cepljeno mesto prijel, na enako mesto na drugi roki se ni. Večkrat z nejevero ponovljeno, vsakokrat z enakim rezultatom, kar je presenetilo tudi mene. V prvem opisu sem dal "magnetnost" v narekovaje, a z namenom norčevanja v odgovorih se to, seveda, prezre.
Torej je preverjanje C pogoja čisto enostavno. Natakarji imajo kovancev kolikor hočeš, če si cepljen, te "testira" brez da pokažeš kakršen koli dokument ali identifikacijo. ČE drži si OK, če ne - ven.

Ne razumem zakaj se tega niso že spomnili.

• Haha
Reactions: endvatri in sad

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.335
9.572
113
EU
Torej je preverjanje C pogoja čisto enostavno. Natakarji imajo kovancev kolikor hočeš, če si cepljen, te "testira" brez da pokažeš kakršen koli dokument ali identifikacijo. ČE drži si OK, če ne - ven.

Ne razumem zakaj se tega niso že spomnili.
Tiho bodi, da te Hojs ne sliši.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Hitra možna rešitev. PC ali dosje(podpis izjave), da ne želiš cepiva in sam plačaš zdravljene svoje okužbe s Covidom. Seveda veljajo vse izjeme, ki so veljale do danes. Takoj potem pa ukinitev vseh omejitev. Rešeno v 14 dneh. In gremo naprej proti normalnosti.... kolikor je je še ostalo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Medtem ko v Ameriki rasistično silijo črne NBA igralce v cepljenje, pa je v Premier ligi lagano, samo 1/3 je cepljena. Kljub temu bodo lahko brez težav igrali.

Belih igralcev v NBA ne silijo k cepljenju ampak samo črne? Če je temu tako potem je res zadaj rasizem ampak seveda kot v veliko primerih enostavno nakladaš in je v NBAju za cepljenje pritisk za vse enak. Če so pa kakšni beli igralci že cepljeni, črni pa še ne in je potem pritisk samo ša na njih, je pa to potem še manj rasistično siljenje.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in koliko

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Belih igralcev v NBA ne silijo k cepljenju ampak samo črne? Če je temu tako potem je res zadaj rasizem ampak seveda kot v veliko primerih enostavno nakladaš in je v NBAju za cepljenje pritisk za vse enak. Če so pa kakšni beli igralci že cepljeni, črni pa še ne in je potem pritisk samo ša na njih, je pa to potem še manj rasistično siljenje.

Ja tudi jaz sem prej v gostilni slišal da menda Dončiča, Pozingisa in Marjanovića niso silili k cepljenju, obstanek Hardawaya Jr. v ekipi pa so menda pogojevali s cepljenjem. Svinjarija. Pa še nakaj sem slišal od sosednje mize. In sicer tista strašna ujma ki se je takrat zgodila v LJ pred dnevi. Tiste tisočletne padavine po protestih. Model in njegovi somišljenimi so menda tisti dan cel dan opazovali ena letala nad LJ ki so masovno spuščala neko sranje v zrak. Skratka da skrajšam, tudi po vseh ostalih njihovih informacijah iz prve roke je menda Janša dal nardit vreme oz. je vlada umetno naredila nevihto da bi preprečila proteste. Ampak menda so se zahebali, so napačno skalkulirali in začeli prepozno streljati to po nebu. Ha kaj pa to? :fredi:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Antivaxxerji v vsej svoji "lepoti":

"17-letna hčerka v bolnici, strdki po cepljenju. Urgentno je bila sprejeta v bolnišnico na Jesenicah, kjer ji, tako pravi mati dekleta, v žilo teče tekočina za razbijanje strdkov. To kar se dogaja, je tiranija prve vrste. Tisti, ki boste ostali tiho, niste vredni imena človek." To je zapis na Facebooku, ki ga je v manj kot treh dneh delilo že 1500 uporabnikov.

To je le ena od številnih, na prvi pogled tragičnih zgodb o posledicah cepljenja, ki so v teh dneh zaokrožile po družbenih omrežjih in dosegle na desettisoče ljudi. A dejstvo je, da je zgodba zgolj delno resnična. Kot so nam sporočili iz jeseniške bolnišnice, se je pri njih zaradi težav, ki so se pojavile po cepljenju, res zdravila 17-letnica, a ni šlo za nikakršne strdke, temveč za slabost in glavobol, po enem dnevu je bila odpuščena v domačo oskrbo.

Eden od takšnih primerov je tudi smrt domnevno 28-letne nosečnice, ki naj bi jo s cepivom Janssen cepili tik pred porodom. Zapis je delilo 1700 oseb. A gre za lažno novico, so se odzvali v šempetrski bolnišnici. Šest dni po porodu je pri njih res umrla 42-letnica. Sprejeta je bila zaradi zapletov v nosečnosti, ki niso bili povezani s cepljenjem.