Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

javr

Guru
6. dec 2011
1.963
1.152
113
Uporabnik javr je napisal:
sem danes priklical ambulanto osebnega zdravnika. Povem za kaj gre.
"saj nas je vse bolela roka ko smo se cepili";
Še enkrat povem da ne gre za bubarokica, ampak da je od cepljenja 22.09. še vedno napeta, boleča mišica z občasnimi občutki
Pošljite mejl na NIJZ.
29.septembra dobil šablonski odgovor:
NIJZ po zakonodaji, ki opredeljuje nalezljive bolezni, cepljenje in področje podatkov v zdravstvu obravnava prijave neželenih učinkov, ki jih dobi s strani izvajalcev zdravstvene dejavnosti.
Zakon o zdravilih predvideva, da poročilo o domnevnem neželenem učinku zdravila/cepiva lahko pošlje tudi bolnik (starši, skrbnik) sam Javni agenciji za zdravila in medicinske pripomočke RS (JAZMP). Vendar pa JAZMP priporoča, da se o domnevnem neželenem učinku najprej pogovori s svojim zdravnikom, farmacevtom ali drugim zdravstvenim delavcem. Zdravnik bo lahko tudi ocenil ali je morda zaradi neželenega učinka potrebno karkoli ukrepati. Bolniki pošiljajo poročila o domnevnih neželenih učinkih JAZMP v skladu z navodili, ki so objavljena na:
https://www.jazmp.si/humana-zdravila/farmakovigilanca/porocanje-o-nezelenih-ucinkih-zdravil/

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.595
7.219
113
pri taščici
Kar poslji.
Meni tudi zdravnik ni mogel dobaviti in dati cepiva katerega sem prej desetletje dobival pri drugem zdravniku.
Dokler nisem (nad) nadrejenim pisal mejla.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

damirj

Guru
9. maj 2012
5.520
2.545
113
sem danes priklical ambulanto osebnega zdravnika. Povem za kaj gre.
"saj nas je vse bolela roka ko smo se cepili";
Še enkrat povem da ne gre za bubarokica, ampak da je od cepljenja 22.09. še vedno napeta, boleča mišica z občasnimi občutki zbadanja igel v mirovanju in zdrobljenega stekla v mišici ob premiku roke, prstanec in mezinec sta mravljinčasta, prav tako del dlani kjer sta ta dva prsta;
"so vas pač zadeli v kakšen živec, saj bo minilo";
v koliko časa ?
"14 dni, mogoče malo več, odvisno od človeka";
kaj lahko storim da bo bolje, kakšna masaža,... ?
"nič. Stiskajte pest. Ali kakšno žogico".
In to je to.

Mogoče je pa to sedaj posledica okvare 5G čipa, katerega so ti vbrizgali pod kožo s cepivom. Namreč napisal si, da si mesto uboda igle testiral s kovancem za 10centov. Ta kovanec je, kot verjetno veš, narejen iz nordijskega zlata, ki poleg bakra, cinka, aluminija itd vsebuje tudi kositer. Verjetno veš tudi, da je 5G čip vgrajen v diamantno pilulo, ki pa je z alkimističnim postopkom bil pridobljen ravno iz kositra. Zdaj možno je, da si ti na nek način ta proces spet obrnil, verjetno je krivec aluminij v nordijskem zlatu kovanca in je diamantna pilula razpadla v celoti ali pa le deloma v kositer. Ti razpadli koščki kositra ti pa sedaj delajo problem, ker so se zarili izgleda ravno v živec. Neke enostavne rešitve ni, ker alkimistčna pretvorba kositra v diamant ter zlato, ki služijo za povezavo čipa do antence, je dolgotrajna ter zahteva uporabo posebnih postopkov in znanja, med drugim se uporablja žveplovo kislino in pa živo srebro ter visoko temperaturo, tako da je svetovana ekstrakcija okvarjene pilule ter nato zamenjava z novo in brezhibno ter zopet implatacija v roko. Nekako tudi alkimisti se strinjajo, da uporaba žveplove kisline ter živega srebra ni primerna za interno rabo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.488
2.468
113
Lahko tudi drugače : skozi ovinek lahko pelješ na dva načina. S primerno hitrostjo in ga zvoziš, lahko pa s preveliko hitrostjo in se potem zdraviš. Po dvajsetih letih ko je zdravljenje končano in duševne rane zaceljene, si statistično nekako na istem. Ampak : "statistič

a meni to pišeš?
Kaj se splača? Odvisno komu kaj.
Meni, tebi, politiki , zdravstvu, ekonomiji, globalno.....?
Odgovor za vsakega drugačen.
Verjetno bi bilo prvo treba razčistiti, zakaj se je virus sploh pojavil. SARS že 2002.
Verjetno tega odgovora ne bomo dobili še dolga leta. Ali pa za debato na alterju za naslednjih 200 strani. Odgovora pa ne bo.

Ne obračaj stvari in se ne delaj neumnega, dobro veš da je vse uperjeno proti vladi in da ciljam na vlado. Torej kaj se njim splača bolj. Jaz če bi kradel bi raje vedel da na 2 dni testiram narod in vlečem provizijo od testov. Zakaj je nastal, iz česa je nastal virus ali so ga nalašč razvili pa je vprašanje na globalnem nivoju in ne lokalnem.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.488
2.468
113
Mogoče je pa to sedaj posledica okvare 5G čipa, katerega so ti vbrizgali pod kožo s cepivom.

krucefiks pa veš da sem jaz danes zjutraj v postli to študiral, kaj pa če je 5G čip v kurcšlusu pa od tega mravljinčenje. Sigurno je nekaj na elektroniki, nekaj prebija... Kot sem rekel, treba je ramo gor odpret pa pogledat kaj se dogaja...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Ne obračaj stvari in se ne delaj neumnega, dobro veš da je vse uperjeno proti vladi in da ciljam na vlado. Torej kaj se njim splača bolj. Jaz če bi kradel bi raje vedel da na 2 dni testiram narod in vlečem provizijo od testov. Zakaj je nastal, iz česa je nastal virus ali so ga nalašč razvili pa je vprašanje na globalnem nivoju in ne lokalnem.
Vidim da si eno navadno strankarsko trobilo, ki ne razume prebrano, istocasno pa o drugih pise zaljivke, da se izvleces iz primeza lastne neumnosti. Zivi v svojem svetu, druge pa ne posiljuj z tvojim ne- znanjem politike, zdravstva in ne vem cesa vse si mislis da si sposoben
krucefiks pa veš da sem jaz danes zjutraj v postli to študiral, kaj pa če je 5G čip v kurcšlusu pa od tega mravljinčenje. Sigurno je nekaj na elektroniki, nekaj prebija... Kot sem rekel, treba je ramo gor odpret pa pogledat kaj se dogaja...
Teb je ze zdavnaj prebilo.....

javr

Guru
6. dec 2011
1.963
1.152
113
Kar poslji.
Meni tudi zdravnik ni mogel dobaviti in dati cepiva katerega sem prej desetletje dobival pri drugem zdravniku.
Dokler nisem (nad) nadrejenim pisal mejla.
ali jaz ne razumem tvojega posta, ali pa ti ne mojega odgovora: pisal sem na NIJZ in 29.septembra dobil odgovor, ki pa je zgolj "copy & paste" navodil o prijavi neželenih učinkov na JAZMP.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.378
16.685
113
ali jaz ne razumem tvojega posta, ali pa ti ne mojega odgovora: pisal sem na NIJZ in 29.septembra dobil odgovor, ki pa je zgolj "copy & paste" navodil o prijavi neželenih učinkov na JAZMP.
Ja ti snežinkica boga no, kaj si pa mislil, da bo? Da boš na NIJZ dobil individualno obravnavo zaradi simptomov, ki so jih ljudje iz foha prepoznali kot najverjetneje hitro rešljiv problem z živcem?

javr

Guru
6. dec 2011
1.963
1.152
113
Mogoče je pa to sedaj posledica okvare 5G čipa, katerega so ti vbrizgali pod kožo s cepivom. Namreč napisal si, da si mesto uboda igle testiral s kovancem za 10centov. Ta kovanec je, kot verjetno veš, narejen iz nordijskega zlata, ki poleg bakra, cinka, aluminija itd vsebuje tudi kositer. Verjetno veš tudi, da je 5G čip vgrajen v diamantno pilulo, ki pa je z alkimističnim postopkom bil pridobljen ravno iz kositra. Zdaj možno je, da si ti na nek način ta proces spet obrnil, verjetno je krivec aluminij v nordijskem zlatu kovanca in je diamantna pilula razpadla v celoti ali pa le deloma v kositer. Ti razpadli koščki kositra ti pa sedaj delajo problem, ker so se zarili izgleda ravno v živec. Neke enostavne rešitve ni, ker alkimistčna pretvorba kositra v diamant ter zlato, ki služijo za povezavo čipa do antence, je dolgotrajna ter zahteva uporabo posebnih postopkov in znanja, med drugim se uporablja žveplovo kislino in pa živo srebro ter visoko temperaturo, tako da je svetovana ekstrakcija okvarjene pilule ter nato zamenjava z novo in brezhibno ter zopet implatacija v roko. Nekako tudi alkimisti se strinjajo, da uporaba žveplove kisline ter živega srebra ni primerna za interno rabo.

škoda, da svojega globokega znanja ne uporabiš za kaj bolj koristnega, kot npr. za odgovor na tole vprašanje.

Kar se pa 10c kovanca tiče: že prej sem videl takšne slike in videe in sem si mislil da gre za nek trik. Po cepljenju pa sem to kar tako, za hec, sprobal, in dejstva so sledeča: kovanec se je na cepljeno mesto prijel, na enako mesto na drugi roki se ni. Večkrat z nejevero ponovljeno, vsakokrat z enakim rezultatom, kar je presenetilo tudi mene. V prvem opisu sem dal "magnetnost" v narekovaje, a z namenom norčevanja v odgovorih se to, seveda, prezre.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
škoda, da svojega globokega znanja ne uporabiš za kaj bolj koristnega, kot npr. za odgovor na tole vprašanje.

Kar se pa 10c kovanca tiče: že prej sem videl takšne slike in videe in sem si mislil da gre za nek trik. Po cepljenju pa sem to kar tako, za hec, sprobal, in dejstva so sledeča: kovanec se je na cepljeno mesto prijel, na enako mesto na drugi roki se ni. Večkrat z nejevero ponovljeno, vsakokrat z enakim rezultatom, kar je presenetilo tudi mene. V prvem opisu sem dal "magnetnost" v narekovaje, a z namenom norčevanja v odgovorih se to, seveda, prezre.
a lahko nehaš, nismo iz vrtca tukaj

• Všeč mi je
Reactions: Matey

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
jaz sem po cepljenu probal kovanec, žlico, ponev, pa za ziher še makaron, pa se nič ni prjelo. vprašanje sploh, če so me cepli?

• Haha
Reactions: endvatri

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
mene zanima, na katero stran je javr obrnil kovanec, ker jaz sem ga na cifro in ni prijelo. mogoče mora bit na grb?
zdak komaj čakam na drugo dozo (1 sem imel janssena), da probam še kugllager, ex JU dinar z Titejom, pa morda še šiling, če se prime na cepilno mesto
res bi rad, da se mi vsaj nekaj prime gor, pol že na daleč vsi vidijo da si cepljen, čeprav, jaz do zdaj še niti enega nisem srečal z kovancem na roki hodit po cesti, niti javra.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.759
6.052
113
Jaz sn tudi probal vse, od najmanjše podložke do 32 klkuča. Nič se ni prijelo na fajzer.
Mogoče sem bil v placebo grupi?