a proti kajenju in alkoholu obsta cepivo? tega pa nisem vedel.Ni problema,takoj podpišem,če bodo tudi kadilci in alkoholiki podpisali,ki zavestno silijo v zdravstvene težave.
a proti kajenju in alkoholu obsta cepivo? tega pa nisem vedel.Ni problema,takoj podpišem,če bodo tudi kadilci in alkoholiki podpisali,ki zavestno silijo v zdravstvene težave.
Še lažje je kot cepivo, samo nehajo prodajati.a proti kajenju in alkoholu obsta cepivo? tega pa nisem vedel.
daj, prosim razloži tvojo logiko, kje pije vodo, ker jaz je ne razumem.Ko se cepiš oni lahko dodajo +1 v statistiko in to je to, to je vse kar jim je pomembno. Če umreš naslednji dan, če imaš doživljenske težave, to jih ne zanima.
Še debeli, ekstremni športniki, kavčarji, mamileki, dinamični vozniki, ...Ni problema,takoj podpišem,če bodo tudi kadilci in alkoholiki podpisali,ki zavestno silijo v zdravstvene težave.
Na WCju na skrivaj....?Kje bomo potegnili črto?
Še debeli, ekstremni športniki, kavčarji, mamileki, dinamični vozniki, ...
Kje bomo potegnili črto?
Ja samo kadilci in alkoholiki me nebodo nalezli ...isto debeli ali pa z očalmi. Se pa lahko ošpic tuberkuloze gripe prehlada covida.Ni problema,takoj podpišem,če bodo tudi kadilci in alkoholiki podpisali,ki zavestno silijo v zdravstvene težave.
Lahko ga označiš kot družbi veliko manj škodljivega kot pa je nekdo, ki stresa naokoli covid in lahko delavno pa tudi še kako drugače onesposobi kup drugih ljudi.A niso debeli daleč pred vsemi?
Je pa res malo problematično, kako boš debelega kadilca, ki pije, označil?
Kaj pa če že cepljeni okuži ostale z virusom -osebno poznam primer,kako bi pa to tretiral.Čakaj? Zaradi tebe bi se drugi odpovedali oskrbi ali kakšna logika je to?
Kaj pa če bi predlagali, da tisti ki ni cepljen in okuži nekoga, plača NJEGOVO oskrbo? to mi deluje boljša opcija.
Je res. Primerjava enega debelega in enega covid pozitivnega ter njun celoten vpliv na družbo. Vsaj tako sem razumel tvoje poste glede na to, da si pisal v ednini. Če pa se že gre v primerjave vseh debelih pa poglej tudi vse covidne bolnike oz. celotno situacijo zaradi covida. Na podlagi težav debelih ljudi še nikoli ni bilo takšnega sranja overall tako s stroški kot z vsem drugim in si z debeimi spet v boljši oz. lažje prebavljivi situaciji.Ne pa ni res.
Poglej koliko je debelih in koliko koštajo ZZZS na letni ravni zaradi "vsega kar imajo" in to primerjaj s kovidom - drobiž.