ko je android res tako drugacen v zadnjih verzijah, knede? res se je veliko stvari spremenilo od recimo Androida 3.0 pa do 4.1, 4.2? imam vse to, pa je skoz isto, seveda, ce z launcherji ne zaserjes sistema. ja, zaserjes, ker nekateri naravnost zrejo baterijo in sistem. nekateri so pa odlicni, ampak da najdes odlicne, moras tudi malo probavati ...
jao, ej, ce se ze gremo neka pluvanja in ne vem kaj, dejte malo preverit. uzivam v najboljsem obeh svetov. iOS7 na iPad Miniju, 4.1.2 na Note II. ni nikakrsnega lagganja pri odpiranju imenika (pa tudi ce je, verjetno se more malo zataknit pri +1000 kontaktih), iOS7 se na miniju vede odlicno, pa ceprav naj bi se zatikal, kot prebiram tule.
ima pa tudi iOS backup - iCloud, lahko vse backupiras. ampak meni te stvari ne disijo. tudi na androidu mi gre na jetra sync, za katerega nimam pojma, kam gre (ja, gre v google, nekam ...) ... raje naredim backup na moj racunalnik, pa potem v arhiv. kjer je zagotovo na varnem.
Note II vsakic, ko grem v Gmail in osvezim mail, ko sem na 3G, navrze No connection, vsakic. vcasih tudi v drugo, in osvezi sele v tretje. motece, ampak po drugi strani, ko pogledam mail, verjetno imam par sekund casa, drugace verjetno ne bi sel gledat maila?
ljudje smo razlicni. trenutno mi najbolj ustreza iOS7. nekomu drugemu Android. leto nazaj sem se slinil ob Windows Phonu, nisem imel ene stvari za povedat cez. a po parih tednih, zaradi cudne integracije socialnih omrezij in manjka IG-ja obupal. in glede na to, da so mi ravno Twitter IG in music player, poleg ostalih stvari (mail, brskalnik, imenik) skoraj najpomembnejsa, in ima iOS7 to najboljse postimano, bom pac skocil na iOS7. kaj bo z iOS8, Android 5, bomo pa takrat videli, knede?