se strinjam v vsem, razen v zadnjem delu. iPhone 4 je precej stara zadevica. ima posodobitev na iOS7 in kolikor slisim, dela odlicno. brez zatikanj. pa gre za 3 generacije star telefon. S2 sem ze ko je bil aktualen poslusal, kako se zatika, ne samo imenik, vendar cel sistem (in gre za osebo, s katero sva takrat veliko delala skupaj, tako, da se zelo dobro spomnim bentenja in vsega). jaz pa sem takrat imel iP3GS, ki je bil ze takrat zastarel, z vso najnovejso navlako, in vse kar je oviralo sistem je bil FB app, ki sem ga preprosto odinstaliral in je telefon delal normalno naprej.
sedaj imam pol leta Note II. ne recem, super telefon, ampak glede na specse, ki jih ima, ne bi smelo nic trokirati. tako fotoaparat vedno veckrat deluje neodlocno, ce zelim fotografijo narediti direktno skozi IG, je vcasih toliko laga, da naredim fotko, mislim, da sem fotknil, potem pa vidim, da je dejansko zajel fotografijo sele par sekund kasneje, torej fotka popolnoma neuporabna. na iPad Miniju tega ni. vse deluje.
dopuscam sicer, da gre za softwareski problem, ampak smo spet pri tem, da je to android.
me pa moti to, da se mi zadnje case v zepu veckrat resetira. in prebiram, da je to kar problem pri Samsungih. in to ni okej, sploh ne.
tablica Galaxy Tab, ki sem jo imel. ze res, da sem jo menjal, ker mi je postala prevelika, ampak lahko bi menjal za manjsega Taba, ali Nexusa. ampak se mi je android zacel upirat, saj z aplikacijami pride tudi polno navlake. od nekje se zacne zabijat prostor, in sploh nimas pojma ne kontrole nad tem, oz. imas, vendar je sistem tako nepregleden, da vcasih fotke, ki sem jo shranil preko card readerja, nisem nasel. iPad imam ze cca. pol leta, malce manj, in se nic ne zabija.