Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Pa še tisto, a lahko prosim za primer lepe aplikacije za IOS in grde za android? Saj glede na izjave vam to ne bi smelo biti težko.
iphone
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Pa še tisto, a lahko prosim za primer lepe aplikacije za IOS in grde za android? Saj glede na izjave vam to ne bi smelo biti težko.
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Moti me predvsem:
- zatikanje, ki ga glede na HW in specifikacije nebi smelo bit
- da sem ga imel na servisu ze 2 teden ker se je nekaj pregrevalo in mi je zažgalo ekran
- oblika(design) in velikost (ampak to so že osebne želje in preference)
Dobra lastnost pa je to, da bodo dodali multi user, ki upam da bo delal.
A daš scenarij kjer se ti zatika, ker glede na project butter se ne bi smelo, tudi iz prakse vem, da se načeloma ne zatika.
Se ti zatika tudi ko je prišel iz servisa, glede na to, da si imel očitno defektno enoto.
Glede oblike, velikosti, teže, (Ipad 4 vs Note 10.1)
Dimensions
241.2 x 185.7 x 9.4 mm (9.50 x 7.31 x 0.37 in) 262 x 180 x 8.9 mm (10.31 x 7.09 x 0.35 in)
Weight
662 g (1.46 lb) 600 g (1.32 lb)
Size
1536 x 2048 pixels, 9.7 inches (~264 ppi pixel density) 800 x 1280 pixels, 10.1 inches (~149 ppi pixel density)
Ne vem no, se mi zdi, da nekateri tako zelo pretiravate z razlikami, kjer so minimalne, in je stvar okusa oz. nekomu paše nekaj takega drugemu pa nekaj drugačnega pa drži za vse IOS, WP in android. Zadnje generacije naprav so resnično blizu tam v 95%, če gledamo seveda cenovno primerljive izdelke. Ne morete pa neke ace primerjati z iphoni, nikoli ni bilo primerjivo, dobro da clia in kake mercedeze primerjate. Za 200 eur pač dobiš kar dobiš in ne moraš računati na uradne posodobitve, ker je že hardware na meji pa enostavno ni bilo zajeto pri tej ceni. Za veliko uporabnikov pa je itak originalni gingerbread dovolj dober...
Za S2 vem iz lastnih izkušenj, je dobil 3 posodobitve, končala na 4.1, delala tekoče (imenik vemo kako je, če koga moti menja).
Če je meni prav znano Apple tudi izklaplja funkcionalnosti za naprave na katerih bi uporabniška izkušnja trpela zaradi prestarega hardwara pri posodobitvah- če se motim me popravite.
Najbolj očitam androidu čas, ki je potreben za posodobitev( so pa tu Nexusi), da ni za vse enake (določene regije in operaterji dobijo veliko prej kot drugi) naprave naenkrat (to ima apple dobro rešeno, ne vem kako je na WP) po drugi strani pa nudi zelo veliko izbiro naprav in "posebnih" funkcionalnosti npr. vodotesne naprave.
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
iphone
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:Ace 2, ki je prišel 2012 pa je možno nadgraditi tovarniško na 4.1.2
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:Ace 2, ki je prišel 2012 pa je možno nadgraditi tovarniško na 4.1.2
Pa si videl kako to deluje? Na trenutke prisežem, da odpira po 4 sekunde sporočila, imenik itd. Kolega je 8 mesecev (skoraj na dnevni ravni, če ne pa vsaj vsake 2,3 dni) spremljal nategovanje samsunga, da bo zdaj zdaj prišla nadgradnja. In naposled je prišla, pa umira ob lagu. Tudi na tem forumu se je že pojavila tema kako iti nazaj na gingerbread pri ace2, ker tale nadgradnja nenormalno počasi dela.
Imam iphone 4 z ios7 in dela odlično... če ga primerjam s kakim lowend crapsungom.Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
se strinjam v vsem, razen v zadnjem delu. iPhone 4 je precej stara zadevica. ima posodobitev na iOS7 in kolikor slisim, dela odlicno. brez zatikanj. pa gre za 3 generacije star telefon.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
saj ne primerjamo neposredno, meni pač ni sprejemljivo da je telefon po 2 nadgradnjah neuporaben (pa tudi če stane nov 200 €) pa nebi zdaj s tistimi ja da pač te in te aplikacije nesmeš met gor pa dela, to je za mene neuporabno
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
saj ne primerjamo neposredno, meni pač ni sprejemljivo da je telefon po 2 nadgradnjah neuporaben (pa tudi če stane nov 200 €) pa nebi zdaj s tistimi ja da pač te in te aplikacije nesmeš met gor pa dela, to je za mene neuporabno
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Se bo pa kasneje poznalo. Na primer upgrade iz iphone 4 na 4s na prvi pogled ni prinesel dosti. Sedaj z iOS 7 pa se zelo pozna razlika. Na štirki so morali veliko efektov izklopiti, da ta deluje zadovoljivo.
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
pravim pa da apple prilagaja os napravam da lahko zagotavlja dolgotrajno podporo.