Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Ne najdem nobene teme o iphone 4, torej zakaj neha iphone 4 zvoniti, vibrira pa, sem ze zasledil da so imeli probleme stem, a je to s softwareom kej al je to resnejsa napaka kjer menjajo komplet plato?
Joke
Citat:
ksz
Ne najdem nobene teme o iphone 4, torej zakaj neha iphone 4 zvoniti, vibrira pa, sem ze zasledil da so imeli probleme stem, a je to s softwareom kej al je to resnejsa napaka kjer menjajo komplet plato?
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Citat:
ksz
Ti pa imaš pri vseh telefonih z zvonjenjem težave (pri S4 in Iphone 4), mogoče je čas za pregled ušes
Joke
Citat:
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Citat:
ksz
Ti pa imaš pri vseh telefonih z zvonjenjem težave (pri S4 in Iphone 4), mogoče je čas za pregled ušes
Joke
Telefon ni moj, jest ne rabim iphone. Pa tudi z zvonenjem imam probleme samo z s4, prej v zivlenju ne.
Bom preveril napisano, pac zadeva je nehala zvoniti, v nastavitvah sem pogledal in se igral z nastavitvami pa nic. Nisem pa probal kaksnega youtuba itd, bom pa.
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Joke
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sam imam 5c in moram reči, da sem pozitivno presenečen nad plastiko in nad kvaliteto izgradnje. pa tisti, ki je rekel, da je 5c debel - oh, c'mon, če opaziš razliko med 5 in 5c ko ga držiš v roki ali ga imaš v žepu potem pa tud ... se ne opazi, skratka.
mene je ravno pri 4 in 4s to motilo - stekleno ozadje - saj je lepo, samo bi ga tudi hitro razsul, kolegica pa ima belega 5, pa res pazi ženska nanj, pa se vidijo praskice. glede na to, da sem imel prej 3GS in ga ima še vedno moja draga, in sicer je spraskan po hrbtni strani, še vedno dobro zgleda in še vedno v enem kosu. tako da mislim, da bo tudi 5c podobno zdržal (če ne še bolje).