Zakaj kupiti iphone?

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Ne najdem nobene teme o iphone 4, torej zakaj neha iphone 4 zvoniti, vibrira pa, sem ze zasledil da so imeli probleme stem, a je to s softwareom kej al je to resnejsa napaka kjer menjajo komplet plato?

smile-1.gif
Ti pa imaš pri vseh telefonih z zvonjenjem težave (pri S4 in Iphone 4), mogoče je čas za pregled ušes

Joke

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Citat:
ksz

Ne najdem nobene teme o iphone 4, torej zakaj neha iphone 4 zvoniti, vibrira pa, sem ze zasledil da so imeli probleme stem, a je to s softwareom kej al je to resnejsa napaka kjer menjajo komplet plato?

smile-1.gif
Ti pa imaš pri vseh telefonih z zvonjenjem težave (pri S4 in Iphone 4), mogoče je čas za pregled ušes

Joke

Telefon ni moj, jest ne rabim iphone. Pa tudi z zvonenjem imam probleme samo z s4, prej v zivlenju ne.

Bom preveril napisano, pac zadeva je nehala zvoniti, v nastavitvah sem pogledal in se igral z nastavitvami pa nic. Nisem pa probal kaksnega youtuba itd, bom pa.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
To je meni zadnjič 4s naredil. Volume up sploh ni progress bara pokazal. Pomagal je reboot. Zgleda še nek bug v 7-ki.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Citat:
ksz

smile-1.gif

Joke

Telefon ni moj, jest ne rabim iphone. Pa tudi z zvonenjem imam probleme samo z s4, prej v zivlenju ne.

Bom preveril napisano, pac zadeva je nehala zvoniti, v nastavitvah sem pogledal in se igral z nastavitvami pa nic. Nisem pa probal kaksnega youtuba itd, bom pa.

Evo preveril tudi youtube ne da zvoka od sebe, torej je zgleda zvocnik kot sam. Sicer vrjetno lahko se probam zvok na slusalkah da vidim ali je zvok kriv ali zvocnik. samo zvocnik dvomim da kr tko crkne.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sam imam 5c in moram reči, da sem pozitivno presenečen nad plastiko in nad kvaliteto izgradnje. pa tisti, ki je rekel, da je 5c debel - oh, c'mon, če opaziš razliko med 5 in 5c ko ga držiš v roki ali ga imaš v žepu potem pa tud ... se ne opazi, skratka.

mene je ravno pri 4 in 4s to motilo - stekleno ozadje - saj je lepo, samo bi ga tudi hitro razsul, kolegica pa ima belega 5, pa res pazi ženska nanj, pa se vidijo praskice. glede na to, da sem imel prej 3GS in ga ima še vedno moja draga, in sicer je spraskan po hrbtni strani, še vedno dobro zgleda in še vedno v enem kosu. tako da mislim, da bo tudi 5c podobno zdržal (če ne še bolje).

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sam imam 5c in moram reči, da sem pozitivno presenečen nad plastiko in nad kvaliteto izgradnje. pa tisti, ki je rekel, da je 5c debel - oh, c'mon, če opaziš razliko med 5 in 5c ko ga držiš v roki ali ga imaš v žepu potem pa tud ... se ne opazi, skratka.

mene je ravno pri 4 in 4s to motilo - stekleno ozadje - saj je lepo, samo bi ga tudi hitro razsul, kolegica pa ima belega 5, pa res pazi ženska nanj, pa se vidijo praskice. glede na to, da sem imel prej 3GS in ga ima še vedno moja draga, in sicer je spraskan po hrbtni strani, še vedno dobro zgleda in še vedno v enem kosu. tako da mislim, da bo tudi 5c podobno zdržal (če ne še bolje).

če pa 5ka je proti 4ki res tanka, oz tak deluje, je pa res da sem v zadnjih dneh bil par 5k pogledat rabljenih pa so vse kot da bi ble iz vojne ... se vse bolj k 5c nagibam, bo treba počakat da pride na mobitel
evil.gif

Nazadnje urejeno:

tomket

Zelenc'
29. maj 2013
16
0
1
Kopije nikoli niso ble dobre.... če mene vprašaš je to metanje denarja skozi okno. star pregovor pravi, da nisem tako bogat, da bi kupoval poceni. ... bolš malo več dat in pač plačat pa mša tisto kar si plačal
smirk-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Pa saj v bistvu ni ravno kopija. Drugače mi pa lahko verjameš, da dela odlično in sem prezadovoljen z njim.

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
No na koncu se ni kupil iphone.

Vzel sem nota, ker mi je bil iphone premajhen.

Ce pa bi bil iphone velikosti S3-S4 bi ga vzel...

Morda v naslednji generaciji, ko-če bo večji

PS:

Sem pa ženi vzel iphone 5c in je ok telefon, slike dela super, sistem se ne obeša, izdelava ok, baterija ok.

Iphone je preprosto premajhen in krepko predrag, je pa marketinški super hit, kapo dol pred strategi v Japki.

Black