Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Dobro so me spomnišja takrat sem ga potem probal pa me je zelo razočaral,.. baterija, barve ekrana in aplikacije. Zame enostavno preveč mrtva platforma, zato sem bil ves čas med iOS in Androidom.
Kako da nisi šel na Q10?
Q10 je "grd", pa še na anekse čakam. Pa po pravici povedano, me mika Z30, ampak ga na Mobitelu še nočejo posoditi, Emonagram ga kao nima, na pamet ga pa ne bi kupil. Ampak v firmi imamo tudi Z10, ki je skoraj v redu, le da mu manjka malo velikosti. Spomladi sem ga vzel zase, pa se mi ni dopadel ravno zaradi problemov pri tipkanju na terenu in sem ga dal naprej (občasno pa še malo potapkam po njem in ni slaba stvar, moram priznati). Drugače je pa povsem v redu telefon, zakasnitev ni, sesuva se tudi ne, kar je povsem v redu. Q10 sem pa testiral in je dejansko tipkovnica še za 10% boljša kot pri 9900. Pa če pomisliš na to, da odpade strošek BIS, potem je to skoraj za imeti. Ampak kot sem dejal, ko postaviš 9900 in Q10 ramo ob rami, zgleda 9900 precej bolj profi, pa še v roko paše precej bolj lepo. Z30 bom pa videl. Baterija baje drži precej dlje kot pri Z10 ali Q10 (in tudi 9900), pričakujem pa tudi, da se v pokončni drži enostavno tipka. Ja, tudi z eno roko in ne v pisarni... Za surfanje po internetu je pa že Z10 dovolj velik, ko ga postaviš v ležeč položaj, je tudi branje alter-ja milina
Jernej