Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Tale debata je pa naenkrat kar zamrla.
Debata se je odvijala, ampak si se ti nekam skrila, oz. si šla po ostalih forumih brskat za komentarji v tvojo prid
Zakaj ne c/p vseh komantarjev? Aja, pa spodobi se napisati vir, ker komentarji iz "Smrklja" foruma ne vem če ravno štejejo....
In še vedno čakamo na odgovor:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
In kaj uporabljaš ti, Patsy?
Komentarji so iz PopTV izpod enega članka. Dvomim, da bi si katera šla take stvari zmišljevat, pa četudi bi pisale na Smrklji. Zanimivo koliko je teh primerov samo pod enim člankom. Ostale komentarje lahko prebereš
tukaj.
Meni se zdi fajn, da se take stvari izpostavijo: 1. punce začnejo razmišljat, da imajo tablete tudi stranske učinke 2. ginekologi začnejo bolj temeljito informirat in pregledovat uporabnice,... ne vidim nič slabega v tem.
Meni pa odgovarja tisto kar tebi ne, diafragma + ConraGel. (Happy?) Boljše kot kondomi, stranskih učinkov ni. Drugače pa vem, kdaj sem lahko tudi brez ker vem kako poteka moj ciklus in kdaj so plodni/neplodni dnevi.
Sem že sama razmišljala o hormonski kontracepciji - alternativi tablet (mirena, obroček, ipd) in sem takrat raziskovala po netu (proizvajalci, forumi, članki,...) Informacij je tolk, da se vsaka lahko iz prve roke poduči o stranskih učinkih, kar se meni zdi veliko boljše kot info od ginekologa (saj ginekolog ne uporablja teh zadev, ve samo tisto kar mu uporabnice povejo!). Tako, da ne rabiš nobenih financ za to: samo malo časa.