Yasminelle - Smrtonosne kontracepcijske tablete?

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Patsy, predlagaj kontracepcijo, ki mi bo lajšala menstrualne krče, še vedno nudila užitek pri spolnih odnosih tako meni kot partnerju in ne bo fizično posegala v moje telo, pa z veseljem preidem na to alternativo
smile-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Glej, Patsy, nima smisla...

Še enkrat. Steroidi so nadpomenka spolnih hormonov. Anabolni steroidi (omenjeni v obeh člankih) so ena stvar, spolni steroidi (v kontracepcijskih tabletah) pa popolnoma druga stvar. Če ne ločiš tega, nima smisla debatirat naprej.

Tudi tvoje telo naravno proizvaja testosteron, vendar se le ta pretvarja sproti v estrogen. Razlika je v parih atomih.

Ponovno, steroidi so popolnoma naravni hormoni... negativno konotacijo je beseda v medijih dobila samo zato, ker določene vrste steroidov (še posebej umetnih) zlorabljajo športniki.

Oprosti, ampak tvojega pisanja ne vidim kot boj za zdravje žensk, ampak kot lov na čarovnice.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Kolk plačaš za raziskavo?
wink-1.gif
Bo Jernej povedal, ker je medicino študiral, upam, da pozna še kaj drugega kot kemične preparate.

Drugače pa stric Google vse najde. Drugo je pa seveda na tebi.

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
1. zaupam svoji ginekologinji, ki je mnenja, da je zame to trenutno najbolj optimalna rešitev
2. denarja za raziskave takega obsega nimam, žal nisem farmacevtsko podjetje
3. ti kot strastna zagovornica svoje ideje bi morala znati ponuditi alternativno rešitev, ne samo pljuvati po neki zadevi brez strokovne podlage

In kaj uporabljaš ti, Patsy?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Nihče se še ni javu, da bi prevzel nase vse stranske učinke, če bi bila možna moška kontracepcija. Hmmm ...
smirk-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
In kakšni učinki so to? če je učinek zmanjšanje erekcije, potem je itak brezveze vse skupi..moški rabimo pokončne, da je kaj od akcije drugač a veš
tongue-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
jah, potem bi sele bilo zanimivo, ko bi zenska bila noseca, moski pa neploden...je bolj ziher da zenska zato poskrbi...potem vsaj nimas otroka cigar nisi bio oče.
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Ne jemljem. Nazadnje sem jo pogoltnila mislim da cca dve leti nazaj, od tkrt naprej kondom. Za menstrualne krče za katerimi tud js trpim, pa mam ene posebne tablete - Mitzy, bom napisala sam da najdm škatlco -, al pa navadn Lekadol (ker Aspirin samo poveča tok krvi), pa je.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
mene kjub KT dajejo ornk krči...mal potrpiš pa je(če je pa nuja pa lekadol)

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ja

@Red devil: že od osmega razreda(al clo prej) oš. razlog je bil kr konkreten