WAYTEQ X990 + SYGIC AURA

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.483
1.582
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik atlas pravi:
Jaz sem ravno oddal naročilo za x850, upam, da bo čimprej tu.

A se naprava tudi polni prek USB z računalnika?
Polni se tudi preko USB, ampak jaz sem nabavil tudi polnilec za 220V, ker se napolni veliko bolj!
Janch@ Pri novem skinu me moti, če sem na avtocesti, ne morem pregledovati TMC-ja, ker mi ikona izgine z zaslona oz. jo prekrije ena druga?

Edit: Pa še to: Glede na to, da vas veliko spremlja samo ta forum na Alterju in da se med seboj že kar malo poznamo, vam moram povedati, da sem dobil sina Anžeta!
cheer.gif
Sicer 2 meseca prekmalu, pa tudi bolj lahek je ta moj pobček, ampak vendarle, vse je zdravo!!!!!!!

Nazadnje urejeno:

atlas

Zelenc'
20. apr 2011
10
0
1
Piše, da je na voljo X850, X950-HD+Sygic, X950BT-HD+Sygic, X850+Sygic Truck ter še 2 s truck.
Upam, da je dejansko na zalogi, ker jaz nimam možnosti naročanja iz tujine.
Videti je, da so naprave zelo popularne in so verjetno pošle zaloge, samo sklepam po št. oddanega naročila.

Car, sem tuhtal, da bi tudi 220V polnilec vzel, pa sem si premislil. Bom videl kako se obnese in morebiti naknadno naročil polnilec ter dodatno baterijo. Zame je vse to novo, imam star avto, nikoli nisem nič priklapljal, tako da niti ne vem ali paše 12V priključek.
Čestitke za otroka, samo da je zdrav, to je glavno!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jaz sem za x990 naročil polnilec 220, ker se naprava ni nikakor mogla napolnit preko usb-ja. Najbrž zato, ker je požrešen procesor sproti kuril več celo v "idle" stanju, kot je tankal.
smile-1.gif

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik atlas pravi:
Jaz sem ravno oddal naročilo za x850, upam, da bo čimprej tu.

A se naprava tudi polni prek USB z računalnika?
Polni se tudi preko USB, ampak jaz sem nabavil tudi polnilec za 220V, ker se napolni veliko bolj!
Janch@ Pri novem skinu me moti, če sem na avtocesti, ne morem pregledovati TMC-ja, ker mi ikona izgine z zaslona oz. jo prekrije ena druga?

Edit: Pa še to: Glede na to, da vas veliko spremlja samo ta forum na Alterju in da se med seboj že kar malo poznamo, vam moram povedati, da sem dobil sina Anžeta!
cheer.gif
Sicer 2 meseca prekmalu, pa tudi bolj lahek je ta moj pobček, ampak vendarle, vse je zdravo!!!!!!!

BRAVOOOOOO CAAAAARRRRRRR - čestitam, upam da še nima lap topa in mobitela...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pohvale tudi z moje strani za sina , pa nisem kaj dosti v tej temi , sem pri konkurenci .Si pa v našem klubu starih dedcev s sinovi .
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
950bt-hd - to bi se še dalo dobit in naprave s Sygic programom.
Takoj ko bo spet mogoča dobava za vse ostalo sporočim.

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Citat:
Uporabnik Car pravi:

cheer.gif

ČESTITKE ŠE Z MOJE STRANI.
aplauz.gif

RaGlaSi

Pripravnik
15. sep 2007
50
2
8
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Pa kako, da nič ni na zalogi, kdo ga serje?

Serjejo ga kupci, ker preveč kupujejo in so WayteQ-u v EU pošle vse zaloge.
grin1.gif

Pobral sem vse kar se je še dalo dobiti.

Trenutno imam obljubo, da naj bi nove (obilne) količine prišle v sredini maja.

Zdržite.

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Citat:
Uporabnik RaGlaSi pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Pa kako, da nič ni na zalogi, kdo ga serje?

Serjejo ga kupci, ker preveč kupujejo in so WayteQ-u v EU pošle vse zaloge.
grin1.gif

Pobral sem vse kar se je še dalo dobiti.
467716-post_slo.gif

Nazadnje urejeno:

atlas

Zelenc'
20. apr 2011
10
0
1
Evo, sem ravno dobil X850, pohvalno, da je prišlo v 1 dnevu, lično pakiranje, preberem navodila naprave, pa se oglasim.

atlas

Zelenc'
20. apr 2011
10
0
1
Aha
smile-1.gif

Tako, po navodilih sem namestil vse potrebno in zadeva deluje, nisem pa še utegnil sprobat, se jutri zapeljem en krog ali dva.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.