Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ah, ne še, bi moral(i), pa nekak ne gre...
Delam lasagno... Trenutno se bolonjska omaka že eno uro paca (po originalnem receptu), pa se še bo vsaj dve, potem pa naprej...
Včeraj sem popekel piščančji file na olivnem olju. V drugi ponvi sem popražil jurčka na čebuli. Dodal rdečo papirko in česen. Zalil z bevando, pokuhal. Zaključil z mlado špinačo in za zraven skuhal riž. Raztural na en četrtek po lepem sončnem sprehodu. Juhu. In nisem slikal budalo! Tolk je bl dobr.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.