WAYTEQ X990 + SYGIC AURA

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Pol pa ni čudno..
smile-1.gif

Imaš NQ (Navteq) zemljevid, ki je slaba izbira, saj Navteq slabše pokriva Slovenijo in nasploh celotni balkan v primerjavi z Teleatlasovo in še bolj z Monolitovo (naše poreklo).

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Razčistiva:

Vsi providerji zadnjih kartografij za iGO navigacije, že imajo podporo za tovorna vozila (FTR), torej:

1. Teleatlas 2010.Q4 (celotna Evropa)
2. Navteq 2010. Q3 (celotna Evropa)
3. Topmap 2010.Q3 (Vzhodna Evropa - vključuje 25 držav, vključno z monolitovo karto Slovenije z najboljšo pokritostjo)

Odvisno pač, za kateri del Evrope rabiš, tiste naložiš, vendar je pomembno, da ne mešaš kart s FTR podatki drugih providerjev. O kvaliteti FTR podatkov pa smo že govorili, da niso kaj prida za našo deželico. Pričakovano bi sicer bilo, da bi bil za kamiondžije, ki vozijo po sloveniji, najboljši izbor Topmap Q3 s FTR, vendar to je samo v teoriji. Praktične izkušnje lahko dobimo samo iz terena. Teh pa primanjkuje, da bi ti lahko dal dobro oceno, kaj je najbolje za "velika kolesa"
wink-1.gif
"

dejanjojo

Pripravnik
27. avg 2010
101
0
16
blizu Maribor
Ja ja mi je že potegnilo. Sem naložil že kar nekaj Wayteq-ov vse za kamione,pa tako dobim info,kje kaj zajebava ali pa ni pokrito.
Pa tudi sam sem po celi SLO in to v kakšni vuko jebeni,da lahko testiram pokritost naslovov.
Zaenkrat hvala,se še javim s kako butasto.lp
Gremo na Topmap!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Hm monolitka 2010.10 nima zadnjega priključka tam pri radovljici....od mercator lesce proti krožnemu naravnost do une vzporedne ceste AC......kako to?

Šumnikov ni v IGO itd?

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ker mi je GJ skin za Prima zelo všeč (ima res uporabne dodatne funkcije in ni preveč zasičen s podatki na displayu) sem se odločil, da ga prevedem in itegriram lang file.

1. Tukaj prenesite lang file in ga skopiraj v Primo\content\lang\ (povozi obstoječega)

2.Tukaj prenesite skin GJ_AK_SkinPack_v1.7.0
odraraj in:
- skopiraj mapo Scheme v Primo\content\ (povozi obstoječo mapo)
- skopiraj mapo Skin v Primo\content\
- zaženi Prima in pojdi v nastavitve ->prikaz -> in izberi Dnevno in Nočno preobleko "GJ_AK v1.7.0
- restartaj Prima
- Voila! Vse je v slovenščini!

*Zraven skina je še dodatek/program "Utility", ki še dodatno dopolni funkcije, saj vsebuje dodatne programe kot je npr. MapChanger. S tem programčkom lahko v Primu z enim klikom preklapljate med različnimi providerji zemljevidov. Vendar ta programček zahteva dodatno konfiguracijo .ini datoteke. Navodila v zipu.

**Možne so kakšne napake narejene ob prevodu, zato če kdo slučajno ugotovi kakšno napako, lahko javi in bom popravil.

Enjoy
roza.gif

Nazadnje urejeno:

iKvalita

Pripravnik
23. jan 2011
51
0
6
Iščem OZIExplorerCE po vseh pašnikih pa ne najdem nikjer, delujočo oz ne DEMO verzije. Kakšen namig-predlog bi bil zelo dobrodošel...

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik iKvalita pravi:
Iščem OZIExplorerCE po vseh pašnikih pa ne najdem nikjer, delujočo oz ne DEMO verzije. Kakšen namig-predlog bi bil zelo dobrodošel...

To se je valjalo po vseh slo torrent straneh. Poglej če je kje pod mrtvimi.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
jaz imam eno varianto, ampaj na WayteQ-u ne dela. Javi nek fatal error. Razlog (po intuiciji) pripisujem wince verziji 6.0. Vse verzije, ki sem jih našel so za 4.2 ali 5.0 verzijo CE.

iKvalita

Pripravnik
23. jan 2011
51
0
6
Tudi jaz sem nasel verzije, ki jih je napisal Janch - vendar ne delujejo.

Iz spodnjega linka:
http://www.oziexplorer.com

Verzija OzieExplorerCe pa deluje brez problema - samo je samo demo ....

Se priporočam, če slučajno, kdo kje stakne zadevo!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.