WAYTEQ X990 + SYGIC AURA

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ok, sem našel na enem forumu ( ne smem dati linka, ker vsebuje nelegalne vsebine ), da je lahko težava tudi to, da imaš stare fpa in ftr datoteke oziroma niso od tega zemljevida, ki imaš naloženega. Zadnja Navteq kartografina je Navteq Q3.2010, ti pa imaš Q1. Poiskusi najdi komplet Q3 z vsemi datotekami.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Ja pri meni so vse datoteke v isti mapi z imenom map tako sem dobil in nič spreminjal.
Imaš kakšno idejo kam naj jih prestavim?

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Pa si siguren, da so od tega zemljevida ? Da so od Q1 in ne od kakšne druge verzije ?

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Daj mi na ZS pošlji

Vse zemljevide sem dobil v kompletu in nič spreminjal

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
-FDA, .FPA, .FTR, .HNR v mapo Primo\content\map
-PH (PHONEME) v mapo Primo\content\phoneme
-HSP (HISTSPEED) v mapo Primo\content\histspeed

da pa to vse deluje, mora biti v mapi licence še ustrezna licenca. Sicer pa je zadnja verzija Navteq zemljevidov z vsemi dodatki Q3.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Evo deluje!
cheer.gif

Zamenjal komplet zemljevide in sedaj je v redu.
Malo sem pregledal kakšna je ta podpora za tovornjake pa ni kaj dosti videti,
jutri grem v Švico pa jo sprobam na terenu.

Nazadnje urejeno:

joegsm

Pripravnik
6. jul 2008
50
0
6
je že kaj novega glede 3d stavb v primotu? A še vedno zatrokira, ko wayteq naleti na 3d stavbo??

LP, joe

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Hojla Janchi
Dobrodošel nazaj , vse kar si mi ponudil za tmc v Sygyc truck ne pomaga nič. Ne najde TMC sprejemnika čeprav mu ga izberem v seznamu (iz dokumentov TMC sprejemnika je razvidno da gre za Royalteka, ki mi ga ponudi na izbiro), tako da sem že čisto obupal. Poskusil sam določiti vrata, pa ne gre...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Pa si dal dodal v mlm file vrstico (špekuliram, da bi lahko to bil razlog):
primer za Sygic TRUCK MAPS EUROPE 2010.09 recimo:

[PRODUCT:Drive10 Europe]
name=Drive10 Europe
tts=no
sdk=no
truckAttr=yes
tmc=yes
premiumPOI=no
exPostals=no
speedcam=SCDB:EXTEUR:2012.10
maps=TA:EXTEUR:2010.09

Nazadnje urejeno:

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Ja tudi to, točno tako kot si napisal in sedaj prikazal.
Saj ni zime, tudi počasi se daleč pride.
Me je pa včeraj šolala, ko sem jo nastavil na domač naslov, je na vsak način hotela na izvoz Celje vzhod (ne na Celje Center) in potem po Bežigrajski itd. Trmasta kot "mula"... Malo jo je zmešalo da je mariborska zaprta za vozila nad 7 t - ne vem od kod ji tak podatek. Ima nekaj muh ampak v osnovi je zelo v redu - res pa ni za tistega ki ne zna razmišljati tudi s svojo glavo.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Vsi, ki ki si lastite Wayteqa x990, imate po novem na pašniku na voljo Sygic Aura za wince 6.0. Ampak ta deluje le v kombinaciji z:

- SiRF Prima procesorjem z OpenGL ES tehnologijo (ima samo model Wayteq X990)
- Sygic AURA zemljevidi (delujejo samo z sygic Auro navigacijo). Trenutno aktualni so Sygic AURA Maps Europe 2010.09 TA

Sygic Aura je 3D izvedba klasične Sygic navigacije, z velikim poudarkom na 3D elementih. Kar se tiče same navigacije, ne odstopa od klasične verzije.

sygic.jpg

Kot pa že rečeno, deluje le na modelu x990. Za hec sem testiral na x950 in seveda zadeva krešne že pri zagonu. Kakorkoli že, ne glede na vse, še vedno je po mojem mnenju, najboljša navigacija iGO primo oz iGO8. Vidim pa, da konkurenca ne spi. To je dobro!
wink-1.gif

*Program je namenjen testiranju. Za lastno uporabo pa razvijalce podprite z NAKUPOM!
priden.gif

Nazadnje urejeno:

rider

Pripravnik
10. okt 2007
36
0
6
Janch,daj prosim te za katero napravo ( waytec 950) izberem POI file na plaži?Nobena od izbire namreč nima končnice .poi
Lepa hvala

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
A bi se dalo spisati povzetek navodil, nasvetov itd? Da bi jih nekdo združil?
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.