WAYTEQ X990 + SYGIC AURA

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
FUJ
smile-1.gif

rider

Pripravnik
10. okt 2007
36
0
6
Janch,sedaj mi pa še povej,kako naj dostopam do tega POIa V primu 1.2 ne vidim nekaga advance načina
,niti menage poi-a. Da niso to POI za google earth,ne pa za naše mlinčke.Sploh pa potrebujem bolj natančno razlago. Lepa hvala
.......
5 Run the navigation software and swich to Advanced mode. Choose the Manage POI icon.
6 Choose downloaded POIs (kml file); then choose Edit and set the distance of POI icon visibility.
The default icon is Google Earth’s globe.
7 In the Navigation menu choose Find POI, and choose as Destination.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Razčistimo osnove:

1. Ti bereš navodila za iGO8, uporabljaš pa Primo, zato ti ne gre skupaj
smile-1.gif

2. Razlika med .POI in .KML je bistvena. Namreč .poi je originalni set poi točk za določeno dražavo, ki izhaja vključno s kartami in se shranjuje v mapo \content\POI. Če pa hočeš nalagat dodatne-posamične interesne točke iz poiplaze, pa se le te shranjujejo v popolnoma drugo mapo, saj so seveda v drugem formatu, ugotovil si že, da je to .kml (google earth).

3. Na poiplazi žal še ni navodil za inštalacijo poi točk (kml) za Prima. Navodila, ki si jih tukaj prilepil so za iGO8, vendar je postopek podoben. Kml file samo skopiraš v mapo Primo\content\userdata\poi

4. Ima pa Primo eno bedno pomanjklivost in sicer to, da ne moreš spreminjat ikone za te dodatne poi točke, ki si jih naložiš. Pravzaprav se jo da spremenit, vendar je potrebno nekaj dodatnega dela. Najprej je treba naredit logo ikonico za prenešen kml in sicer v pravi velikosti in bmp formatu, in le to potem skopirat v mapo Primo\content\userdata\usericon. Potem je potrebno še ročno uredit .kml file in dodat vrstico kjer se vpiše parameter, da primo razume kateri bmp paše k dotičnemu kml fajlu. Skratka anomalija brez primere, za katero sem upal, da jo bodo v verziji 1.2 popravili, a žal ostaja enako..Glede tega pa je pri iGO8 simpl ko pasulj, in res ne vem kaj so šli tako zakomplicirat zadevo v Primu...
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Bogeyman

Zelenc'
2. feb 2010
20
0
1
Za urejanje POI ikon (in še veliko drugih stvari) je še en način - daš gor "skin", ki ti to omogoča. Npr. tale (sicer je za v1.1): iGO Primo v1.1 Data/GJA for True 800x480 ver.2.6 2011-2-22

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Citat:
Uporabnik bocco pravi:
@Janch - če boš rabil za kak test Wayteq - kr povej. Osebno imam v lasti X950BT-HD.
Ne bo pa problem tudi za kakšno drugo
smile-1.gif
če boš rabil.

www.mojatrgovinica.si
Živijo
Toliko reklame kot vam je naredil Janch in koliko nas je navdušil, da smo presedlali na Wayteq-a mu ga lahko podarite ....
cool-1.gif

zmaga.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Bit offtopic lahko kdo proba (ce ima) WAYTEQ RTA3000 TMC na Sygic Drive XP RC13 & Sygic Fleet 14g... res me zanima le deluje tudi na PC.

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Fantje imam problem, ki ga nikakor ne morem rešit. Milsim, da mi je še zadnja možnost AIDS. Vse sem poštimal na PRIMO 1.2 in Wayteq X950BT (tudi višino) s pomočjo tega posta, ne dela pa mi TMC (imam RTA 3000 TMC), pa ni variante že kake 10 dni da bi delal - prevozil že tudi pol SLO pa NIČ niti pomežikne mi ne.
AIDS - a tebi dela in če kako imaš nastavljene zadeve. Ali pa kdo drug ki mu dela - prosim za pomoč...
Drugače pa GARMINAŠI brez zamere - WAYTEQ je zakon.

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
V sys.txt tole vpiši pa more delat:

[tmc]
enable_subscription="1"
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_ROYALTEK"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="4"
saved_config_baud="38400"
auto_tuning="1"
saved_last_frequency="931"
saved_last_tuning_mode="1"

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ni zamere pri garminaših . Kaj vse vsebuje wayteq - lastnosti , je garmin u ku..u in še v pi...i .

Ne razumem..A si potem svojega nuvija 2360LT dobil za darilo? Če ne, potem ne vem zakaj si potem kupil nuvi 2360LT, glede na tvoj post?
bonk.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kar naj berejo , sem si ga zaslužil da ga dobim .Verjemi da gledajo in berejo forum .Ko bodo pri garminu naredili tak model z funkcijami kot jih ima wayteq bom pa zadovoljen in še marsikdo .

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.