WAYTEQ X990 + SYGIC AURA

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
WAYTEQ je zakon.

Se strinjam...zakon, kot konzola....Je treba do konca povedat.
hysterical-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Marsikdo ki je šel stran od garmina h konkurenci je tam ostal in se ni vrnil nazaj h garminu .Wayteq je že eden izmed njimi .

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
No, zgodba okoli zemljevidov....je pa že druga stvar...

No, je treba tudi tukaj do konca povedat
smile-1.gif
,da kar se cestne navigacije tiče, tukaj praktično za povprečnega uporabnika ni več nobenega razkoraka med enim in drugim. Druga stvar pa je seveda Topografija in navtika. Tukaj Garmin jasno, nima konkurence, če odmislimo Ozy Explorer za wince..

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Titan1 pravi:
V sys.txt tole vpiši pa more delat:

[tmc]
enable_subscription="1"
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_ROYALTEK"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="4"
saved_config_baud="38400"
auto_tuning="1"
saved_last_frequency="931"
saved_last_tuning_mode="1"
Vse je enako že vpisano. Preveril od pike do pike.... PA NIČ.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.437
797
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Posebno sporočilo!

Danes je imel uporabnik CAR , nerešljiv problem z napravo Wayteq x990, zato je sklenil, da bi se morala dobiti osebno, da stakneva glavi skupaj in poskušava rešit ta problem. Ker je Car velik ziheraš, je sklepal, da bi bilo dobro, da se pokliče še kakšno pametno glavo, saj "več glav, več ve" in je na poti v knežje mesto, usput pobral še uporabnika AIDS (zelo lep nick, bajduvej), da aktivira svoje sive trboveljske celice in se pridruži strokovnemu seminarju. Ampak to še ni vse, nekje na poti se jima pridruži še zelo lojalni uporabnik Wayteq x950 naprave, g. "MAFIJEC", (bivši zaprisežen garminaš in velik zagovornik brezalkoholnih pijač) in zasedba v gostilni Janez je bila popolna.
Torej, na koncu uletim še jaz, roke letijo levo,desno v stilu "jaz sem Janch, jaz sem Aids, jaz sem Car, Mafijec...", skratka ostali gostje so imeli kaj slišat! Naročimo drink - 2 pira, špricer, kava (vemo kdo)...No, takrat jaz stegnem gofljo kakšen problem imamo, da je moralo priti do takšne scene. Takrat nastopi Car in vrže (skoraj iz jeze) na mizo tole:

31032011631.jpg

in nato še vrečko z ta trenutek najbolj vročo železnino, mislim alo - Wayteq x990 s tmc anteno, več pa NI!
navigacija-wayteq-x990.jpg

(simbolična slika, moj je lepši!)

Jah, nimaš kaj, mene rahlo oplazi infarkt, spijem pol pira na eks in zafarbam, kot devetindevetdeset rdečih balonov od Nene..
Vprašam kaj zaj to??!! takrat mi začnejo peti hvalo, kak sem pomagal temu in onemu, da mi nič ni težko itd..skratka, za zjokat, ko u mehiški nadaljevanki.
No, in seveda se je itak vsem mudilo, da smo se po 1 uri razšli, jebesh tak tempo življenja, in sploh ne vem, če sem se utegnil zahvalit, zato bom to izkoristil tukaj, in hkrati še vsem ostalim uporabnikom, ki ste sodelovali v tej akciji:

ESID, CAR, YOGY, BONZO, KAJVOS, JADO, PAZOK, AIDS, SIBA, DEJANJOJO, MAFIJEC in pa seveda generalnemu sponzorju RAGLI

HVALA!

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tudi drugi ki nismo v ožjem krogu se ti zahvaljujemo za tvoje delo in znanje . Pa naj bo to s moje strani . Tako naprej , JANCH , in hvala ti . L.P. TUPLI

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
tudi jaz se ti ob tej priloznosti zahvaljujem za vso pomoc, ki si mi jo nudil in se priporocam se za v naprej. Hvala!

esid

Pripravnik
4. jan 2008
34
0
6
@Janch
Sorri ker nisem mogel prit... Služba in družba.... pa tako....
upam da ti bo naprava služila še dolga leta... oz saj tolk da nam boš kakšno pametno lahko navrgel glede naprave
smile-1.gif

čim več destinacij....
smile-1.gif

esid

Pripravnik
4. jan 2008
34
0
6
@Jado...
Šparam.... recesija
smile-1.gif

Mal govorim ampak kadar govorim, govorim modro...
smile-1.gif

tolk sem se jih zdejle na prvo žogo spomnu
smile-1.gif

aja... molk je zlato... pa kdor molči devetim odgovori...

wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Hej ti si pa brzič, a si ti kej spal nocoj al si kar 990 -tko gonil okoli....
cool-1.gif

Bom pokusil.
Sem pa že AIDSu javil, da semoj sam ugasne in ponovno prižge ob danem kontaktu z daljšim pritiskom na gumb vklop/izklop, tak da more imet on problem na napravi ne v programu.
17758-icon_confused.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.