Vse o Sony Ericsson P1i - II.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
He he, to z Bluetooth-om je pa zanimivo, meni tudi ne dela v Flight mode-u oz. ga sploh nemoreš vklopit. Čudno, glede na to, da pa WI-FI lahko uporabljaš v tem stanju.

miki331

Zelenc'
4. nov 2007
27
0
1
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Univerzalnega, ja. Če nisi zahteven bo tudi tisti v redu.

Po slikah sodeč je "profi" prenizko, no vsaj zame je sam ga imam skoraj v višini volana.
Za čim manjši kot gledanja na navigacijo in tipkanja vsemogočih stvari.
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ant pravi:
a mislite, da bo simobil ta mobič še kaj znižal? sej ta cena je že nekaj časa kaj ne? nekako me vleče v nakup samo mi je cena še malo previsoka.

LP

Previsoka?! Mneni se zdi zelo prenizka za ta telefon.
crazy1.gif

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Poglej v BB-ju. Je za priliman na steklo, cena cca. 13€. Dokaj dober, ga uporabljam že nekaj časa.

zakajcek01

Zelenc'
8. feb 2008
10
0
1
PREGLEDOVALNIK SLIK:

A imate naložen kak dodaten pregledovalnik slik? Moti me namreč, da ne morem (ali ne znam) pregledovat slik, katere imam posortirane po mapah, v full screen načinu na nek uporabniku prijazen način, npr. s koleščkom.

Kako imate vi to urejeno?

Hvala in LP!

Rohann

Zelenc'
30. jan 2008
6
0
1
Presrje nad Branikom
Zdravo, sem ponosen lastik P1i dobre 4 mesece, do sedaj sem bil z njim zadovoljen, nakar mi je včeraj po rutinskem polnjenju baterije le ta crknla po petih (5) ! urah!!!, baterija fuč?

Rohann

Zelenc'
30. jan 2008
6
0
1
Presrje nad Branikom
Citat:
Uporabnik zakajcek01 pravi:
PREGLEDOVALNIK SLIK:

A imate naložen kak dodaten pregledovalnik slik? Moti me namreč, da ne morem (ali ne znam) pregledovat slik, katere imam posortirane po mapah, v full screen načinu na nek uporabniku prijazen način, npr. s koleščkom.

Hvala in LP!

Jaz osebno nimam nobenega pregledovalnika, za ogled slik stisnem hitri gumb za dostop do fotoaparata-nato pa klik ogled in z koleščkom udobno pregledujem slike, če pa si ogledujem druge slike grem preprosto v file manager. Mi ni problem, (kakor kdo) :D lahko pa da obstaja kakšen udobnejši program.

LP

jerry161

Zelenc'
10. jan 2008
25
0
1
Zdravo, imam težave pri eduroam nastavitvah. Ne vzpostavi mi povezave. Muči me kje naj dobim pravi certifikat od Mariborske univerze in pa uporabniško ime.
Imam certifikat ki sem si ga potegnil od tukaj--> spletni strani .

zdej pa nevem kakšno uporabniško ime imam, ali je ime.priimek@mb-uni.si ali indexštevila@mb-uni.si...ali kaj drugega

če se kdo kaj spozna se mu že vnaprej zahvaljujem za odgovor.

LP Jerry

Nazadnje urejeno:

Rohann

Zelenc'
30. jan 2008
6
0
1
Presrje nad Branikom
Citat:
Uporabnik Rohann pravi:
Citat:
PREGLEDOVALNIK SLIK:

Hvala in LP!

Jaz osebno nimam nobenega pregledovalnika, za ogled slik stisnem hitri gumb za dostop do fotoaparata-nato pa klik ogled in z koleščkom udobno pregledujem slike, če pa si ogledujem druge slike grem preprosto v file manager. Mi ni problem, (kakor kdo) :D lahko pa da obstaja kakšen udobnejši program.

LP

In ja obstaja nekaj; poglej če ti je všeč: Gview
priden.gif

zakajcek01

Zelenc'
8. feb 2008
10
0
1
Citat:
Uporabnik Rohann pravi:
Citat:
Uporabnik Rohann pravi:
Citat:
PREGLEDOVALNIK SLIK:

Hvala in LP!

LP

In ja obstaja nekaj; poglej če ti je všeč: Gview
priden.gif

Hvala. Točno nekaj takega sem iskal. Sicer je malo počasen pri odpiranju slik in nima "slide showa", je pa vseeno mnogo boljši kot nič.
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik jerry161 pravi:
Zdravo, imam težave pri eduroam nastavitvah. Ne vzpostavi mi povezave. Muči me kje naj dobim pravi certifikat od Mariborske univerze in pa uporabniško ime.
Imam certifikat ki sem si ga potegnil od tukaj--> spletni strani .

zdej pa nevem kakšno uporabniško ime imam, ali je ime.priimek@mb-uni.si ali indexštevila@mb-uni.si...ali kaj drugega

če se kdo kaj spozna se mu že vnaprej zahvaljujem za odgovor.

LP Jerry

Rabiš certifikat od ferija in

upor. ime: ab1234@feri.uni-mb.si

geslo: vpisna številka

ab = prva črka imena in priimka, 1234 = 4 naključne številke

Kak je pa na drugih faksih, pa ne vem. So 100% navodila na strani od tvojega faksa.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Ze drugic se mi je zgodilo, da GSM ne izpise tel. stevilk iz SIM karte.
V ozadju sem imel odprt telef. imenik in SMS aplikacijo. Ker je bila baterija prazna, se je terminal izklopil.
Ob ponovnem vklopu sem poskusal dostopati do imenika: vnosi shranjeni v memorijo GSM-a so vidni, ce preklopim na SIM, se pojavi obvestilo, da "bere SIM kartico" in to v nedogled.
Stari dobri S45 vnose na SIM karti prikaze normalno.
Kaj storiti?

Ratkoslav

Zelenc'
10. apr 2008
4
0
1
Kot veliko ljudi tukaj mam tud jz težavo z eduroam omrežjem. Sem v lj na FGGju in sem dobil njihov certifikat jih dodal na seznam in sledil vsem navodilom na strani. Tud uporabniško ime in geslo sem seveda vpisal ko je bilo treba pa enostavno ne dela! Ma kdo kak nasvet? Navodila na eduroam sem že tokrat čez dal, da jih znam na pamet!
LP

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Mene pa zanima, če ima P1 in kje ima, dnevnik klicev in sicer časi klicev, odhodni, dohodni in skupaj.
Imam telefon šele 3 dni pa se ne znajdem najbolj.
hvala za pomoč.

jerry161

Zelenc'
10. jan 2008
25
0
1
1.možnost je da klikneš na bližnjico KLIČI in se ti odpre dnevnik klicev. Zgoraj imaš meni s puščicam DOHODNO, ODHODNO in ZGREŠENO.
2.možnost je da greš v glavni meni, telefon, dnevnik klicev. prikazuje ti čas in datum klica.

LP Jerry

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Bom si (vam) sam odgovoril:
najverjetneje je blem v zaradi tega, ce je v imeniku vnos oz. stevilka, ki ji je dodana moznost klicanja z govornim ukazom.
Zadevscino je treba (govorni ukaz) izbrisati :)-( ), zapreti vse aplikacije, ki tecejo v ozadju, terminal izklopiti, ponovno vklopiti in- zadeva bi naj (vsaj meni) delovala- prikaz vnosov na SIM karti namrec. :)

Lp

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
ksz..

Eno vprašanje glede Backup Managerja. Ta Backup Manager v PC Suite dejansko ne backupira vsega
confused-1.gif

Ali obstaja kakšna boljša backup aplikacija, kot npr. SPB Backup za WM
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

makris

Zelenc'
22. apr 2008
1
0
1
40
Citat:
Aha. To sem našel, zanima pa me, če se kje beležijo skupni časi klicev, odhodni, dohodni.

Klici -> Več -> Informacije o klicih

Nazadnje urejeno: