Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Univerzalnega, ja. Če nisi zahteven bo tudi tisti v redu.
Citat:
Uporabnik ant pravi:
a mislite, da bo simobil ta mobič še kaj znižal? sej ta cena je že nekaj časa kaj ne? nekako me vleče v nakup samo mi je cena še malo previsoka.
LP
Citat:
Uporabnik zakajcek01 pravi:
PREGLEDOVALNIK SLIK:
A imate naložen kak dodaten pregledovalnik slik? Moti me namreč, da ne morem (ali ne znam) pregledovat slik, katere imam posortirane po mapah, v full screen načinu na nek uporabniku prijazen način, npr. s koleščkom.
Kako imate vi to urejeno?
Hvala in LP!
Citat:
Uporabnik Rohann pravi:
Citat:
PREGLEDOVALNIK SLIK:
A imate naložen kak dodaten pregledovalnik slik? Moti me namreč, da ne morem (ali ne znam) pregledovat slik, katere imam posortirane po mapah, v full screen načinu na nek uporabniku prijazen način, npr. s koleščkom.
Hvala in LP!
Jaz osebno nimam nobenega pregledovalnika, za ogled slik stisnem hitri gumb za dostop do fotoaparata-nato pa klik ogled in z koleščkom udobno pregledujem slike, če pa si ogledujem druge slike grem preprosto v file manager. Mi ni problem, (kakor kdo) lahko pa da obstaja kakšen udobnejši program.
LP
Citat:
Uporabnik Rohann pravi:
Citat:
Uporabnik Rohann pravi:
Citat:
PREGLEDOVALNIK SLIK:
Hvala in LP!
Jaz osebno nimam nobenega pregledovalnika, za ogled slik stisnem hitri gumb za dostop do fotoaparata-nato pa klik ogled in z koleščkom udobno pregledujem slike, če pa si ogledujem druge slike grem preprosto v file manager. Mi ni problem, (kakor kdo) lahko pa da obstaja kakšen udobnejši program.
LP
In ja obstaja nekaj; poglej če ti je všeč: Gview
Citat:
Uporabnik jerry161 pravi:
Zdravo, imam težave pri eduroam nastavitvah. Ne vzpostavi mi povezave. Muči me kje naj dobim pravi certifikat od Mariborske univerze in pa uporabniško ime.
Imam certifikat ki sem si ga potegnil od tukaj--> spletni strani .
zdej pa nevem kakšno uporabniško ime imam, ali je ime.priimek@mb-uni.si ali indexštevila@mb-uni.si...ali kaj drugega
če se kdo kaj spozna se mu že vnaprej zahvaljujem za odgovor.
LP Jerry
Citat:
Aha. To sem našel, zanima pa me, če se kje beležijo skupni časi klicev, odhodni, dohodni.