Vse o Sony Ericsson P1i - II.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
A je pri P1 vmesnik res tako počasen?

Jaz imam N95 in P1i , N95 gre zdaj v prodajo ker mi je P1i bolj všeč. Vse aplikacije imam vklopljene v backgroundu (multitasking) in dela vse zaradi tega maksimalno hitro. Ko klikneš na neko ikono jo odpre v trenutku. Torej v praksi na tak način je optimalno hiter.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
ali je možno kupiti original baterijo močnejšo kot je po defaultu noter? katere slušalke da bo zvok dober?

To bi tudi mene zanimalo. Obstajajo močnejše baterije (original ali aftermarket)? Sem že iskal po ebayu pa nič pametnega našel...

Katere BT stereo slušalke so najboljše od SE? Model HBH-DS980? Oziroma ali priporočate še kakšne boljše od teh (kompatibilne so verjetno od bilokatere firme)?

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Zanima me tudi če kdo pozna oz. če obstaja kakšna igra ali aplikacija, recimo ko imaš prižgano kamero in potem streljaš kakšne kure, ali tako kot imajo nekatere nokie kakšno igro glede na to kako je postavljen telefon se nato žogica obrača.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Še par vprašanj...

1. Imajo SE P1i pri vseh operaterjih isto vsebino paketa, se pravi imajo vsi dodan tudi GPS
confused-1.gif

2. Kako je z garancijo? Se pri vseh operaterjih uveljavlja pri Svemi, ali za Tuš to ne velja?

3. So aparati odklenjeni pri vseh operaterjih? Oziroma baje naj bi bili zaklenjeni samo pri Simobilu?

Hvala!

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
Ali lahko v naslednjih 3eh mesecih pričakujemo kaj bol izpopolnjenega od tega telefona za podoben denar?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Perza pravi:
Mogoče vgrajen GPS, HSDPA...Nekaj so najavljali P5, vendar je potem vse tiho je bilo...

Ce bo, bo proti koncu leta in defenitivno ne za ta denar, ker zdaj je za džabe.

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
Ja cena od P1 (200€) se mi zdi super, sam da nebo prišel kmalu kak bolj dovršen telefon. Ker kot sem slišal ima P1 še nekaj bugov (slaba baterija, zaslon crkuje.. )

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
kar se baterije tiče je to relativna stvar, res je da bi lahko bila močnejša. Glede crkovanja ekrana pa še na tem forumu nisem zasledil te težave, pa tudi na kakšnem drugem forumu ne. Od kod ti ta podatek?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
Ja cena od P1 (200€) se mi zdi super, sam da nebo prišel kmalu kak bolj dovršen telefon. Ker kot sem slišal ima P1 še nekaj bugov (slaba baterija, zaslon crkuje.. )

Letos bo sigurno prišu ven boljši SE, ampak ne bo za 200 EUR ampak verjetno za 400 do 500 EUR. Za 200 EUR pa ni kaj razmisljat glede na to da mi je boljši kot N95. Baterija drži dlje kot pri N95 torej ni slaba. Zmrznu mi še ni niti enkrat, ima pa zadnji SW in dela v se odlicno.

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
vprašanja za mojstre, nikakor se mi noče povezati preko wlan z wpa zaščito (ASUS 500gp) z nokio e-61 nisem imel težav torej kaj morem imeti še nastavljeno v nastavitvah poleg infrastrukture ter seveda gesla, ali je mogoče kdo lastnik zgoraj omenjenega routerja tako da bi lahko iz prve roke izvedel-lahko na p.m.
še nekaj radio recimo ne deluje v flight mod načinu dočim predvajalnik glazbe deluje- v čem je fora?
toliko zaenkrat mislim, da bo sledilo še nekaj vprašanj
confused-1.gif
LPWWY

OOTBOXZY

Pripravnik
23. sep 2007
68
0
6
Mene pa zanima, kako ves kdaj ti pobira podatke prek GPRS-ja, ali 3G, kdaj pa preko Wi-Fija. Na N95 imam nastimano, da me program, ki se hoce povezati na net vprasa preko katere dostopne tocke naj gre. Ali se da kaj takega nastavit tudi pri P1?

zakajcek01

Zelenc'
8. feb 2008
10
0
1
Sicer nimam istega routerja kot ti, ampak vseeno. Jaz sem imel tezave z WI FI (vcasih se je povezal, vcasih ne), dokler nisem naredil na routerju odprte povezave. Zdaj je OK.

Kar se tice tega, kako ves, kdaj pobira podatke iz GPRS ali WI FI pa sledece. Kadar je trikotnik točno nad indikatojem signala obarvan modro, je povezan preko GPRS, kadar pa preko WI FI pa ni.

LP!

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
WWY- preveri, če imaš na modemu nastavljeno možnost b/g in nimaš nastavljene možnosti le preko MAC številke. Sicer pa je potrebno nov telefon čim prej nadgraditi na najnovejši firmware, saj je prednaložen obupen.