Vse o Sony Ericsson P1i - II.

Jozek

Pripravnik
23. avg 2007
110
0
16
Hm torej se splača tole zadevo kupit. Kako je z brskanjem po netu. Flash player pa to deluje?

ilovemura

Zelenc'
19. jan 2008
12
0
1
Pa to je newerjetno kok mam probleme z to Operomini!

Če odklukam poveži z midlet (ne nikoli) se nemorem sploh povezat! Če odklukam (da) se pa lahko povežem vebdar mi teče račun PPmini!

Rad bi uporabljal preko Wifi Opero mini!

Pomagajte prosim...................................

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Haj
Meni se pa SE p1i na vsake 7 dni sesuje v tem smislu ,da mi ne zna uporabljat telefonskega imenika oz stevilk na njem.
Vse stevilke imam v spominu telefona in ko me nekdo pokliče enotsavo napiše le steviko ,čeprav je kontakt v imeniku .
Ali se komu kaj sanja kaj bi bilo ???

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.496
7.010
113
Citat:
Uporabnik ilovemura pravi:
Pa to je newerjetno kok mam probleme z to Operomini!

Če odklukam poveži z midlet (ne nikoli) se nemorem sploh povezat! Če odklukam (da) se pa lahko povežem vebdar mi teče račun PPmini!

Rad bi uporabljal preko Wifi Opero mini!

Pomagajte prosim...................................

Imaš pravilno nastavljene povezave? prioritetno mislim.
nastavitve --> povezave --> internetni računi --> in potem pogledaš v default skupino in tam mora biti wi-fi povezava na prvem mestu, mobitelova pa na drugem

telefon se bo vedno ko bo lahko povezal z wi-fijem, če povezave ne bo našel bo šel na naslednjo - torej mobitelovo.
če imaš pa mobitelovo nastavljeno na prvem mestu, potem se bo najprej skušal povezati z njim in ker mu bo uspelo, ne bo šel naprej na naslednjo.

p.s. to mi je pač ta prvo padlo na pamet, da bi bilo lahko narobe. poglej če imaš tako nastavljeno
p.p.s. kako prideš do teh nastavitev sem iz glave govorila, tako da sem lahko kje kaj kiksnila, ampak do tistih računov moraš priti

ilovemura

Zelenc'
19. jan 2008
12
0
1
Ne nepomaga!

Mam tko dano Wifi povezavo na prvo mesto in edino mesto!
Pa midlet je potrebno obvezno dat (da, samo tokrat ali pa da, samo to sejo)???.....verjetno da ker drugače tko ali tko ne gre!

Potem ko dovolim "midletu" se povežem pa gre nett......grem gledat preko česa sem povezan(mam na volko miniPP in Wifi) vendar mi teče račun miniPP.....................potem grem da zaprem miniPP in upam da bo povezava naprej delovala..............toda me spet vpraša potem za midlet!

Katastrofa je ta OperaMini!!!

Torej ali ne gre preko wifi????

ps. Wifi povezava je 100 % OK!!!!!!!!

miki331

Zelenc'
4. nov 2007
27
0
1
Citat:
Ne nepomaga!

Pa midlet je potrebno obvezno dat (da, samo tokrat ali pa da, samo to sejo)???.....verjetno da ker drugače tko ali tko ne gre!

Potem ko dovolim "midletu" se povežem pa gre nett......grem gledat preko česa sem povezan(mam na volko miniPP in Wifi) vendar mi teče račun miniPP.....................potem grem da zaprem miniPP in upam da bo povezava naprej delovala..............toda me spet vpraša potem za midlet!

wifi štima? OK

dovoljenja midlet / operamini / dostop do interneta

računi midlet / operamini / wifi fačun

Omogoči wlan / išči / poveži /

odpri operomini / da, samo to sejo .....

....evo meni dela!
grims-1.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
rabil bi par info...

1. koliko časa se vam polni GSM na stojalu preko USBja?
2. če dam ugasnjen telefon na stojalo in se polni, mi vsakič ko ga potem vzamem dol s stojala zmrzne in mi na zaslonu ostane znak SE
confused-1.gif

sicer sem naredil master reset, ostalo pa nimam idej...

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
reklamiraj, men drži dva do tri dni, polni se pa mal časa se mi zdi da je v ene 2 urah kr poln.
Sem pa začel prakticirat da ne ugasnem zvečer ampak dam na flight mode in se mi zdei da dlje drži baterija
d055.gif

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
Citat:
Uporabnik miki331 pravi:
Citat:
Ne nepomaga!

wifi štima? OK

dovoljenja midlet / operamini / dostop do interneta

računi midlet / operamini / wifi fačun

Omogoči wlan / išči / poveži /

odpri operomini / da, samo to sejo .....

....evo meni dela!
grims-1.gif
[/quote
zelo uporabno navodilo, evo to že pišem na telefon, pa tudi wifi mi je čudežno začel delatiLPWWY

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
še eno vprašanje okoli opere mini, zakaj recimo ko uporabim ležečo varijanto mi recimo ne spremeni tudi vstavljanje besedila v ležeč položaj, ker je malo tečno obračati telefon ko hočeš kaj napisati na forumLPWWY

zakajcek01

Zelenc'
8. feb 2008
10
0
1
IPhone icons!

Videl sem, da ste si eni na P1 nalozili iPhone ikone. Kje ste jih nasli? Nekaj sem nasel na ipmart, vendar niso bile za P1 (ali pa tudi, samo nisem siguren).

Prosil bi za kakšen link ali usmeritev.

Hvala in LP!

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
še eno vprašanje okoli opere mini, zakaj recimo ko uporabim ležečo varijanto mi recimo ne spremeni tudi vstavljanje besedila v ležeč položaj, ker je malo tečno obračati telefon ko hočeš kaj napisati na forumLPWWY

Poleg zgoraj omenjene zadev e še nekaj kako se zamenjajo bližnjice programov na prvi strani, tnLPWWY

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
No to je pa zanimivo... meni se namreč na stojalu nikoli ne napolne do konca. Pride do cca 89%, potem pa spet pade na 77%, in pol šopa naprej. Da pa pride do 77%, pa rabi cca 4 urce.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
meni tudi samo do cca. 80%
crazy1.gif

a lahko še kdo proba, če da na stojalo polniti ugasnjenega in ga polni par ur ter potem vzame iz stojala, če se mu lepo ugasne ali mu zašteka tako, da mu logo od SE prikazuje
stupid-1.gif

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
@zakajcek01: Nekaj ikon na temo iphonea je zraven iphone tem. So pa v ločeni mapi zraven teme v formatu png. Dobiš jih tukaj:
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=239755

@WeWatchingYou: Postavitev vstavljanja besedila v ležeči položaj v Operi Mini se žal ne da omogočiti. Kar se tiče zamenjav ikon, sem napisal postopek v stari temi, med zadnjimi stranmi, zraven sem priložil še dva paketa ikon.

@SE P1i: preko USBja se aparat polni precej počasneje. "Skakanje" napolnjenosti preko USBja sem tudi že nekje zasledil, vendar se ne spomnim kaj je vzrok oz. ali obstaja rešitev.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Preko USB-ja se ne napolni na 100%. Sem zasledil nekje na netu. Pa tudi iz prakse se mi nobeden SE ni 100% napolnil.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Jaz imam na stojalo usb in polnilec priklopljen. Ga polnim v glavnem ponoči, računalnik pa ugašam, tako da ga praktično nikoli ne polnim preko usb. Če ga ugasnjenega polnim se iz tega "na pol prižganega statusa" normalno ugasne.

fastb

Zelenc'
26. mar 2008
7
0
1
Jaz imam pa en velik problem. Ko hocem odpreti sliko mi javi error e32stub reason code -1. Sliko vidim kot thumbnail ampak ko pa jo hocem odpret mi pa javi error.

Kaj bi to lahko bilo?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Hvala vsem za odgovore. Sem še enkrat naložil firmware in se zdaj telefon normalno ugasne, če ga polnim na stojalu.

Mi pa še vedno pogosto zmrzuje, se resetira in podobne zadeve
13.gif
Skratka, tale UIQ je za moje pojme stokrat bolj nestabilen od Windows Mobile. Ali pa je z mojim telefonm kaj narobe. Bom še počakal kakšen firmware update če bo oziroma še kakšne dva tedna, da vidim če bo kaj boljše, drugače ga pa nesem na servis...

Ali mogoče kdo ve, če je mogoče pri npr. Garminu nastaviti, da ti prikazuje v "landscape mode"?

Katero stojalo uporabljate za P1i za navigacijo v avtu? Ker na ebayu ne najdem praktično nič pametnega
confused-1.gif

Kako veliko kartico P1i še prepozna? 8 GB prepozna?