Citat:
Uporabnik ilovemura pravi:
Pa to je newerjetno kok mam probleme z to Operomini!
Če odklukam poveži z midlet (ne nikoli) se nemorem sploh povezat! Če odklukam (da) se pa lahko povežem vebdar mi teče račun PPmini!
Rad bi uporabljal preko Wifi Opero mini!
Pomagajte prosim...................................
Citat:
Ne nepomaga!
Mam tko dano Wifi povezavo na prvo mesto in edino mesto!
Pa midlet je potrebno obvezno dat (da, samo tokrat ali pa da, samo to sejo)???.....verjetno da ker drugače tko ali tko ne gre!
Potem ko dovolim "midletu" se povežem pa gre nett......grem gledat preko česa sem povezan(mam na volko miniPP in Wifi) vendar mi teče račun miniPP.....................potem grem da zaprem miniPP in upam da bo povezava naprej delovala..............toda me spet vpraša potem za midlet!
Katastrofa je ta OperaMini!!!
Torej ali ne gre preko wifi????
ps. Wifi povezava je 100 % OK!!!!!!!!
Citat:
Uporabnik miki331 pravi:
Citat:
Ne nepomaga!
Mam tko dano Wifi povezavo na prvo mesto in edino mesto!
Pa midlet je potrebno obvezno dat (da, samo tokrat ali pa da, samo to sejo)???.....verjetno da ker drugače tko ali tko ne gre!
Potem ko dovolim "midletu" se povežem pa gre nett......grem gledat preko česa sem povezan(mam na volko miniPP in Wifi) vendar mi teče račun miniPP.....................potem grem da zaprem miniPP in upam da bo povezava naprej delovala..............toda me spet vpraša potem za midlet!
Katastrofa je ta OperaMini!!!
Torej ali ne gre preko wifi????
ps. Wifi povezava je 100 % OK!!!!!!!!
wifi štima? OK
dovoljenja midlet / operamini / dostop do interneta
računi midlet / operamini / wifi fačun
Omogoči wlan / išči / poveži /
odpri operomini / da, samo to sejo .....
....evo meni dela![/quote
zelo uporabno navodilo, evo to že pišem na telefon, pa tudi wifi mi je čudežno začel delatiLPWWY

Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
še eno vprašanje okoli opere mini, zakaj recimo ko uporabim ležečo varijanto mi recimo ne spremeni tudi vstavljanje besedila v ležeč položaj, ker je malo tečno obračati telefon ko hočeš kaj napisati na forumLPWWY