Vse o Sony Ericsson P1i - II.

picero

Pripravnik
25. jul 2007
67
2
8
Se en problem glede wifi in miniPP. Ko sem telefon priklopil "out of the box" so se mi pri brskanju preko wifija normalno odpirale tako strani na planetu, kot tudi vse ostale. Ko pa sem nalozil novi FW, pa se mi, ko sem priklopljen na Wifi, planet nikakor noce odpirat. Lahko kdo pomaga, prosim?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
--> Katero stojalo uporabljate za P1i za navigacijo v avtu? Ker na ebayu ne najdem praktično nič pametnega

Firma BRODIT , jaz ga imam v svojem vozilu in sem z njim izredno zadovoljen. Priporočam!

875171.jpg

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Hvala, sem ravno včeraj še gledal tele od Brodita. A to moraš prav v armaturko našraufati, na šipo se očitno ne da montirati
confused-1.gif
Mogoče še cena, če si ga pri nas vzel? Hvala.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Najprej za tvoj model avtomobila kupiš nastavek, ki se zatakne in zalepi ponavadi na zračnik...za vsak model je na voljo več variant...recimo za BMW E60

853802-1.jpg

853802-2.jpg

853802-3.jpg

853802-4.jpg

V ta nastavek potem zvrtaš luknje in pritrdiš kar ti paše, lahko tudi vazico za vrtnico
stupid-1.gif

Nastavek je 20,45€, nosilec gsma pa tudi toliko. Ni poceni, ampak se splača
zmaga.gif

jerry161

Zelenc'
10. jan 2008
25
0
1
Pozdravljeni,

Mene pa zanima kako se nastavi, da se ti prikaže okno sporočila ob prejemu SMS-a?

Ko sem nadgradil svoj firmware na najnovešega R9K009 - R6G04, mi je lepo prikazalo okno in sem samo lepo kliknil na njega in sem že lahko bral sms. Zdej sem pa svoje backup podatke preko PC Suita ponovno obnovil (stare podatke in nastavitve sem ponovno naložil) in ko prejmem sms se mi prikaže ikonca (rumeno pismo) čist na vrhu ekrana pri povezavi oz omrežju. Malo je nerodno klikati tisto malo ikonco in tudi zamudno, če greš v sporočila-prejeta sporočila-ogled sporočila.

kaj naj storim, da se mi bo spet prikazalo okno?

LP Jerry

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Lahko še napišeš na kakšen način si rešil problem, mogoče bo še komu prišla prav rešitev...

jerry161

Zelenc'
10. jan 2008
25
0
1
glavni meni--> nadzorna plošča--> naprava --> zvoki in alarmi--> opozorila o sporočilu--> obkljukaš prikaži obvestilo

zanima me če vam coreplayer 1.2.0 kej šteka ko vam predvaja video?, če so v videu prehitre slike začne štekat:S

LP Jerry

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
coreplayer je eden najbolj precenjenih programov. včasih šteka slika, skoraj zmeraj pa zvok. na s60 dela bolje, to pa moramo priznati. po mojih izkušnjah se še zmeraj najbolje obnese m3 konverter pa built-in player.

jenesd

Zelenc'
10. apr 2008
1
0
1
Zdravo tudi jaz sem na novo tukaj. me zanima če je komu uspelo nastaviti program za vklop lučke
brez da se vklopi fotoaparat

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
imam vprašanje glede opere mini4 ali je kje možnost,da lahko recimo kot ukaz nazaj obstaja tudi ukaz na osnovni strani za naprej (bližnjica) ali pač moraš vedno uporabljati zgodovino, da prideš do željene strani, pa še eno vprašanje ali komu dela bluetooth v flight modu ali pa dela samo v telefonskem načinuLPWWY
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Ratkoslav

Zelenc'
10. apr 2008
4
0
1
Še en ponosen lastnik. =)

Kot vsi imam tud jaz par vprašanj:

1. Kateri video in avdio predvajalnik uporabljate na svojem p1i in katere vrste datotek predvaja? Predvidevam da ga tudi priporočate če ga imate...=)
2. Čeprav niti ne bom pretirano uporabljal navigacijo, me zanima če je ves čas potrebna internetna povezava, kar se mi zdi logično, kar pa tudi pomeni kar velik račun, kajti wireless v tem primeru ne pride v poštev.
3. Osebno kar pogrešam igre, kajti tukaj je na voljo samo golf in "quadro" , pame zanima če imate kako spodobno igro. To velja tudi za kako zanimivo aplikacijo kakor linerider.

Hvala za odgovore

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
1.???
2. Malo prebrskaj forum. lahko uporabljaš Garmin XT ali TomTom-brez interneta-beri brezplačno
3. Uporabi Googl- iger kolikor hočeš.

Ratkoslav

Zelenc'
10. apr 2008
4
0
1
Pri prvem vprašanju sem mislil, ali uporabljate vgrajen predvajalnik za video, ali kakega drugega, kot naprimer kak divx player.

jerry161

Zelenc'
10. jan 2008
25
0
1
jabe, hvala za odgovor, iz neta sem si potegnil Ultra Mobile 3GP Video Converter in mi v build-in predvajalniku predvaja movie čist kul;)

lp, jerry

Ratkoslav

Zelenc'
10. apr 2008
4
0
1
Mam še 1 vprašanje, namreč glede streaming videa. Enostavno mi jih ne predvaja. V prejšnji temi je bil podan link neke youtube aplikacije, ki naj bi to omogočila, pa je enostavno ne morem inštalirat. Napiše naj popravim neke nastavitve, ki jih ni tam kjer je napisano, tako da programa sploh ne morem inštalirat. Ma kdo še kako drugo idejo?
LP

Pa hvala za linke tem, super so!