Hypershell / AI-Powered Exoskeleton

igi

Guru
13. okt 2007
5.691
1.255
113
Celje
Ne vem sicer kam naj tole obesim in ne ni reklama. Je pa izkušnja, ki bo mogoče komu prav prišla.
V bistvu ni izkušnja direktno iz tega, čemu je v osnovi igračka namenjena, pa vseeno.

Žena ima MS in težko hodi. Zato malce bolj spremljam in tudi kupim kakšno "igračko", ki bi nama potencialno lahko olajšala vsakodnevne izzive.
Kljub temu, da omenjeni eksoskeleton ni certificiran za zdravstvene namene, sem zadevo naročil in čez vikend je bil čas za test.

Moram priznati, da sem zaenkrat nad delovanjem NAVDUŠEN! Sva poskusila samo na ravni podlagi in prvi komentar je bil "tako se nisem počutila že skoraj 10 let". Je sicer prišel po koncu uporabe precej velik šok, ko zadevo izklopiš in kar naenkrat ni uspela niti dveh korakov več narediti, pa vseeno.
Morava še naštudirati nastavitve za stopnice, ampak ja tudi to bo očitno z več napora nekako šlo. Brez ne zmore praktično nobene stopice.

Naprava je tako enostavno narejena, da sem si po predstavitvi na netu rekel, da tole ne more biti nekaj posebnega. V praksi pa se kaže, da je lahko zares uporabna zadeva.
Če bo kdo rabil kak info iz prve roke naj klikne.

IMG_6744 – srednji format.jpeg