Vse o Sony Ericsson P1i - II.

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik IceMan007 pravi:
Očitno nas ima več SW težave...

...Jaz sem P1i kupil pred kakšnim mesecem in takoj nesel na Svemo - fotoaparat ni hotel slikati s 3 megapixli, datum klicev je bil vedno narobe prikazan...polomija skratka..

...Prejšni teden so naložili nov SW, a se mi je po parih dneh začelo - aparat mi ne pokaže slike klicajočega (niti imena) - samo številko, sms-i se ne dajo odpreti,...

Ima kdo kakšno idejo, preden grem spet na Svemo in vržem telefon serviserju v glavo, ter grem nazaj na Nokio...

zbriši vse kontakte iz sim kartice in daj prazen sim nazaj v p1, lp

pnd

Zelenc'
15. jan 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Obstaja kak GPS Tracker za UIQ3? Aplikacija katera logira GPS podatke, ki jih nato izvoziš v Google Earth?
Jaz tudi iščem podobno zadevo, do zdaj sem našel dva, ki delujeta in sicer GPSed, če najdeš kaj boljšega, prosim sporoči.

jerry161

Zelenc'
10. jan 2008
25
0
1
Živjo,

Ali ima kdo SlovoEd Dictionaries English - Slovenian, German - Slovenian?? FULL VERSION!

LP Jerry

OrY

Zelenc'
26. apr 2008
7
0
1
Sem bral malo po forumih tujih in res ni možnosti snemanja pogovorov.. To me je precej prenenetilo...

Prej sem imel w800i in sem uporabljal program MyPhoneExplorer za pošiljanje SMSov (ker hitreje napišem sporočilo na PCju), ampak ta program ne podpira P1. Ali obstaja kakšen podoben program, ki omogoča podobne funkcije?

Nazadnje urejeno:

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Men pa fotoaparat ne dela...
uf-1.gif

K pritisnem tipko za fotoaparat se mi nariše uno sivo ozadje, pa piše INICIALIZACIJA Pritisnite 0 za pomoč... Poj se pa ne premakne... Sicer se mi je to že enkrat nardil, sam je poj normalno delal. Zej pa že tri dni isto sranje.

A je mu že kdo podoben problem?

pnd

Zelenc'
15. jan 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik _barbara_ pravi:
Zdravo.

Mene pa zanima to, če mapa EASTERN EUROPE zajema tudi Italijo? Uporabljam pa TOMTOM.

No, hvala že v naprej :)
Ne, za italijo je posebna karta

pnd

Zelenc'
15. jan 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik OrY pravi:
Sem bral malo po forumih tujih in res ni možnosti snemanja pogovorov.. To me je precej prenenetilo...

Ja, izbira programske opreme je res slaba, po googlu sem iskal mp3 snemalnik in ne obstaja. Prej sem imel P800 in ta ima mp3 snemalnik, da ne govorim o upravljanju telefona preko računalnika....

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
mene pa zanima kje se vklopi da prikazuje datum na fotografijiLPWWY
ali se komu sanja, ker v nastavitvah fotoaparata mi sploh ne ponudi te opcije.datum na sliki, in kako je pri vas?LPWWY

če je kdo tako dober in se me smili naj odgovori na zgornje vprašanje
uf-1.gif
LPWWY

pnd

Zelenc'
15. jan 2008
18
0
1
Citat:
Citat:
Citat:
ali se komu sanja, ker v nastavitvah fotoaparata mi sploh ne ponudi te opcije.datum na sliki, in kako je pri vas?LPWWY

uf-1.gif
LPWWY

ni možno. Če te bo kdaj kasneje zanimal datum, boš pogledal pod lastnosti datoteke, tam je naveden natančen datum z uro vred. Če želiš imeti datum na sliki, uporabi photoshop ali kakšen drug grafični program.

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
Citat:
Uporabnik pnd pravi:
Citat:
Citat:
Citat:

uf-1.gif
LPWWY

ni možno. Če te bo kdaj kasneje zanimal datum, boš pogledal pod lastnosti datoteke, tam je naveden natančen datum z uro vred. Če želiš imeti datum na sliki, uporabi photoshop ali kakšen drug grafični program.
bravo care tak odgovor sem čakal že ves teden, kdor čaka ta dočaka
priden.gif
LPWWY

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
WWy -sem ti smiselno napisal že pred dnevi, pa še vedno spamaš po forumu. Če ne gre napisat datum na sliko, pa se vrni na svoj stari telefon.

PND-P1i se da lepo upravljat preko računalnika. Odpre se ti slika ekrana telefona in po njej klikaš z miško isto kot po ekranu telefona (program je "Remote pro").

Jerry161- SlovoEd je za UIQ mlinčke bolj bogo. Če imaša hekan telefon potem lahko v private direktoriju spremeniš neko datoteko. Če te ta pot zanima se javi (meni delajo vsi slovarji SlovoEd in angleška ter nemška izgovorjava).

ferik

Zelenc'
1. maj 2008
10
0
1
Prosim za pomoč, imam p1i zadnji firmware, pc suite 1.4.4. in visto.
In imam naslednji problem ko telefon povežem s pc-jem mi ga prepozna samo kot prenos datotek. v telefonskem načinu mi ga pa ne prepozna.
Probal sem že z reinstrallom vseh programov ki so od SE in je še vedno isto.
Je pa res,da imam tudi nokia pc suite in microsoftov sync zaradi dlačnika in drugega telefona.
Pod win xp pa nimam teh težav. in deluje vse brez problemov.

In še ena druga prošnja a ima kdo kakšno iphone temo za p1i.

ferik

Zelenc'
1. maj 2008
10
0
1
Še eno vprašanje glede gdesk-a. A ta program se samodejno zažene ob vklopu telefona? ali ga je treba ročno zaganjat?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Italija ima lahko samostojno karto Italy, je tudi komplet v Western_Europe, pa lahko da je še v kakih drugih kartah zajeta - preveri na TomTomovi strani..