Vse o Sony Ericsson P1i - II.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
ksz...

A mi lahko kdo pove na kakšen način naštimati alarm pri reminderjih, appointmentih, da ti "zvoni" recimo samo enkrat ali pa recimo 30s, ne pa da nabija v nedogled dokler ga ne ugasneš
crazy1.gif

Ker to mi ni najbolj logično zakaj bi bilo tako defektno narejeno, ne najdem pa nikjer možnosti za to nastaviti...

jerry161

Zelenc'
10. jan 2008
25
0
1
lep pozdrav,

jaz imam problem pri zoom-iranju slike. javlja mi napako "ni dovolj pomnilnika"? imam kartico 8gb in vse slike so shranjene na kartico. v galeriji slik mi zoomira normalno, pri ogledu slik v fotoaparatu mi javlja napako wtf?:) ali kdo ve kaj je narobe?

lp lepe praznike

podmornik

Pripravnik
28. mar 2008
55
0
6
blizu Nanosa
Bluetooth vprašanje in sicer ali lahko P1i naredi in uporablja več kot eno bluetooth povezavo naenkrat, ker pri meni tega ne dela(npr. prostoročni komplet in pa bluetootg GPS ali kaj podobnega)?

Pevec

Zelenc'
21. okt 2008
9
0
1
Mene pa zanima če se da status bar (tam gor ko je signal, pa baterija) če se da to vse premaknat v spodnji del zaslona:?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
A se je že pojavil kak "delujoč" program, ki omogoča iskanje po imenu ali priimku oz katerikoli besedi v imenu (tako kot npr na N73)

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Vam TrackID dela normalno? V večini primerov mi po več minut "čaka odgovor", ki ga potem ni in ni... na Nokii mi je ShazamID delal odlično, verzije za UIQ3 pa ne najdem nikjer...

jetman

Zelenc'
23. okt 2007
22
0
1
Ljubljana
Nikakor ne najdem kako bi izbrani skupini stikov dodal poljubno melodijo, za vsako skupino bi nastavil različno melodijo.
Je to možno?

Pri strani Nokii se je to dalo stroriti brez problema.

alter123

Zelenc'
13. jan 2009
1
0
1
Imam en problem. Kadar brskam po spletu se pogosto zgodi, da ne morem med besedami narediti presledka. ???

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Torej prejšnji teden sem nabavil P1i preko Mobitela (seveda popolnoma novega). Takoj ko sem prisel domov ves happy da vidim vsebino skatle, telefon seveda še zapakiran v vrečko si rečem vau. Pogledam naprej, dodatno pisalo vidim nezapakirano brez vrečke potem pogledam slušalke zapakirane vendar vrečka zalepljena z približno 5 cm lepilnim trakom si mislim wtf pa kaj ni verjetno ta stvar že bila v uporabi. Gremo naprej, baterija je bila zraven brez da bi bila seveda original zapakirana, mislim pa kako si lahko en Mobitel privošči takšno amaterstvo ali kako naj temu rečem.
Torej obračam se na vas, da vas povprašam kakšna je bila vaša vsebina škatle vse original zapakirano ali so tudi bile kakšne mučke.
rolleyes-1.gif

Telefon dela dobro je sicer brez kakšnih koli prask, da bi bilo videt, če je že bil v uporabi, ampak bi vseeno rad prišel do podatkov, če obstaja kakršen koli program ki ti pokaže časovno dejansko celotno delovanje telefona. Me pa je stvar tako segrela, da bi najraje šel nazaj na Mobitel d.d.(kao d.d.), pa bi njim šel pa naštel člene kjer jasno piše dolžnosti, ki jih imajo do mene kot kupca pa naj mi celotno vsebino zamenjajo.
Kaj pravite na to vse skup je to dopustno in zakonito ali se lahko sklicujem na to, da mi zamenjajo celotno vsebino aparata?
10.gif

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
mogoče kdo ve kje bi se dal dobiti printrsceen program uiq3 za p1seveda kakšno ´`ugodno´` varijanto, sem pa iskal po ipmartu in persian forumu, pa sem zgleda falil ali pa ne obstaja
frown-1.gif
LPWWY