Vse o Sony Ericsson P1i - II.

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Imel bi vprašanje glede programa ActiveSync, kateri je nameščen na P1, sedaj me zanima kako se nastavi ta zadeva za Gmail,Glede na to da ne obvladam tega, in nekaj sprobaval in ni uspelo bi vas lepo prosil, če mi lahko kdo opiše postopek, bi bil zelo hvaležen.

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
A, je možno da mi nekdo na hitro opiše to storitev, kako dela (če je morda kaj sličnega kot gmail), ali je potrebno tukaj vse.Ali sem si pa morda to narobe razlagal, glede na to da dobim kar precej dnevnih E-mailov, in da je omogočena potisnjena pošta sem mislil da mi bo to kaj v pomoč.

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Najprej če veš kaj je Exchange. google ve. Pove tudi, da rabiš za to lastni stržnik, administracijo, verjetno tudi kakšno domeno če nisi pristaš free zadev, skratka ni ravno podobno gmailu.

Za čekirat gmail mislim da imajo neko java aplikacijo, ki to omogoča. Lahko si nastaviš normalno, da čekiraš mail, lahko samo s headerji..

borce

Pripravnik
2. jan 2008
141
0
16
Smo prečekirali, pri prijatelju Googlu zanima stvarca, bomo malce to v podjetju sprobal. Hvala

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Zakaj bi ga odstrano? ... no ce pa ze hoces pa enostavno zbrises file ki si jih kopiral na telefon (walkman2 file)

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Nisem 100% ampak mislim da ne... saj ni bilo nič podobnega na telefonu... pa tut ni nic narobe ce ga mas na telefonu, bos vsaj 100% da nebos kaj zasrau ko bos brisau file
smirk-1.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Ok,nastavil sem si active sync,pa mi za vsak sync teži,da naj potrdim certifikat.Ga potrdim in si naprava tega ne zapomne.Zadeve pač ne bom uporabljal,se izniči ves čar active synca (nisem edini s tem problemom,po tujih forumih je polno tega). Sedaj pa je nastal problem,da active sync ne pusti sinhronizacije z pc suitom na računalniku,sinhronizira samo notes,ostalo je pa zaklenjeno? Kako popolnoma disable-at roadsync aplikacijo in activesync profil?

matto

Pripravnik
11. nov 2008
30
0
6
A ostalim gre predvajat video na m.youtube.com? Meni ne gre. Poskusil sem z opero mini in privzetim brskalnikom.
Verjamem da mi manjka kakšne kodek za predvajanje videa. Mi lahko kdo pomaga?

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
To tudi mene zanima, še do sedaj nisem dobil odgovora, predpomnenje pride na 100% potem pa ni nič. V čem je fora?

matto

Pripravnik
11. nov 2008
30
0
6
Poskusi najdt drugo verzijo. Jaz sem namestil si ta player gor pa ko vpišem kodo, mi napiše da je nepravilna. Mi je pa kolega reko da ima ta coreplayer nameščen, pa mu youtube vseeno ne dela.
A tebi v0x deluje?

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Ja men deluje... youtube dela samo od 1.25 verzije naprej... tk da nevem v čem je pri vam problem
confused-1.gif