Vse o Sony Ericsson P1i - II.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.497
7.011
113
ne gre. najbližje temu je flight mode. Ko je ugasnjen, ga ne pripraviš h kakeršnemukoli piskanju.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
torej če želim imeti telefon kot budilko na nočni omarici pomeni da mi mora v času spanja sevati v glavo?

frown-1.gif

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik talean pravi:
torej če želim imeti telefon kot budilko na nočni omarici pomeni da mi mora v času spanja sevati v glavo?

frown-1.gif

Nikakor. "Flight mode" izključi GSM ali UMTS, WiFi in BT. V tem stanju
ne seva nič več kot kakšen MP3 player oziroma kalkulator...

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Zanima me če je možno da nekdo,ki je to temo in prejšno spremljal vso pot naredi neke vrste kazalo npr. garmin.....str.15.
Ker tega se je nabaralo preveč in redkokdo ima čas vse prebrati večina od nas pa je lenih tako da se nam ne da. S tem bi naredili boljši pregled nad temo in tudi probleme ki so že bili rešeni nebi bilo potrebno ponovno reševati. To bi bilo najenostavneje narediti če bi vsak ki je povedal rešitev za kakšen problem pogledal oz. se spovnil kje je to napisal, in napisal ime problema in stran.

Hvala tistim ki bodo to naredili (če kdo), naredili bodo oslugo sebi in nam.
Lp djpiky

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
To, da si len ni velika skrivnost. Celo pohvališ se s tem.

Zdaj pa naj bi namesto tebe nekdo vse to prostovoljno
posredovano znanje in delo zbral, napisal kazalo , da bo
takšnim kot si ti lažje?
hysterical-1.gif

Uporabi iskalnik. Srfaj. Ne pričakuj, da bodo drugi delali zate.

pozdrav.gif

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Vsak je len po naravi in tudi vsak išče najhitrejšo pot do rešitve. S tem nebi pomagal samo meni ampak vsem. Kar sem hotu povedat je, da ni potrebnih toliko strani postov o p1i, kajti so se vsa vprašanja in odgovri ponovili že 10x. Poleg tega pa vse piše na ipmart forumu in če si opzail imajo sistem kako narediti stvar preprosto in uporabno. Če bi oni imeli logiko kot jo imaš ti bi imeli pa miljon tem ne pa 1000. Ubistvo postajajo naši forumi neuporabni. In tisto z lenostjo ipd. sem napisal v množini ravno zato da nebi bil kdo užaljen.
V prvi vrsti se pa gre za preglednost teme. Toliko o tem, pa ni treba devat nekih nepotrebnih smeškov in se iti sarkazma in smetiti temo, bodi tiho misli si svoje jaz si bom pa svoje.

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Zanima me če je možno da nekdo,ki je to temo in prejšno spremljal vso pot naredi neke vrste kazalo npr. garmin.....str.15.
Ker tega se je nabaralo preveč in redkokdo ima čas vse prebrati večina od nas pa je lenih tako da se nam ne da. S tem bi naredili boljši pregled nad temo in tudi probleme ki so že bili rešeni nebi bilo potrebno ponovno reševati. To bi bilo najenostavneje narediti če bi vsak ki je povedal rešitev za kakšen problem pogledal oz. se spovnil kje je to napisal, in napisal ime problema in stran.

Hvala tistim ki bodo to naredili (če kdo), naredili bodo oslugo sebi in nam.
Lp djpiky
pa bodi ti pobudnik in začni izločati ključne zadeve okrog tega telefona - mislim še en mamin sinko, kateri misli da mu mora biti v življenju vse postlano
bonk.gif

p.s. sorry cavo si nisem mogel, da se ne bi oglasil, ok zdaj pa nazaj k temi

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Vsak je len po naravi in tudi vsak išče najhitrejšo pot do rešitve. S tem nebi pomagal samo meni ampak vsem. Kar sem hotu povedat je, da ni potrebnih toliko strani postov o p1i, kajti so se vsa vprašanja in odgovri ponovili že 10x. Poleg tega pa vse piše na ipmart forumu in če si opzail imajo sistem kako narediti stvar preprosto in uporabno. Če bi oni imeli logiko kot jo imaš ti bi imeli pa miljon tem ne pa 1000. Ubistvo postajajo naši forumi neuporabni. In tisto z lenostjo ipd. sem napisal v množini ravno zato da nebi bil kdo užaljen.
V prvi vrsti se pa gre za preglednost teme. Toliko o tem, pa ni treba devat nekih nepotrebnih smeškov in se iti sarkazma in smetiti temo, bodi tiho misli si svoje jaz si bom pa svoje.
Jaz idejo popolnoma podpiram! Predlagam, da se kar ti lotiš prebiranja cele teme in narediš kazalo. Nastala bo dvojna korist: pomagal boš pri preglednosti in še ogromno novega boš izvedel o P1i.

Temo spremljam že od vsega začetka in verjemi mi, da se mi niti približno ne sanja kaj je bilo že kje odgovorjeno, v najboljšem primeru to, da je nekdo nekje že o tem pisal. Torej smo praktično na istem, le da ti trenutno potrebuješ informacije, ki jih boš s tem pridobil, pa še forum naredil preglednejši
cheer.gif

Pevec

Zelenc'
21. okt 2008
9
0
1
Ka bi blo to narobe:
Ko prižgem telefon mi mal zavibrira pol pa ostane črn ekran vsake tolk cajta se mal osvetli pa pol spet ugasne -uglavnem zaslon utripa!
Kdo ve kaj je narobe

andreja1984

Zelenc'
28. nov 2008
2
0
1
Meni se tudi ni telefon vklopil tako kot bi moral, pa sem vzela ven spominsko kartico in ga ponovno vklopila potem pa je šlo. Probaj tako naredit.

Jaz pa bi prosila če mi lahko kdo malo razloži kako se GDesk uporablja, ker mi nekak ne gre najbolj :-( kje dobiti kakšne pametne ikone... lahko tudi na ZS

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Meni GDesk služi samo bolj kot ozadje z navedenimi zaznamki v koledarju, samo to pogrešam na original ozadju. Kake druge hude uporabnosti nisem zasledil, res pa je da se nisem pretirano poglabljal...

andreja1984

Zelenc'
28. nov 2008
2
0
1
Na netu poišči kakšen že izdelan design in se ne rabiš igrat s tem da izdelaš svojega, kak pač hočeš
smile-1.gif

Mene zanima, če bi mi kdo lahko povedat kako spremeniti originalne ikone, ki jih ima telefon, da ne bi uporabljala GDesk

Imam pa tudi težavo z motorolinim fontom. Naredim vse tako kot je v navodilih ampak, ko telefon ponovno vklopim, se mi pisava ne spremeni. Ali ve kdo, kaj sem delala narobe? Sem pa probala večkrat ampak mi ne gre
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

5rG

Pripravnik
28. jun 2008
36
0
6
41
Čau,

jst imam nastavljeno redno preverjanje e-mailov (gmail, na 5min). Težava se pojavi, ko se nahajam na lokaciji, kjer ni UMTS signala (samo GSM) in mi telefon med tem, ko telefoniram, začne preverjati e-maile preko telefonske povezave in mi trenutni klic da na čakanje, pokaže pa se mi povezava Podatki (sem naročnik pri Mobitelu). Omenjene težave v UMTS omrežjih ni.

Ali se torej da nastaviti nekakšno prioriteto, torej da mi pač med klici v GSM omrežjih ne preverja e-mail-ov?