Citat:
Uporabnik talean pravi:
torej če želim imeti telefon kot budilko na nočni omarici pomeni da mi mora v času spanja sevati v glavo?
pa bodi ti pobudnik in začni izločati ključne zadeve okrog tega telefona - mislim še en mamin sinko, kateri misli da mu mora biti v življenju vse postlanoCitat:
Uporabnik djpiky pravi:
Zanima me če je možno da nekdo,ki je to temo in prejšno spremljal vso pot naredi neke vrste kazalo npr. garmin.....str.15.
Ker tega se je nabaralo preveč in redkokdo ima čas vse prebrati večina od nas pa je lenih tako da se nam ne da. S tem bi naredili boljši pregled nad temo in tudi probleme ki so že bili rešeni nebi bilo potrebno ponovno reševati. To bi bilo najenostavneje narediti če bi vsak ki je povedal rešitev za kakšen problem pogledal oz. se spovnil kje je to napisal, in napisal ime problema in stran.
Hvala tistim ki bodo to naredili (če kdo), naredili bodo oslugo sebi in nam.
Lp djpiky
Jaz idejo popolnoma podpiram! Predlagam, da se kar ti lotiš prebiranja cele teme in narediš kazalo. Nastala bo dvojna korist: pomagal boš pri preglednosti in še ogromno novega boš izvedel o P1i.Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Vsak je len po naravi in tudi vsak išče najhitrejšo pot do rešitve. S tem nebi pomagal samo meni ampak vsem. Kar sem hotu povedat je, da ni potrebnih toliko strani postov o p1i, kajti so se vsa vprašanja in odgovri ponovili že 10x. Poleg tega pa vse piše na ipmart forumu in če si opzail imajo sistem kako narediti stvar preprosto in uporabno. Če bi oni imeli logiko kot jo imaš ti bi imeli pa miljon tem ne pa 1000. Ubistvo postajajo naši forumi neuporabni. In tisto z lenostjo ipd. sem napisal v množini ravno zato da nebi bil kdo užaljen.
V prvi vrsti se pa gre za preglednost teme. Toliko o tem, pa ni treba devat nekih nepotrebnih smeškov in se iti sarkazma in smetiti temo, bodi tiho misli si svoje jaz si bom pa svoje.