Vse o Sony Ericsson P1i - II.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sem mel še par aplikacij na disku, ker sem imel do pred kratkim P1i
zmaga.gif

Sem pa pozabu katera je delala bp
smile-1.gif

cacki

Zelenc'
19. jan 2009
1
0
1
Lep pozdrav

Imam težavo s sinhroniziranjem P1i s prenosnikom. Telfon se mi normalno poveže z računalnikom (win XP), vse aplikacije v PC Suite mi tako v phone mode kakor prenosu podatkov delujejo. Izjema je sinhronizacija - gumb je obarvan zeleno, a ko ga stisnem, računalnik malce zašrota in to je to (tudi upravitelj sinhronizacije ne dela).
Poskušal sem že marsikaj - na novo naložiti programsko opremo na telefonu, zbrisal vso programsko opremo SE na računalniku in jo ponovno naložil, povezati sem se hotel z izklopljenim požarnim zidom in antivirusnim programom. Zadevo sem sprobal na statičnem računalniku, kjer ni bilo problemov - telefon sem lahko sinhroniziral z delovno postajo normalno.
Na mojem prenosniku pa je rezultat vsakič isti - ko kliknem zelen gumb sinhronizacija, se ne zgodi nič.

Prosim za pomoč - kaj bi lahko bil vzrok nedelovanja sinhronizacije - ne bi rad še enkrat windowse gor nalagal.

Hvala

le2299

Zelenc'
10. dec 2008
2
0
1
živjo vsem...pišem prvič...
Imam SE p1i, me pa zanima, kako vzpostaviš gprs povezavo za opera mini?
Namreč z wlan-om mi normalno dela. Ko pa ni wlan-a, pa se mi opera noče
sama povezati, napiše mi "vzpostavljanje povezave z internetomni uspelo"
Bi mogoče kdo vedel v čemu je trik???
hvala za odgovore

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Mogoče še nimaš vklopljenega prenosa podatkov GPRS

MMSe lahko pošiljaš/sprejemaš?

anika

Zelenc'
23. jan 2009
7
0
1
Pozdravljeni!
Sem nova na forumu in imam nov telefon SE P1i. Priznam da nisem prebrala vseh 26 strani, kaj šele vseh tem o p1i, sem pa po zadnjih sporočilih pobrskala in nisem našla govora o mojem problemu, zato bom kar vprašala.

Zanima me namreč, zakaj mi z originalnega cedeja ne namesti do konca programsko opremo. Ko dam cede noter mi začne nameščat, vendar mi na koncu CDC Comms Interface ne namesti in potem piše da programska oprema ni v redu nameščena, potem pa tudi ne morem sinhronizirat.
Ker nimam še tolk izkušenj s tem, rada pa bi čimprej težave rešila prosim, če mi lahko date kak link kje najdem te datoteke oz. kako naj rešim problem.

Zanima pa me še nekaj. Kako naj izbrišem neko igro, ki sem jo naložila z računalnika v telefon? Datoteko sem naložila (npr. igro milijonar) in zdaj samo igro lahko le prestavljam po telefonu, ne da pa se zbrisat... kako naj jo izbrišem?

Hvala!
Lp, ana

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Citat:
Uporabnik anika pravi:
Zanima pa me še nekaj. Kako naj izbrišem neko igro, ki sem jo naložila z računalnika v telefon? Datoteko sem naložila (npr. igro milijonar) in zdaj samo igro lahko le prestavljam po telefonu, ne da pa se zbrisat... kako naj jo izbrišem?

Hvala!
Lp, ana

Vsako aplikacijo katero si namestiš moraš odstraniti v Glavni meni -> Nadzorna plošča -> Drugo -> Odstrani pa potem tam izbereš aplikacijo/lokacijo katero hočeš odstraniti.

Kar se pa tiče namestitive ter sinhronizacije pa poskusi z uradne strani sneti ves potreben software KLIK

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Poskusi z My Phone Explorer apliakcijo. http://www.fjsoft.at/en/

Meni se je tudi to zgodilo...kar naenkrat sinhronizacija ni delovala več. Googlal kot norec, iskal rešitve, vzroke zakaj je do problem prišlo, a mi ni uspelo najti rešitve
bonk.gif

V glavnem, z My Phone Explorerjem zdaj lahko sinhroniziram. Sicer ni tako elegantno, ker je pač še ena aplikacija več in pri sinhronizaciji moraš potrditi, da se naj poveže z Outlookom, ampak boljše kot nič.

anika

Zelenc'
23. jan 2009
7
0
1
Še eno vprašanje...
Če se nahajam v igri, v kateri imam komande na 2, 4, 6 in 8 - recimo, kako naj vklopim številke, da mi jih takoj zagrabi ob vsakem pritisku, da mi ni treba pred pritiskom na vsako številko pritisniti alt?

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Citat:
Uporabnik anika pravi:
Še eno vprašanje...
Če se nahajam v igri, v kateri imam komande na 2, 4, 6 in 8 - recimo, kako naj vklopim številke, da mi jih takoj zagrabi ob vsakem pritisku, da mi ni treba pred pritiskom na vsako številko pritisniti alt?
To sem tudi jaz imel v mislih vprasati pa mi niti na misel ni prišlo, da se da na tak način.

Najlepša hvala "monaco" za posredovano informacijo tudi z moje strani

Nazadnje urejeno:

anika

Zelenc'
23. jan 2009
7
0
1
Še eno vprašanje
smile-1.gif

Pogrešam tipko oz. funkcijo, ki jo je imel moj prejšnji telefon na pametni tipki in sicer, kje pogledam stanje telefona (stanje baterije in pomnilnika)?
Kje v telefonu najdem ta pregled?

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
sicer za baterijo imas ikono od baterije in kliknes nanjo ter se ti prikazejo procenti to itak ves za ostalo pa je program swissmanagerLPWWY

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Super, to sem čakal!!
A ima Dream Connect kakšno možnost, da z enim klikom izbrišeš celo besedo. Npr pri iskanju vpišem Toma, potem pa ko ga naslednjič zaženem, mi še vedno piše toma in moram najprej to zbrisat. Da bi nekam tapknil in bi se izpraznilo polje.