Vse o Sony Ericsson P1i - II.

tejam

Zelenc'
14. maj 2008
8
0
1
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Super, to sem čakal!!
A ima Dream Connect kakšno možnost, da z enim klikom izbrišeš celo besedo. Npr pri iskanju vpišem Toma, potem pa ko ga naslednjič zaženem, mi še vedno piše toma in moram najprej to zbrisat. Da bi nekam tapknil in bi se izpraznilo polje.

V verziji 3.6 imaš spodaj desno gumb z narisano radirko. Če si jo že inštaliral, si jo verjetno opazil.

MajaM

Zelenc'
9. feb 2009
1
0
1
Zdravo,

mogoče se je že kaj govorilo o tem, pa jaz ne najdem, ampak vseeno...

Kar naenkrat ne prejemam več sms-ov. Pošiljam jih lahko normalno, dobim pa nobenega. Ali mogoče kdo ve, kako lahko rešim to težavo?;)

Hvala!
Lp, Maja

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Virusov za UIQ3 ni kolikor jaz vem... jaz bi operaterja poklico pa vpraso ce znajo oni kaj pomagat
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

picero

Pripravnik
25. jul 2007
67
2
8
Helou, na svoj P1i bi si rad instaliral integral (internet integral). Kot sem bral na spletni strani od Mobitela, se na P1i da instalirat poslovni integral, navadni integral pa ne. ALi je komu slucajno uspelo nastimat navaden integral na P1i.
TNX. Robi

Trupl0

Pripravnik
21. sep 2007
213
16
18
Gottschee
Eno vprašanje... zelo kratko :p
Po šestih tednih servisa ( ni signala...ne najde omrežja...signal je poln ampak piše emergency calls only ) v Italiji sem včeraj dobil telefon nazaj ( P1i )... Ista napaka kot sem napisal zgoraj... Naložili so mi novi FW ampak aparat ne deluje...

Sem TUŠev uporabnik ampak isto ne deluje s sim kartico drugega operaterja...Aparat je prej deloval 3 mesece brezhibno.

Se je že kdo soočil s podobnim primerom?
Drugače pa itak še 9 dni pa bom dal zahtevek za nov aparat.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Odkar se SonyEricssoni ne servisirajo več v Slo so z garancijami sami problemi. Probaj zahtevat nov telefon - Mobitel jih na veliko tala, kako je pri tušu pa ne vem
wink-1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Kako je pri SE z evrogarancijo, ce je terminal kupljen pri nas (pri SLO mobilnem operaterju)?
Lp

matto

Pripravnik
11. nov 2008
30
0
6
Težave imam z dostop do privat datotek. Naredil sem kot je opisno na navodilih na osmi strani te teme, vendar mi ne deluje. Skoz ves postopek sem šol popolnoma enako kot piše na navodilih s to razliko, da pri meni na 7 koraku v trayu ni bilaprisotnam-router ikona. Ne vem zakaj ampak ni bila. Inštalacija je vseeno šla naprej. Zanimivo se mi je zdelo da je bil port pri meni 15. Zato sem v datoteki, ki jo je potrebno spremenit dal 14. No in po koncu postopka mi še vedno ne gre inštalirati unsigned datotek, temveč napiše :"Paket uporablja zaščiten UID" enako kot prej.

Prosil bi za pomoč....

Edit: Aja pa za inštalacijo nisem uporabljal pcSuita. Vendar mislim da ni v tem problem.

Nazadnje urejeno:

matto

Pripravnik
11. nov 2008
30
0
6
Tukaj je razvidno da nekaj ni bilo ok...
error.jpg

Mislim da to enako nardi, kot če dvokliknem 1.py. V nobenem primeru ne dela.

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Nevem kaj je narobe ampak naredi točno po navodilih pa more delat ... preveri ce so USB porti pravi in koliko se spomnim mores tvojo številko porta minus al plus neko cifro dat pa to številko vstaviš

Nazadnje urejeno:

matto

Pripravnik
11. nov 2008
30
0
6
V navodilih piše da številka porta - 1. Tako sem nardil... Morda je kriva verzija pythona. Ima morda kdo ta rar, kjer so vsi programi potrebni za ta postopek(narediti dostop do privat datotek). Ker ta link na osmi strani ne deluje več, zato sem si vsako stvar posebej poiskal, pa morda kaj ni kompatibilno.

Še to... Morda ve kdo zakaj se mora med postopkom pojaviti m-router ikona v trayu? Kaj naj bi to pomenilo ko se pojavi? Ker pri men se ne in sklepam, da gre tukaj nekaj narobe...

tejam

Zelenc'
14. maj 2008
8
0
1
Hackanje telefona gre tudi preprosteje. Tukaj je opisan postopek. Z najnovejšm caps switchem in swiss managerjem lahko vse narediš v samem telefonu (ni potrebna povezava s pc-jem) in to v le nekaj minutah.

matto

Pripravnik
11. nov 2008
30
0
6
Tud to ne deluje ker ne mi ne gre inštalirat drugega programa X-plore, čeprav sem namestil capsSwitch in nastavil na off.

matto

Pripravnik
11. nov 2008
30
0
6
Ok uspelo mi je zdaj. Na tistem linku ne deluje program xplore, saj se ga ne da niti inštalirat. Če bo še kdo delal ta postopek naj si ga sname od tu . Ta deluje.

Hvala za pomoč vsem. Core player in s tem tudi youtube delujeta. Pa torch in podobni uporabni programi tudi.

Nazadnje urejeno: