Vse o Sony Ericsson P1i - II.

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Nova OPERA Mobile z Fingertouch
cheer.gif

Youtube Predstavitev fingertoucha

OPERA MOBILE

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.582
1.763
113
124
ali so kaj delali na hitrosti, ker pred parimi meseci sem probal in je kar nekaj štrikala tako da raje uporabljam miniLPWWY

matto

Pripravnik
11. nov 2008
30
0
6
Zelo dobro deluje ta Opera mobile... Ne vem zakaj ampak zdi se mi da za isto stran naredi več prenosa podatkov. Torej dost večje in lepše slike. Zato pa tudi dosti bolj dolgo nalaga in več požere podatkov... Ne vem morda se da to tud nastavit, kašne strani prikazuje.

Sicer pa mi je precej boljša kot opera mini. Zelo dober je uporabniški vmesnik. Z njim ni težav. Kot bi imel iphone.

Nazadnje urejeno:

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Nujno bi rabu pomoč...Grem na dopust pa bo težka brez interneta
smile-1.gif

Imam P1 ter prenosnika... Pa bi rad uštimov da bi mi P1 delovov kot modem in bi koristiv tist 1gb podatkov ki jih imam pri džabest paketu. Pa me zanima kako zadeve uštimat...
Neki sem že bral pa mi nekak ne rata nč uštimat... Tko da bi res lepo prosu če bi nekdo preprosto razložu kaj morm vse naštimat da bo zadeva delovala...

Hvala lepa že vnaprej

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
1. Zaženi PC Suit
2. Poveži telefon z PC-je na Telefonski način
3. V PC Suito gres pod Datoteke/Čarovnik za mobilna omrežja

www.sonyericsson.com

Naprej pa nimaš kaj zgrešit...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

sopfkreg

Zelenc'
25. maj 2008
25
0
1
Kako nastaviti telefon , da mi pošta ostane na strežniku (Arnes), ko jo že prenesem na telefon.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Imam problem s pošiljanjem SMS-a, ki je daljši kot 2 ali 3 SMS-e. In sicer vedno mi javi Failed, ko pošljem. Ali se kje da kaj nastaviti, ker nisem našel nič v nastavitvah??

kruspe

Zelenc'
21. mar 2009
1
0
1
Pr men je nastala težava. En se mi je po pomoti usedu na P1i in je poču ekran
frown-1.gif
sicer še vse funkcije delajo normalno ampak samo prek tistega koleščka ob strani, touchscreen pa ne dela, da di se lahko s palčko sprehajov gror.
In zdej me zanima če se je kermu že kj podobnga naredl in kam je dav to popravt (če se sploh da), a morš to cev ekran zamenat a je dost sam šipca? pa seveda kok prbližn to stane.

Hvala za odgovore
wink-1.gif

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Zadnje čase se mi dogaja da pri določenih aplikacijah prihaja do napak.
Bolj natačno se mi izpisuje "out of memory" potem pa obvestilo "kernel exec 3".
Pa me zanima če se tudi Vam dogaja podobno in kako ste stvar rešili?
Zaradi te napake sem na novo naložil software ampak stvar se ponavlja.
Nekje sem prebral da do te napake prihaja zaradi slabo napisanih programov za UIQ3
ampak se včasih zgodi da pride do napake tudi pri privzeto naloženem brskalniku
do napake prihaja tudi pri drugih programih tako da ni sporen samo bsrkalnik (STPuzzles,....).
Stvar se da rešiti tudi z enim modom da kao povečas aplikacijam da lahko uporabljajo več
pomnilnika ampak prej kot se tega lotim me zanima če se je z stvarjo že kdo srečal in mogoče težavo rešil na drugačen način.

Nazadnje urejeno:

tejam

Zelenc'
14. maj 2008
8
0
1
Po vsej verjetnosti imaš odprtih preveč aplikacij. Zapri aplikacije, ki ti tečejo v ozadju in jih nujno ne potrebuješ.

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Citat:
Uporabnik tejam pravi:
Po vsej verjetnosti imaš odprtih preveč aplikacij. Zapri aplikacije, ki ti tečejo v ozadju in jih nujno ne potrebuješ.

Ne ni to krivo saj imam vedno tako narjeno da mi ena izmed nameščeneih aplikacij samodejna zapira odvečne programe ki tečejo v ozadju tako da vedno delujejo le sistemske.
Sem pa nekje prebral, da ima P1 omejeno s koliko pomnilnika lahko neka aplikacija razpolaga mislim da je bilo govora nekje samo par Mb obstajal pa bi naj "mod" ki ti poveča razpoložljivost pomnilnika za posamezno aplikacijo mislim da nekje na 32 Mb kar bi bilo zelo uporabno.
Če se je kdo slučajno lotil omenjenega posega oziroma kako drugače rešil zadevo se priporočam, da ne bom po nepotrebnem "mod-al" software-a.

sopfkreg

Zelenc'
25. maj 2008
25
0
1
ALi obstaja kakšen program za spremljanje porabe prenosa podatkov kot je program Spb Wireless Monitor.

matto

Pripravnik
11. nov 2008
30
0
6
Citat:
Uporabnik sopfkreg pravi:
Kako nastaviti telefon , da mi pošta ostane na strežniku (Arnes), ko jo že prenesem na telefon.
To ni stvar nastaviteve na telefonu, temveč Arnesovem serverju. Prijavi se v email na arnesovi strani in poskusi tam nastavit, da ti privzeto ne briše emailov, če jih dol potegneš z kakšnim odjemalcem. Npr gmail ima privzeto tako nastavljeno zaradi ogromne količine podatkov, ki je imaš lahko shranjene na gmailu. Arnes pa kot kaže nima tako...

njok

Zelenc'
16. apr 2009
1
0
1
PROSIM ZA POMOČ...NUJNO.
Kar naenkrat ne morem več odpret sms inbox-a!!! Pojavi se mi opozorilni trikotnik in napis "corrupt"! Vse ostalo lahko s sms-ji delam normalo...posiljam, prejemam...gledam poslane, shranjenje....le inboxa mi ne odpre. Vceraj mi ga je se odprlo in javilo napako, danes pa niti odpreti noce.
Je mel kdo podobno izkusnjo? je kaksna resitev? kaj pa formatiranje telefona?

thx za dgovor

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Pozdravljeni!

Je morda kdo že našel program, ki omogoča povezavo na MS VPN (PPPT protokol). Žal sem našel program samo za Symbian60. Očitno za touchscreen symbian telefone tega programa ni. Ali pač?

Kaj pa VNC server? (ne viewer)

Hvala!

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Ker bom zgleda še nekaj časa na p1, me zanima če mi ga kdo u Ljubljani malo poflesha ali kar bo pač treba da bo up to date. Jaz o tem nimam pojma. Pa a je to možno naredit tako da vse ostane gor? Lahko odg. tudi na ZS, seveda primerno plačam za storitev.

picero

Pripravnik
25. jul 2007
67
2
8
Rad bi polnil P1i preko USB kabla, ki je prilozen, pa mi preko prilozenega kabla polni samo takrat, ko je priklopljen na racunalnik, pa se to mora biti prizgan PC suite for SE.

Ali kdo ve kako polniti P1i preko USB kabla preko avto adapterja, ki se vklopi v vticnico za priziganje cigaret?

pnd

Zelenc'
15. jan 2008
18
0
1
meni polni brez pc suita. preko vtičnice v avtu polniš tako, da kupiš ustrezen adapter. v bigbangu ga imajo...