V čem je fora?

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
ime spletne strani

nekam sumljivo poceni je ta reč ......

ps
dal sem zaradi večjega obiska
wink-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Meni JE sumljivo. Edino, če je padlo s kamiona, pa jih sedaj prodaja. 100% feedback pa so mu itak prjatli dali.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ne bi kupil. Prvo prodaja neke druge poceni stvari da dobi nekaj feedbacka, nato pa gre na veliki met, poscammat čimveč ljudi, dokler ga ne izbrišejo.

Lahko pa poskusiš, PayPal te itak krije...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
saj piše lokacija Kitajska...
Vem za primer ko je tip nabavil USB ključ 32 GB, dejansmo kaže kapaciteto 32 GB, ko pa ga napolniš je gor samo 8GB, ostalo so samo fajli z imeni,brez vsebine, velikosti nič Bajtov. Skratka stvar smrdi po nategu,saj ne rečem da ne boš dobil robe, je pa nevarno da ne bo taka kot je oglaševana..

I

Izbrisan uporabnik 3287

ebay ima buyer protection, a problem je: kupec mora vrniti izdelek prodajalcu pred vracilom denarja. postnina do china lopova pa bo vecja od refunda.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Prodal naj bi jih 221, pa nobenega feedbacka na ta artikel?

Mene je pred časom nasral nek kitajec, ki je imel v času mojega nakupa čez 10.000 pozitivnih feedbackov.
Ker izdelka ni in ni bilo, sem le te spet pogledal. In glej ga zlomka - zadnji mesec na desetine negativnih, da niso dobili izdelkov.
Samo jaz sem jo še poceni odnesel.
Žrtvuje account za masovni nateg. Časa ima pa dober mesec.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik smt pravi:
ebay ima buyer protection, a problem je: kupec mora vrniti izdelek prodajalcu pred vracilom denarja. postnina do china lopova pa bo vecja od refunda.

V takem primeru se moreš še ti malo znajt..izdelek sprobaš in če ni tak kot je bil oglaševan počakaš 45 dni in sprožiš dispute, da ga nisi dobil in zahtevaš vračilo. Zakaj bi se zajebaval z nateguni, če lahko sam postaneš eden izmed njih.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

zato ker nateguni posljejo vedno z treakingom. vedo kako se stvari streze.

I

Izbrisan uporabnik 3287

prodal jih je 221 pred kratkim. ko mine mesec dni, poglej se enkrat feedback sceno

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik smt pravi:

Še nikoli mi ni bilo treba vračati izdelka na kitajsko, prodajalci vedno vrnejo denar. Paypal te pa itak ščiti do te mere, da ti vrnejo denar ko pride pri obravnavi tako daleč. Pred nekaj leti sem zavestno kupil takle izdelek in ga plačal, ker me je zanimalo do kam bomo prišli. V nekaj dneh so me s paypala kar sami kontaktirali in razložili, da je šlo za nateg in so mi vrnili denar.

I

Izbrisan uporabnik 3287

jaz sem ze moral placati postnino nazaj ( v uk), ebay je sporocil: prodajalec bo vrnil denar, ko dobi izdelek nazaj. poslal mi je z trackingom (nazaj sem mu poslal enako). ocitno je fora: buyer placa postnino nazaj. ne glede na to, da je bil anglez (uk trgovina) nategun. slo se je za spominske kartice (64GB). za applolota: typo, a to je pomembno za....

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Ni pomemben oglaševani termin, ampak rok Pay-pala oz. Ebaya.
Ponavadi pride prej, včasih kasneje. Odvisno od kod ti pošiljajo.
Glej rok za pritožbo. Mene je nategnil kitajec z izgovori in sem ga zamudil.
Mislim pa, da so ta rok nekje pol leta nazaj podaljšali.
Nisem siguren, ker s kitajci ne poslujem več.
Sigurno pa ve kdo od alterašev.

I

Izbrisan uporabnik 3287

jaz cakam (med drugimi tudi kitajce) 31 dni. potem stisnem v ebayu. itak ima potem prodajalec 7 dni casa, da ti odgovori. torej je to ze 37 dni. potem odvisno od odgovora prodajalca. ce si zadovoljen ne storis nic, ce nisi stisnes v ebayu naslednji korak. tu si ti potem nekako zakljucil. naprej gre ebay.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Ksz...jaz bom kujpo zadevo..itaq paypal krije vse ce ne pride al pa ce ni prave velikosti...

ce je nateg, od tebe paypal nic ne zahteva da vrnes izdelek..ce pa ze pa ti povrne se stroske postnine...tak, da ne vidim kje bi lahko bil dejansko nategnjen...

dodatek:

so ga ze blokirali, nisem mogo kupit, ima blokirano moznost transakcije...

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.561
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zakaj bi kupil če veš da je nateg?
Ene rada rit srbi, pa jim včasih zgleda paše, da jih kdo malo na suho od zadaj.
bonk.gif
Pa fajn jim je, ker imajo potem posla z disputi in pisarjenjem mailov, itd. samo da ni dolg cajt brez prijatlov ...