Citat:
Uporabnik philips pravi:
Ni poanta v spreminjanju registra. Poanta je v tem, da namerno delaš svoj računalnik manj varen.
Na internetu nisi sam. Že tako je veliko okuženih računalnikov v raznoraznih botnetih. S takšnim razmišljanjem bo prej ali slej tudi tvoj računalnik končal v kakšnem botnetu. Potem pa ti bo mogoče FBI res kdaj potrkal na vrata, ker je pač nekdo drug iz tvojega računalnika počel ilegalne zadeve.
Nič drugačen nisi od raznih anti-vaxxerjev. S takšnim početjem namreč bolj ogrožaš druge, kot pa samega sebe. Ampak se tega sploh ne zavedaš, niti si tega ne daš dopovedati.
Nisem proti posodobitvam, da ne bo več dvomov okoli tega. Prej nasprotno. Sem tudi sam namestil ta tako osovraženi popravek.
In se ni s hitrostjo (še) nič zgodilo.
Tako kot pri vsaki stvari, se tudi pri tej vstvarja panika, kaj bo če bo ko bo.........počakajmo, kaj se bo izcimilo iz tega.
In kako in s čim naj bi jaz ogrožal druge? Prosim, ne trosi nebuloz.
Kako boš prisilil uporabnike širom po svetu, da bodo nameščali popravke, če eni še antivirusnih programov nimajo?
Se pa imate - imajo eni tukaj za Bogove in ste oh in sploh vsega znanja tega sveta.
Zbodla me je reakcija, katera je bila milo rečeno otročja in neresna.Lahko bi samo napisal, tako kot je nekdo za njim.
Ne pa se postavljat nad vse in tako zvišeno odgovarjati. Ves point je bil v tem.
Za kaj je že forum? A ni za pomoč in izmenjavo mnenj?