Kar ja. Cene pa definitivnokar poštimane...
Kar ja. Cene pa definitivnokar poštimane...
Ne morem.
4x4 itak v večini primerov ni nujen, saj ti SUVji kvečjemu kakšen pločnik vidijo, to je pa to. Bi pa lahko potencialno bila težava dizel, ampak kot rečeno, če preživiš vse ostale slabosti Toyot, ti verjetno ni problem sprejeti hibridnega pogona, sploh glede na to, da je tipičen kupec Toyote daleč od nabildanega obritoglavca z Iphonom nalepljenim na desno uho.
Kakšna večina?Ok... kupim, očitno večina ljudi ne ve kaj je lepo...
Seveda jih ni ker jih ne uspejo delat/dobavljat, vec kot 1 leto cakalna doba... vem ker mi dober kolega dela v prodaji na Škodi. Menda je noro za tega Kodiaqa...Kakšna večina?
Kodiak je koliko? Pol procenta ali procent prodaje avtov pri nas ...
Kar ja. Cene pa definitivno
Seveda jih ni ker jih ne uspejo delat/dobavljat, vec kot 1 leto cakalna doba... vem ker mi dober kolega dela v prodaji na Škodi. Menda je noro za tega Kodiaqa...
Oprema tam-tam po konfiguratorju Audi A4 (54.633eur) vs Lexus IS300h (47.650eur).
S tem da je pogon pri lexusu boljši (meni osebno).
Zmagovalci v posameznih kategorijah
Uporabnost: BMW serija 3
Motor in podvozje: Lexus IS
Asistenčni sistemi: Audi A4
Cena: Lexus IS
https://siol.net/avtomoto/testi/pri...muzino-srednjega-razreda-foto-in-video-439470
So pri škodi očitno premalo proizvodnih linij prilagodili za kodiaqa, ker povpraševanje, če ga primerjamo na primer s toyoto ch-r je bistveno manjše po kodiaqu.
Škoda Kodiaq prodanih v evropi v 2017: 53.967 vozil
Toyota CH-R prodanih v evropi v 2017: 108.170 vozil
Za 2018 ne kaže bistveno drugače. CH-Rjev se prodaja skoraj dvojno toliko kot Kodiaqov.
Vir:
Klikni tukaj za škodo kodiaq => http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/skoda/skoda-kodiaq/
in tukaj za toyoto CH-R => http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/toyota/toyota-chr/
No saj to ni nič novega da je nasplošno več ljudi brez okusa kot tistih z okusom, tukaj nič ne moreš, stanje je kakršno jezanimivo pa RAV4 je tako grd avto, pa tako zanič materiali v notranjosti, pa zanič radio ....
Osnova s to opremo ja. Ki ima ze vse not...Sicer pa ko smo pri ceni osnovne različice, pri Lexusu piše okoli 46.000€??? A se ne začne Audi A4 pri cca. 30.000€, osnovna različica ali kako je to mišljeno?
Tako jaz vidim ja. S tem da je osnoven IS za 36k ze precej dobro opremljen in bos za enak nivo opreme pri konkurenci na istem oz tam-tam.Aha se pravi... osnoven IS300h je 36k, osnoven A4 pa je 30 oz. manj kot 30k ampak če jih podobno opremimo je A4 ipak 15-20% dražji? Nekako tako?
Znano. Pa naj ti še pove, koliko jih gre v izvoz.Seveda jih ni ker jih ne uspejo delat/dobavljat, vec kot 1 leto cakalna doba... vem ker mi dober kolega dela v prodaji na Škodi. Menda je noro za tega Kodiaqa...
Ker že vidim da se spoznaš na Lexus... Kaj pa ima Lexus ponuditi v segmentu A6, BMW5, E klasa? Seveda če ima kaj?Tako jaz vidim ja. S tem da je osnoven IS za 36k ze precej dobro opremljen in bos za enak nivo opreme pri konkurenci na istem oz tam-tam.
Pri A4 dobiš volan za 30k€ ali je dodatna oprema?
Ker že vidim da se spoznaš na Lexus... Kaj pa ima Lexus ponuditi v segmentu A6, BMW5, E klasa? Seveda če ima kaj?