Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
A je za Gumax kaka aktivna koda za popust?
Zdaj sem našel: POPUST = cca 2€ po gumi
ZVESTOBAJELEPA = 3€ po gumi.
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Alteraši kakšne izkušnje imate kaj s pnevmatikami Toyo(letne)? Jaz jih že leta kupujem pa mi ustrezajo, nekateri pa pljuvajo čez njih vključno s poštarjem, ki mi jih je zdaj nazadnje pripeljal
Citat:
Uporabnik netko pravi:
na službeni avto smo dali lansko leto nove continental premium contact5 in z njimi naredili niti ne 6000 kilometrov gume so praktično nove dot 16 2016 se mi zdi, dam jih za 140eur.
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
KSZ
Katero gumo pa priporočate, da ima čim manjšo obrabo? Letno se dela namreč cca. 40.000 km, večinoma avto cesta.
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Alteraši kakšne izkušnje imate kaj s pnevmatikami Toyo(letne)? Jaz jih že leta kupujem pa mi ustrezajo, nekateri pa pljuvajo čez njih vključno s poštarjem, ki mi jih je zdaj nazadnje pripeljal
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Se samo meni zdi ali so letos najcenejše gume na mimovrste?
Jaz sem imel identično situacijo, te Michelinke stare par let so avto naredile neudoben (trda guma). Oba avta sem prejšnji teden opremil s ContiPremiumContact 5, cena nekih 65 € na kos za to dimenzijo, zaenkrat zadovoljen.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Na avtu ki sem ga pred nedavnim kupil so Michelin EnergySaver+ dimenzije 205/55 r16 so kar obrabljene in opažam precej glasne. Kakšno pnevmatiko mi priporočate ?
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Na avtu ki sem ga pred nedavnim kupil so Michelin EnergySaver+ dimenzije 205/55 r16 so kar obrabljene in opažam precej glasne. Kakšno pnevmatiko mi priporočate ?
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
KSZ
Katero gumo pa priporočate, da ima čim manjšo obrabo? Letno se dela namreč cca. 40.000 km, večinoma avto cesta.
Dimenzija?