A v priloženem videu ni vse dovolj nazorno razloženo?Moras se napisati, ****
Kdaj (in kje) pa v Sloveniji pade toliko snega na cesto, da bi se lahko peljal s ketnami? Če kreneš nekam višje po stranski cesti, se to že zgodi, sicer pa presneto težko najdeš tako situacijo v nižinskih predelih. Pred nekaj leti sem res naletel na tako situacijo, da ni šlo z zimskimi gumami, s ketnemi pa na koncu tudi ne, ker te "otroške" 9 mm ketne je pač resen hrib potrgal.ma nisi povsem v riti, ker že po zakonu rabiš ketne
Če ne pašejo na tvojo dimenzijo, zakonsko nisi pokrit.Ne vem kaj rečejo policaji, če imaš v kufru ketne, ki jih na svoj avto itak ne moreš montirat. 19 pa 20 col so itak take. Jaz na svoje 18 col letne ne morem. Niti na 17, ki jih imam za zimo, ne. Za ketne bi rabil ožjo varianto 17 col feltne.
Resno krneki.
Če ne pašejo na tvojo dimenzijo, zakonsko nisi pokrit.
V skrajnem primeru te predajo vardovcu, ki te prijavi policiji.Prisili te. Prvo reče in če se upiraš potem reče bolj glasno in roko ima na pištoli. Sklepam, nimam izkušenj.
Pravilno, zima bo hudaSem vseeno zamenjal . DOT jih je hebal.
Pametno, tista guma je oddelala svoje, niti ne rabiš DOTa gledat.Sem vseeno zamenjal . DOT jih je hebal.