ZakajCitat:
Uporabnik kalbo pravi:
Pejt mal v jezero plavat, se boš ohladil...Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
On bo pobral sveže, zate bodo ostale stare. Ni problema ane?
Naceloma se strinjam s teboj, ampak pretiravat pa ni treba.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Pred nekaj leti ljudje sploh niso vedeli kaj pomeni cifra DOT. Nekateri, ki smo vedeli kaj pomeni DOT smo ponavadi gledal, da si novembra 2005 dobil vsaj drugo polovico leta 2003, dota 2005 pa niti slučajno nisi dobil, ker so ble gume še v skladišču v tovarni.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
No ta guma je res dobra, čeprav se redno uvršča na sredino bizarne AMZS lestvice.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
No ta guma je res dobra, čeprav se redno uvršča na sredino bizarne AMZS lestvice. Fora te gume je, da ima podobne lastnosti celotno življenjsko dobo, ne samo nova na testih.
Sredi julija.pri 35C.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zelo je odvisno koliko prevoziš letno KM. Če imaš pod ritjo 30k, jih boš res prej znucal, kot bo zastaral material. In to lahko dol visi za DOT.
Če prevoziš malo km, je pa starost gume pomembna. To kar sem dobil včeraj "3017" je meni super. Če imam danes na izbiro dobiti iste gume z DOT iz lanskega leta ali dot iz sredine 2017, je logično katere bom izbral.
Štekam. Grem pa stavit, da bi ti obe gumi enako držali, če ne celo starejša bolje. Govorim o vsesplošni obsedenosti z DOTom, pol pa vidiš pol folka na Eskimotih.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sredi julija.pri 35C.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zelo je odvisno koliko prevoziš letno KM. Če imaš pod ritjo 30k, jih boš res prej znucal, kot bo zastaral material. In to lahko dol visi za DOT.
Če prevoziš malo km, je pa starost gume pomembna. To kar sem dobil včeraj "3017" je meni super. Če imam danes na izbiro dobiti iste gume z DOT iz lanskega leta ali dot iz sredine 2017, je logično katere bom izbral.
Štekam. Grem pa stavit, da bi ti obe gumi enako držali, če ne celo starejša bolje. Govorim o vsesplošni obsedenosti z DOTom, pol pa vidiš pol folka na Eskimotih.
a niso na sliki narobe skladiščene?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Tipično Avtomagazinovsko. Lestvica je lepo naštimana po debelini kuvert.
A to ti celo noč tuhtaš, al ti tko mimgrede svanejo take blesarije?Citat:
Uporabnik jello pravi:
Si peljal v krožnem 70 km/h in ti ni odneslo riti? Si se pred prehodom za pešce ustavil v 12 metrih, namesto 14? Al kaj pomeni odlično? Da si lahko sledil koloni (vmax=15 km/h)? Ker nova guma je vsaka odlična, samo da je okrogla.