Take čevlje bi imel

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Kje pa je pas?
toti bo čez par korakov hlače zgubo
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nisem se upal tega rečt notranjcu..ampak počas nas bo zadost da se odbranimo batin

Se ni česa bati. Nimam koga kaj prepričevati, mislim si pa svoje
wink-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja lej, če si ti varnostnik v opuščeni industrijski coni so pol lih te čevlji zate, tko da ne vem kwa se buniš. Tele imaš, da kupiš in nosiš dokler podplat ne odpade.

grin1.gif

evil.gif

majč

Nisi niti smešna, še manj izvirna šuga namišljena.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
me veseli d ahrustu kot si ti lahko človek namigne, d aje..[censored]..pa nima problema..

ti bil bil politik..delas po svoje, hebe se ti za rajo
smile-1.gif

Lamagras

Pripravnik
7. dec 2010
69
0
6
ksz

no pa ko je ravno debata o čevljih, bi me zanimalo, če ima kdo izkušnje s kakšnimi čevlji, ki bi bili dejansko udobni, da ne povzročajo otiščancev, in da ni napor hodit v njih. Sam sem v obutvi od 4h zjutraj, pa vse tja do 20h ali 21h zvečer, in mam prov polno kapo čevljev, ki so neudobni, je pa res da imam dosti široko nogo. Oblačim se pa večinoma v kak temnejši jeans, in pa kako casual srajco, polo majco al pa t-shirt.

Upam da naletim na kak dober predlog
smile-1.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
notranc a ti rad izstopaš z oblačili, ker drugače ti ne uspe?
recimo js se lahko oblečem kot obični papak ampak sem še vedno kul v bistvu sem tolko kool, da če me takneš zmrzneš
get it

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sori, dude, če si oblečen, kot obični papak, si obični papak. Ende.

Kdor je oblečen v bomber, pobrit, na nogah martinske z belimi vezalkami, je skin.

Kdor ima Boss kavbojke, Armani jakno..je šminker.

Kdor je videti kot papak, je papak.

Sicer se mi pa zdiš dokaj zakompleksan osebek, skoz se nekaj vtikuješ v tiste, za katere predidevaš, da kakorkoli štrlijo od povprečja.

Ti se kar tolaži, da je vse v vsebini. No, kero žensko raje pogledaš, lepo in zrihtano, ali nikakvo? Mogoče pa je nikakva dobra po srcu?

Prvi vtis je 90 %. Kdor trdi kaj drugega, laže.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
notranc a ti rad izstopaš z oblačili, ker drugače ti ne uspe?
recimo js se lahko oblečem kot obični papak ampak sem še vedno kul v bistvu sem tolko kool, da če me takneš zmrzneš
get it
ja, tako je zadel si. Imam dobrih meter 70, zgoljo, brez druzbe. Edino kar me vsaj malo iz obupa vlece so cunje. Le tako me vsaj kdo opazi.
Vecino casa se pa sam sebi smilim.

Btw; pust te zgonene fore z Mr Icemanon in ledom.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Meni se zdi, da je ta forum poln Al Bundyjev. Nikakvih tipov, v nikakvih službah, z nikakvimi babami, ki same sebe prepričujejo, da so "pravi dedci".

Da niso samski, jim je glavni dosežek v lajfu, ponoči, ko žena spi, pa na compu na lepotičke drkajo.

Toliko privrženosti nekim stereotipnim normam ne srečaš nikjer na svetu.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej jaz se s tabo strinjam in ostajam samska še naprej, ker da si enga tazga modela ubodem, si raj tvoje čevlje kupim in jih guram ceu lajf.
grin1.gif

majč

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

Jaz se nikoli nebi tako oblekel WTF
confused-1.gif
Pol se pa sprašujete zakaj vas čefurji lovijo hehehe

To je za pedre če se mene vpraša......

hysterical-1.gif

Ej, model, G-star street modo si označil za gejevsko, v naslednjem stavku pa za vzor heteroseksualne možatosti daš čapce, ki furajo, pazi:

-srebrne superge
-želejček v laseh
-bele hlače
-bele jakne
-roza majice
-torbice

To je MOŠKO?
hysterical-1.gif

Ej, že res, da modeli verejtno nimate doma 10 parov čevljev, ampak kdorkoli nosi roza majico in po možnosti fejk briljantne uhančke, da o belih hlačah ne govorimo, me bo pa težko prepričal, da ni topli.

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Meni se zdi, da je ta forum poln Al Bundyjev. Nikakvih tipov, v nikakvih službah, z nikakvimi babami, ki same sebe prepričujejo, da so "pravi dedci".

Da niso samski, jim je glavni dosežek v lajfu, ponoči, ko žena spi, pa na compu na lepotičke drkajo.

Toliko privrženosti nekim stereotipnim normam ne srečaš nikjer na svetu.
467716-post_slo.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Glej model..., smo v situaciji da rečemo bobu bob.
G -Star (furam izključno to) nosim od street/army look, casual zadeve, do limited edition - črn dolg plašč, črne elegantne hlače, svilen šal na črni srajci namesto kravate, črn pas, črni čevlji..., jaz se v tem počutim človek. Na zgoraj opisane fake Ronaldote se pa poserjem.
Če smo pa že v debati, ki je prišla, do te točke kaj kdo natepava, ti pa napišem, da je ena od bivših letos osvojila naziv Miss v Sloveniji (ne bom napisal izbora) in šla na svetovni izbor, pa naj se ne sliši prevzetno. Čeprav se bodo net jebači obesili na napisano. Pika.