Take čevlje bi imel

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Jaz sem pa mnenja, da je point celotne teme nekje drugje...
Mislim, da nam je hotel Kasius sporočit čisto nekaj drugega. Ker v času v katerem živimo, je 7658934567,89 možnih načinov, da zveš TAKOJ kar želiš in ne čakaš na dobro voljo ali čas forumašov. Razen seveda če se rad daješ v zobe...ali pa provociraš folk..
A ne Kasius?
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tezki sminkerji so Ronaldoti. Se non stop gledajo v odsevu sajbe na terasi lokala in popravljajo gelirano cupo. Cunje moras nosit smooth/sprosceno in samo po sebi umevno s tem oddajas pozitivno energijo. Ni pa to zadeva, ki se jo naucis. Ce si taka oseba, si, ce nisi, nisi.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
E, točno to. Važno je, da se v tem, kar nosiš, počutiš, kot človek.

Tu fejkanja ni. Modela, ki je oblečen v obleko s kravato, a v tej opravi zelo trpi in je ni vajen, takoj prepoznaš.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tezki sminkerji so Ronaldoti. Se non stop gledajo v odsevu sajbe na terasi lokala in popravljajo gelirano cupo. Cunje moras nosit smooth/sprosceno in samo po sebi umevno s tem oddajas pozitivno energijo. Ni pa to zadeva, ki se jo naucis. Ce si taka oseba, si, ce nisi, nisi.

EWWW! Gelirana cupa! Gross.

www.pomadeshop.de - priporocam Brisk za vsak dan in Sweet Georgia Brown za "styling".
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Hmm, za hec sem eno naročil, ampak za 30 eur bogvekaj ne more bit...bolj firbec
grin1.gif

dostavljajo, 5-6 tednov je rok, ker je pač po naročilu.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A dostavljajo v Slovenijo ne vem - pomoje ja, material in kvaliteta pa nista slaba - ni sicer "Armani", ampak glede na to kako se lahko izzivljas ni panike
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Tu fejkanja ni. Modela, ki je oblečen v obleko s kravato, a v tej opravi zelo trpi in je ni vajen, takoj prepoznaš.

Meni sicer čevlji, ki jih ti iščeš, niso niti malo všeč....... ampak to kaj si napisal imaš pa prav. Vidi se kdo je oblečen kot želi in je to vajen nositi in je v outfitu lahko sproščen, pa tudi to kdo je "posiljen".

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Eden takih sm jaz.......pa ne da slabo izpadem v takih oblekah ampak enostavno se ne počutim sproščeno....kao neki zajebani ....tko da so omejene za svečane priložnosti in pogrebe...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ne vem
evil.gif

Jaz sem svojo temo itak že imel v zvezi s tem in sem tudi iztržil odlična obuvala iz tistega naslova...

Nazadnje urejeno: